Защо по дяволите,когато влизам в секция "Секс" и в секция "Цигарите и останалите неща" се натъквам на изключително НИСКАкултура...Не се знаят елементарни неща за тялото и психиката.Понякога просто нямам думи,когато за двайсти път срещна темата "Той ми се изпразни...","Изпразних и се,има ли шанс...","Изпразни се около мен а и същевременно на самобръсначката ми","Няма да кажа на мама,нито пък ще ходя на гинеколог,защото НЯМА ПЪК срам ме е"....Или "Какво са гъбите,искам да взимам","Я кажете евтини халюцигенни лекарства от аптеката до нас","Какви мизерии стават с лекарство за паркинсон"...Наистина вече не знам какво да кажа за подрастващите,даже не искам и да си помислям какво ще представлява бъдещето им и какви семейства ще създадат ако изобщо създадат.Няма кво повече да кажа-мисля че колкото и да приказваме все ще има нещо новаторско и недоизказано,защото извисяването е трудно нещо,а деградирането прекалено лесно и все ще има нови и нови дечица,които ще си играят на риск печели риск губи и няма да им пука за никой и нищо...