.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: свиркии

юли
    Guest

свиркии

може да ви се види мн юого тъпо, че питам, ама сигурно ли е, че от свирка не може да се забременее(ако ми се е изпразнил и съм глътнала). Ако примерно сам неразположена по това време, това оказва ли някакво влияние. По принцип свирките трябва ли да са с презерватив, за да се предпазим.

ама сигурно ли е, че от свирка не може да се забременее
    Край! Бременна си!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Няма как да стане.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    ами, че трябва не трябва да са с презерватив, но можете да пробвате. Малко разнообразие. Но няма никаква опасност, дори и цикъла ти да е баси касапницата
    Don't hate me, I'm just blind.

Недейте да се шегувате!Това си е сериозно!кажи на вашите!Те ще те упатят как да постъпиш най-умно!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

unknown_lady
    Guest

-

ah momi84etaaaaaaaaaaaa!!! ama porazrovete se malko de ima hilqdi takiva temi! ot svirka ne moje da se zabremenee! izkliu4eno e! zabremennqvaneto stava kogato sperma vlezne v teb! ili primerno se izprazni blizo do vlagali6teto ti i sperma vleze na vatre! razberi 4e prez ustata nqma na4in da se zabremenee! IZKLIU4ENO E! pravete go i s prezervativ ako iskate no po trudno 6te svar6i mom4eto! ina4e moje da badei sys i bez po jelanie! I se nau4ete da rovite iz foruma

Emo Sexy
    Guest

а ?

Лелеле Как може да слагаш презерватив за свирка бе! тва е кат да ядеш банана с кората или сандвича с наилона . Ти дъвката с опаковката ли я дъвчеш ?
    Ако надуеш корема не е от свирки СпокС !

Napushen_Buhal
    Guest
    dA Fe nAI sIgurNo e dA Mu PraVIsh sVirKA PReZ gasHtiTe i Po vUzMoJnoSt dA NE dOKosVaSh `JezULA NA LiUboVta`

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]~

Mne be gluposti nemoje6 da zabremenee6 i ni6to ,4e si v cikal tva ne ti pre4i :]~

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Кат сме тръгнали с тъпите въпроси що не питаш майка си дали ако ми духаш през чувал щи са остържи лигавицата на дясната матка
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

nqma li e polov akt stoo procenta nemoje6 da zabremenee6 ot svirki prosto e glupavo da si go misli6..

Цитирай Първоначално написано от ZLA
    nqma li e polov akt stoo procenta nemoje6 da zabremenee6 ot svirki prosto e glupavo da si go misli6..
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Оиша го за трети път днес: деца на 11 годинки нямат представа от какво се забременява, а тръгнали да правят секс...което включва и свирките.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Оиша го за трети път днес: деца на 11 годинки нямат представа от какво се забременява, а тръгнали да правят секс...което включва и свирките.
    Мисля че скоро в даскало трябва да се въведе предмет по сексуално ограмотяване защото като гледам тука некви кукли ми се хвалят че на 11 са ги порили в дупето и са мнооого горди от това. Но това е Бг ... . В моя клас от 19 момичета 7 са ми правили свирки а за другите нямам такива данни. Просто си прави изводите(а съм 8ми клас)
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Абе...аз нямам право да казвам на хората от колко годишни да се ебат и да правят свирки и т.н., но поне да знаят за какво става въпрос. Както една...прави секс, обаче не знае какво е Постинор и мисли, че противозачатъчните не вършат абсолютно никаква работа.

Фен
    Град
    Sofia
    abe momi4e ti si tolkova prosta 4e vsi4kite mi 4etri patki koito si otglejdam v dvora vsqka edna ot taqh e po-umna ot teb 3 puti.Kak smqta6 4e 6te zabremenee6 ot duhane neznam dali taka mi se struva no mislq 4e ti si o6te malka zatova ne si informirana ili si otvratitelno tupa.Produljavai da duha6 moje i da stane 4udo i za da ima6 dete nqma da ima6 nujda da te otvarqt samo sviri.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Град
    nqkade okolo..........Sofia
    абе не мислех че още има толкова ТЪПИ девойки ама изглежда съм се лъгал........
    мноооооооо си ...глупавичка!!!!!!!!!!!!!!!
    If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
    http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Охх малиии к`ви са тези въпроси?! Милата бремена си ходи да се прегледаш чесно хахахах! Ма не при гинеколог, а при някой опитен психиатър
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

macka nqma na4in da zabremenee6.az pravq sv redovno za6oto mi haresva.ne vseki pat galtam no pak 4esti4ko galtam i ne sam bremenna ..po e dobre da bade bez prezarvativ za6oto taka use6aneto e po qko....a pak i pove4e se lapa...abe po gotino e bez ....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Не се подиграваите на някой, че не знае въпроса е глупав, но по-добре да пита, а това няма нищо срамно !
    "Освен глупостите в главата си имам само едно нещо.....и това си ТИ!"
    П.С Моля за извинение, ако засегна някой с изказване, но всеки има право на мнение все пак, а ако нещо не ви изнася пращаите ЛС, за да се разберем и да няма неяснотии,Благодаря !

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от _BOBI_
    Не се подиграваите на някой, че не знае въпроса е глупав, но по-добре да пита, а това няма нищо срамно !
    В случая си прав, иначе къде др може да пита, по-добре е да е информирана, нали за това сме ние останалите което знаем да казваме и помагаме
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NSрi4
    тъпа путка !

Какъв ти е по "пра" скалата хитлер ?

Може ако засвириш и надуеш кавала с срамните устни (сещаш ли се кои са срамни, несрамни, безсрамни)

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Ако след като си му правила свирка и той е свършил продалжите с полов акт без призерватив - има голяма опастност да забременееш,но иначе не
    Who can say when the roads meet ,
    That Love might be
    In your heart!-Only Time

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си