.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    сада
    Guest

Отворих ли я или не???

Немога да разбера ебах се с една девственица и нямаше нито кръв нито ни6то!Отворил ли съм я или не???

Кой те е уверил, че е девствена?

Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Guest
    100% съм сигурен!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    100% съм сигурен!!!!
    щом си сигурен, какво те притеснява?Момичето навярно си е било девствено, но има вероятност да се е отворило само с някакъв предмет...Това обаче няма значение!За мен момиче, кето не е имало истински сексуален контакт, то си е просто девствено!Не се грижи!Сичко е ОК!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Marv
    Guest

Re: Отворих ли я или не???

Цитирай Първоначално написано от сада
    Немога да разбера ебах се с една девственица и нямаше нито кръв нито ни6то!Отворил ли съм я или не???
    а сигурен ли си че си нацелил мястото...

Guest
    ami ne pri vsi4ki ima kruv be!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    А може и да няма девствена ципа. Една моя съученичка имаше такъв случай (още при раждането нещо станало и са и махнали ципата, не разбрах точно, защото не слушах и много внимателно, де). Та мисълта ми е, че може и да няма такава (но все пак тези случаи са рядкост).
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    А ти еба ли я харабията? Щото ако не си тласкал юнашки може нищо да не си направил.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]

Moje naistina da ne e devstvena,moje da se e otvorila s nqkyv predmet,moje i da e tiq momi4eta,pri koito nqma kryv pyrviqt pyt...abe pri4ini kolko iska6 :]] Spored mene prosto pri neq e nqmalo kryv , ama si q otvoril de..Sledva6tite pyti moje i da ima kryv :]~

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    сада да не си и нацелил слънчевия сплит
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Канзас сити
    Spokoino!Ne vinagi ima krav,moje himena i da e mnogo elasti4en i da ne si mogal da go razkasa6 o6te pri parviq akt.A moje i vaob6te da nqma krav!No tova ne ozna4ava,4e ne si si svar6il rabotata

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си