.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    SexSense
    Guest

Когато сексът омръзне

Имам малко кофти проблем .На 18год. съм, имам си сериозна приятелка която имам редовен секс с нея, обаче от там ми идва проблема.Аз съм зодия водолей, на много места сам чел ,че на водолеите много бързо им омръзва сексът с партнырът си,а това са съжаление го виждам в мен самият .А не искам да е така защото аз много си я обичам,не мога безнея, а вече чувствам нежелание в мое лице.Не искам да съм с друга.Кажете ми какво да направя ...

Супер фен
    Spored men si si vnu6il, 4e ti e omruznal sexa No moje nastina da e taka - govori s neq, no budi mnogo takti4en, za da ne q obidi6 ili narani6!
    Gledaite da raznoobrazite sexa - probvaite analen ili oralen, probvaite drugi pozi, 69 ...
    Ili probvaite da go napraite na drugo mqsto (deto moje da vi vidi nqkoi - a taka trupkata e mnogo golqma)....
    Nakarai q da ti naprai STRIPTIZ (i ti na neq ... :P )
    Prosto trqbva da raznoobrazqvate i vsi4ko 6te se opravi

Фен
    Град
    Sofia
    tva momi4ence ot gore dava mnogo polezni saveti ...poslushai q...

Moderated by miloto
    т.10 от Правилника

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ух аз съм водолей и май има такова нещо, ама при нас помага разстоянието като не се виждаме много често и после магията става. Но послушай куклата - вкарайте малко разнообразие. И се опитай да се настроиш психически колко много желаеш партньора. Успех
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    то хубу давате умни съвети ама нали се сещаш че ако ходиш с някой три години не само анален, орален и 69, ами даже и секса по време на цикъл, и стриптийза, и секса на обществени места - всичко е правено и повтаряно до втъръсване.не е толкова лесно да се измисли нещо ново

Mi opitaite ne6to po razli4no ot tradicionniq sex , moje pak i da ti se vazvarne jelanieto
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

Spored men daje i da e minalo mnogo vreme vse ima ne6to novo. a ako e minalo 4ak tolkova mnogo vreme toi nqma da misli taka za seksa a tq ve4e 6te e 4ast ot nego. seksa 6te im e ejednevie i daje nqma da e tolkova vajna 4ast ot vrazkata im

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми разнообразие му е майката
    Може би ти е писнало,защото не разнообразявате позите,любовното ви игра винаги е една и съща,местата,където правите секс са еднакви ..
    казвам ти трябва да го правите на по-нестандартни места,нови пози и всичко трябва да бъде ОК
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

SexSense
    Guest
    Ем, мерси за съветите много, но това за разтоянието не е възможно защото почти всеки ден сме заедно.И може би и от там идва малка част от проблема.

Повече от фен
    Град
    (:
    raznoobrazie...no moje bi i si4ko da e na psihi4eska osnova.V smisul da si si vnu6il
    The pain is temporary!

Mn si si vuobrazil.Kak na 4ovek 6te mu pisne da pravi sex takova ne6to nqma az ti go kazvam

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    tva momi4ence ot gore dava mnogo polezni saveti ...poslushai q...

Moderated by miloto
    т.10 от Правилника

брато верно си много ама много кух отвътре

Може би си въобразяваш...Едва ли е така.Пробвай по по-различни начини!

Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Фен
    Град
    Канзас сити
    Ne moga da znam kakvo to4no 4uvstva6,no spored men trqbva dobre da si pomisli6 dali naistina ti e omraznal seksa ili ti se iska ne6to drugo

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Ami 6tom 4yvstva6 4e sexa ti e omrusnal zna4i ima6 nujda ot malko raznoobraziq..moje bi sexa s neq ti e omryznal..napravete ne6tu po razli4no po raznoobrazno za da si vyrne6 trupkata ot sexa

Фен
    Град
    Sofia
    naistina poslu6ai kuklata ako i tova ne ti pomogne vinagi moje6 da si smeni6 pola
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Пич ами щом ти е писнало дай я на нас и като няма с кой да правиш сех щи писва по бавно бе
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си