.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Chuvstvam se mnogo obyrkana,neznaq kakvo da pravq.

Zdraveite na vsi4ki.4estina nova godina jelaq vi mnogo zdrave,shtastie i mnogo mnogo lubov.Az sym edno 17 godishno momiche,koeto e mnogo obyrkano,neznae kak da postapi.Prichinata za tova e slednata-Zapoznah se s edno mom4e po chata,mnogo si dopadnahme,izleznahme na kafe haresahme se i dvamata,pochnahme da pravim planove za nasheto bydeshte ako tragnem.Vidqhme se oshte edin dva pyti i kato go zapoznah s moita priqtelka vsi4ko se promeni.Sled izvestno vreme te`moita priqtelka i toi`mi syob6tavat,4e toi haresval neq..i sega i moita priqtelka go haresva i mislqt da probvat da tragnat..Men tova mnogo me natajava s moita priqtelka sme si pak zaedno,no samo 4e ne si govorim za nego..mnogo mi e gadno i si lqgam sas sylzi i sas sylzi stavam..ne moga da si gi predstavq dvamata zaedno..az ne moga da izdarja..neznam kak da se dyrja s moita priqtelka,da pogovorq li s neq za nego..nqmam sili za nishto..molq vi pomognete mi...daite mi syvet kak da postapq i s dvamata(

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Мерси за хубавите пожелания. Да ти се връщат многократно. Сега по темата...да ти кажа честно в момента съм в същата ситуация само че от страна на момчето. Едно момиче мн ме харесваше..не правеше нищо по въпроса...и в крайна сметка сега ходя с най-добрата му приятелка. Положението е адски неловко. И мога да ти кажа че мн добре разбирам как се чувстваш. Сега..мойто мнение е че приятелството ви..ако е наистина толкова добро колкото търдиш...и че ако мн държиш на това момче е редно да отстъпиш и да ги оставиш да бъдат щастливи. Това е по правило..друг е въпроса че твоята приятелка е нарушила нещо мн важно - забъркала се е с момчето което ти харесваш а на теб ти е казала доколкото се подразбира че няма нищо към него. Подла е нейната постъпка..не толкова неговата...замомента нищо неможеш да направиш май освен да си запазите отношенията такива каквито са и същевременно да приемеш фактите и да се опиташ да го забравиш. Решение на случилото се няма..кфото и да решиш все си на загува. Търпение...ще трябва да ти мине някакси. Любов с любов се избива..намери си друг.. ако и него ти земе...еми..страхотна приятелка тогава. Желая ти успех...ситуации от тоя сорт са мн заплетени и лично аз съжалявам че 90% от времето си прекарвам в мисли по разрешаването им защото почти винаги съм замесен. И ти казвам че решението няма да падне от небето. Ако някой друг намери такова..евала..ще ми помогне и на мен. Засега..както се казва в една известна реклама на пепси.. Patience is everything...И си помогни като си намериш друга цел!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]~

Mmm kolko poznato ,na nai-dobrata mi priqtelka se be6e slu4ilo takova ne6ty s biv6ata i nai-dobra priqtelka..Tq ostana priqtelka i s dvamata , makar4e tq se 4uvstva6e to4nu kato tebe Az ako bqh nqma6e da postypq kato neq,vednaga se karam s priqtelkata i sas mom4eto,6tom e pistypila taka , tq za mene ne e priqtelka!A mom4eto da si gleda rabotata :] tva e

Повече от фен
    Бати приятелките имате сите. Аз не бих се правил на непукист а бих им ебал мамицата. Отмъщението е ястие което е най добре сервирано студено.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

:(

mersi mnogo 4e me razbirash..adski gadno e....men pove4e me boli 4e moita priqtelka 6te tragne s tova mom4e,otkolkoto 4e toi ne me haresva ve4e.Bolkata mi e v tova 4e 6te trqbva da gi vijdam zaedno,4uvstvam se super predadena ot strana na moita priqtelka

:{

mnogo e gadnoo...horca..nqmam nikvi sili pak i neznam ko da i kaja na moita priqtelka..mnoo trudno polojenie.

Поговори с приятелката си за него..кажи,че ти го харесваш много...Гледай само да не загубиш приятелката си заради него!Грешка ис направила като си ги запознала,ама най-добре се откажи от него,щом като види някоя по-готина да те зарязва и да тръгва селд нея...такова момче ли ти трябва?!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

dnes mislq da sybera sili i da pogovorq s neq..no mnogo me e strah da ne se skarame..ujassno ee

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: :]~

Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Mmm kolko poznato ,na nai-dobrata mi priqtelka se be6e slu4ilo takova ne6ty s biv6ata i nai-dobra priqtelka..Tq ostana priqtelka i s dvamata , makar4e tq se 4uvstva6e to4nu kato tebe Az ako bqh nqma6e da postypq kato neq,vednaga se karam s priqtelkata i sas mom4eto,6tom e pistypila taka , tq za mene ne e priqtelka!A mom4eto da si gleda rabotata :] tva e

tova e nai-dobrata mi priqtelka s neq sme zaedno ot malki..vinagi i navsqkade sme zaedno..kato sestri sme..no sega kato stana tova neshto..pak sme si zaedno samo 4e po-drypnato se dyrjim edna kym druga..ne iskam da se karam s neq..no pyk i ne moga cql jivot da si myl4a...tova me ubiva

spored men trqbva da govori6 s neq i da i kaje6 kolko ti e gadno , edva li moje6 da iska6 ot neq da ne tragva s nego za6toto moje naistina mnogo da go haresva no vs lu4aq trqbva da si izqsnite va6te otno6eniq bez nego...vseki da kaje kakvo 4uvstva za6to se epolu4ilo taka i da priemete polojenieto takova kakvoto e no ne da se razdelqte ili karate ...a ti naso4i vnimanieto si v dr posoka opitai se da ne misli6 tolkova kak biha izglejdali te zaedno a za tova 4e tvoqta priqtelka 6te e 6tastliva ,a ti zapo4ni da izliza6 i s dr hora pak ni6to ne se znae dr mom4e moje da te 4aka na sledva6tiq agalycnex
    ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...

do predi malko govorih s priqtelkata mi..te ve4e hodili..mi kaza..malko trudno 6te go prijiveq...no reshih ve4e..4e trqbva da svikna s taq misal..nqma smisal pove4e da se naprqgam..vremeto 6te pokaje kakvo 6te stane..za sega uj otno6eniqta s priqtelkata mi sa normalni..dano da ne se razvalqt...mnogo vi blagodarq na vsi4ki..problema e sega kak da se dyrja kam mom4eto..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Поговори с приятелката си за него..кажи,че ти го харесваш много...Гледай само да не загубиш приятелката си заради него!Грешка ис направила като си ги запознала,ама най-добре се откажи от него,щом като види някоя по-готина да те зарязва и да тръгва селд нея...такова момче ли ти трябва?!
    milichka iskam da ti kaja che te razbiram znam kakvo e da stavash i da lqgash sys sylzi na ochitesyglasna sym s kotenceto!ne si stuva za nqkoe momche i s koeto oshte si namala neshto koi znae kakvo...no priqtelkata ti ...pogovori s neq!NAKARAI Q DA SE OPOMNI KAKVO TI PRICHINQVA,no go napravi tak che da ne q zagubish!dano tazi godina ti donese mnogo sial da gledash samo napred i da bydesh mnogo obichana{}{}{}

Голям фен
    Mila vsi4ko hubavo i na teb i dano novata godina ti donese poveche kasmet ..Ami da ti kaja pogovori s priqtlkata si zashtoto shte imash oshte momcheta i momcheta no priqtelkite ostavat za dalgo vreme..ako na men mi sa sluchi podobno neshto nikoga ne bih napraila typo na priqtelkata mi a i predpolagam i tq na men..Taka che ako vaprosnoto momi4e ti e pr.tq nqma da tragne s manqka
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

МразяКурвии_20
    Guest
    ТРЯБВА ДА КАЖЕШ НА НЯКОЙ ОТ ДВАМАТА! НЕЩАТА ЩЕ ТРЪГНАТ НАНЯКЪДЕ, КЪСМЕТ МИЛА

sno6ti govorih s priqtelkata mi..kaza i 4e nai-mnogo me boli 4e tq e traganala s nego..a ne tolkova 4e toi ne hareva men ili 4e haresva neq..kazah i go mn pyti..no dr mi pritelki me razbirat po drug na4in..te ne osyznavat 4e tq ne trqbva da tragne s nego..te mi govorqt 4e taka mi e bilo pisano..da sam gledala ot dobrata strana i t.n..no v kraina smetka ve4e sam s misalta 4e tova mom4e e priqtel na priqtelkata mi..a ne mom4eto,koeto haresvam..s moita priqtelka dnes bqhme zaedno..otno6eniqta sa ni dobri..no s tova mom4e ne sme si 4atili i nito sme govorili..i sq neznam kak da se dyrja s nego kato go vidq..

Guest
    Macka 4NG i na teb.Vij sega taq tvoqta priqtelka ako e znaela 4e go haresva6 tolko ti e i priqtelka.Ako mnogo haresva6 mom4eto napravi vsi4ko da si s nego bez da te interesuva kakvo misli tq malko e egoisti4no no se pak si bila purva .Celuvki i uspeh

Guest
    Woww e sa pro4etoh tva koeto si napisala za posledno ..... Milata i ko trugnali sa male taq tvoq priqtelka e tupa kurva kak moje taka abe tva e .... ujas.Znaae6 li ko toq 6te e tvoi i to4ka povtarqi si go i ne se otkazvai ta ti si pove4e ot neq abe ebahti horata ima maleee iznervih se!Aide druj ni v te4enie

az mno go iskam..no nqma kak da sam s nego pri polojenie,4e toi dostaa e haresva i iska da e s neq..kak da se borq..kakvo da mu kaja..kak da se dyrja s nego..za da go spechelq..

Guest
    Abe macka ti fred li si :P ima tolko mnogo na4ini edno momi4e da svali mom4e 4e nqmam dumi ako iska6 si dai nik v skype ili MiRC da ti kaja nqkoi ne6ta

..nestava duma za svalki v momenta....no kakto i da e..kaji ti kak si v momenta v mirkata da te namerq

::)

opitvam se da se otkaja ot nego..da se primirq s masalta 4e sa zaedno i 4e trqbva da gi vijdam zaedno..no na momenti mi e super gadno..neiskam da se otkazvam ot nego..ima i o6te ne6to moita pr haresva edno dr mom4e,koeto uj nqmala da zabravi..i mi kaza 4e tragnala s mom4eto kam koeto az imam 4uvstva samo zashtoto e bil super pekan i za tva re6ila da probva s nego..no mom4eto q haresva i dori da znae 4e tq haresva dr mom4e..e re6il da tragnat..ne e 4estno..vie kak mislite..da prodalja li da se borq..ili trqbva da se otkazvam..?

Леле такива проблеми дано да не ми са на главата
    What`s Up Baby ????{P}

macka,purvo tezi tvoi priqtelki koito ti govorqt 4e taka bilo pisano,s izvinenie,qvno se opitvat da demonstrirat nali4ie na mozu4en dificit.Tova absoliutno ne e taka.Vtoro ne znam kakva e tazi tvoq priqtelka koqto te gleda kak strada6 za smetka na neinoto 6tastie,ili po-to4no znam,4ovek egoist,koito ne moje da bude istinski priqtel.Estestveno e,4e ti nqma da trugne6 da i se surdi6 ili ne6to takova,za6toto nqma6 tova pravo,no tq puk ako ti be6e naistina priqtelka 6te6e da se zamisli i izbora i 6te6e da e drug!Moq suvet e da si vzeme6 ne edno mi pove4e na um za tova kakvo moje6 da o4akva6 ot tazi "priqtelka",a kolkoto do tova mom4e,znam 4e 6te ti e trudno no poloji malko usiliq i volq i 6te go zabravi6.Ne izlizai s tqh,ne govori za nego,dori za malko moje6 da ignorira6 i neq.Namirai malko vreme da si sama sus sebe si,griji se za sebe si,misli si za mnogo drugi i hubavi ne6ta,za6toto sum sigurna 4e ima i takiva i izlizai s drugite si priqteli i se zabavlqvai.6te stane burzo ubedena sum i 6te e samo v tvoq polza uspeh

Guest
    ABE AZ V MIRKATA SAM POSTOQNNO ELA V #SOFIA AZ SAM KOTKATA_17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си