.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Едно момиче, две момчета....

Начи проблема е много гаден...
    Приятелката ми казва че обича и двама ни (мен и първата си любов). Тъкмо нещата бяха почнали да се подреждат и се появи той... Че никога няма да забрави първата си любов ясно, никой не я забравя, дори аз. Но самата мисъл, че тя мисли и за него... Влудява ме! Страшно ревнувам, а тя казва че прекалявам. Не търпи да я ревнуват и ограничават. Аз не искам да я ограничавам, но да не ревнувам, значи да не съм себе си.
    Той е отдруг град, но знам ли какво може да стане (недай боже да става нещо м/у тях...). Мога да приема да са приятели, но САМО толкова. Това съм го казвал и на нея. А тя казва че е щастлива така.
    Изобщо не знам какво става, как да не ревнувам, щото знам че е болезнено не само за ревнуващия, но и за човека, който е ревнуван.
    Тя казва, че ако я огранича дори мъничко ще стане много зле... Затова не мога да и кажа "не говори с него; забрави го" или нещо такова.
    Какво да правя?
    Съвети като "късайте", "зарежи я" и подобни не приемам, така че не сиправете труда да ги поствате.

Благдаря!

Regards

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    amii az nqma da te savetvam da kasate, no bi bilo hubavo ako se razdelite za izvestno vreme(ne okon4atelno).govori s neq i i kaji che iskash prez tova vreme tq dobre da si pomisli koi i e po-skap..vqrno che parvata liubov ne se zabravq obache nie vse pak trqbva vinagi da gledame napred 6to se otnasq do revnostta, obqsni i 4e pri tazi situAciq e nevazmojno da ostane6 bezrazli4en.. i az da bqh, i az 6tqh da revnuvam vse pak tq ti e kazala 4e osven teb obicha i drug chovek! ti nqma kak da spre6 da q revnuva6 no pone se opitai da ne go pokzva6.. dori moje kato se napravi6 na malko po nepukist tq da se zainteresuva pove4e ot teb. Uspeh!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    София
    Според мен човек не може да обича двама или повече това е пълна глупост. Просто единия от вас е фаворита както се казва а другия е пълнежа,резервния вариант за жалост мисля, че това си ти! ако тя те обича никога няма да ти говори такива неща за свобода и други глупости просто защото ще иска да е винаги с теб. Ти самият знаеш, че има нещо гнило и затова си пуснал и тази темичка. Наистина е най-добре просто за известно време да се разделите БЕЗ да я ПРИТИСКАШ тя самата да реши какво иска, но лично за мен битката за това момиче не си заслужава, защото дори и да се размине този път следващия какво би могло да стане или какво става и в този момент за което ти не знаеш. Зарежи и продължи!!!

Голям фен
    Emi i az sam taka v momenta...hodq s momche na koeto mnogo darja ama prodaljavam da mislq za 1-vata si lubov... I da revnuvash i da ne revnuvash nishto nqma da promenish tq shte postapi kakto si reshi v momenta prosto trqbva da i pokazvash kolko q obichash i tq da znae che moje da razchita na teb ..Pak i momcheto kato e ot drug grad nqma problem
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    нормално е все още да има нещо към първата си любов,но щом е с теб ,а не с него значи те обича.
    не я пртискай,остави я да са приятели,защото иначе може да я изгубиш!

Не знам... знам само че не искам да чувам за него. Тя до преди седмица ми говореше къф бил смотаняк, щото я нареал "кучка". После и каза че бил пиян като я нарекал така... Искал да си оправят отношенията. "мисля че за СЕГА можем да бъдем ПОНЕ приятели" "ЗА СЕГА" - това са негови думи... Ами за нататък??? Как мога да бъда аз спокоен че нищо повече няма да има м/у тях?... Определено си заслужава да се боря за нея. тя е страхотно момиче! Само дето тоя гъз, с извинение, се намесва. Не може ли да си гледа живота там, където живее, ами се занимава с нея... И то при положение, че тя има приятел в момента.

Тя уж е наказана до 23ч. да седи в чата, а снощи като гледам до 6 сутринта са си говорили там...
    Побърква ме мисълта, че тя мисли И за него... Всичко беше супер, докато не се пови ТОЙ... Мамицата му.....

Regards

Повече от фен
    Държиш се като путка и рано или късно ще изядеш дедовия. Почни и ти да показваш властен темперамент към половинката си за да не забравя че ти командваш и не сте заедно просто ей тъй.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Каквото и да да направиш сега ще я накара да се почувства притисната, за тва си седи кротко пасивен и ако те преебе, то така е било писано. Ако и кажеш "не говори с него" верно само ще преебеш нещата, но ако те обича няма да те остави

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Първата любов не се забравя....ако я обичаш остави я да е с този който тя иска сама ше се върне при тебе някой ден....но ако иска и двама ви.....ти си луд да си с нея

Тя иска да го опознае... дълга история... До преди час говорихме и тя легна да спи... Не ми харесва какво става ама хич

Regards

Цитирай Първоначално написано от Man-in-the-Moon
    Тя иска да го опознае... дълга история... До преди час говорихме и тя легна да спи... Не ми харесва какво става ама хич
    ААа тя го обича ама иска да го опознае не е истина

Всичко свърши.... в негова "полза"...
    Може да заключвате темата.

Regards

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ся щети споделя моя случай:

Тя казва, че няма нищо, но виждаш колко много е давала за него, а за теб сега никакви усилия. Даже и продължава да го прави...отсъства от училище защото той е дошъл при нея. Щяха уж на отделни легла да спят, когато дойде, а гледали заедно филм., Той сикал секс, тя отказала. Аз не й забранявам да се вижда с предишните си, въпреки, че ми е много неприятно. Пък и още повече чене само се виждат. Заради нея трябваше да се ограничавам с кой си пиша, къде излизам, защото нтя не искаше да се виждам с едно момиче с което може да се каже, че съм бил, но няма нищо между нас, спросто само на нея мога да кажа какво ми е. Много е кофти така. Знам че не би я зардзал, дори и да стане нещо с оня другия. Сросто гледай да не позвилиш да имат подобни контакви и не й слагай някакви забрани или ограничения, защото наистина е по-лошо за теб. Най-много после да я гледаш как се целува, прегръща и излиза с него а ти си прецакания. Ае успех и умната

Сам знаеш,че първа любов никога не се забравя...дай всичко от себе си да я задържиш и да не стане така да се съберат с бившият си.Щом казва,че обича и двама ви тва не е никак на добре.Но както виждам,че мн я обичаш и не искаш да я загубиш.Временно разделяне е доста добра идея ама крие своите големи рискове тя да си намери друг или да се събере с бившият си.Абе каквото и да реши трябва да го приемеш дари и да иска да е с бившият,но времето ще покаже.Гледай да я правиш щастлива и да не я ограничаваш.
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    dimitrovgrad
    Всичко свърши.... в негова "полза"...
    Може да заключвате темата.
    kaji kvo se sluchi..

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми според мене тфа момиче е много объркано и раздвоено не е забравила първата си любов(не ,че ще може да я забрави напълно )и също така от написаното от теб, мисля че тя иска да е с другото момче само заради тва че ти говори за него значи че тя още мисли за него,гадно и е ,когато той е безразличен...т.е мисля че трябва да поговориш с нея и най -накрая да я накараш да избере един от вас двамата....а пък ако не го направи просто най-добре ще е да се разделите поне, за да не се наранявате
    f@nt@zi@

Разделихме се вече... Тя реши да е с него. Сеа сме просто приятели... Не знам дали ще ми е лесно да бъдем само такива, но приятелството не е малко нещо... Веднъж да намеря сродна душа и тя да ме остави... Никога не см зарязвал момиче м/у другото... Сърце не ми дава да го направя, даже да го искам.

Всичко хубаво рано или късно свършва

Regards

Град
    dimitrovgrad
    Разделихме се вече... Тя реши да е с него. Сеа сме просто приятели... Не знам дали ще ми е лесно да бъдем само такива, но приятелството не е малко нещо... Веднъж да намеря сродна душа и тя да ме остави... Никога не см зарязвал момиче м/у другото... Сърце не ми дава да го направя, даже да го искам.

Всичко хубаво рано или късно свършва
    не се отчайвай... всичко хубаво свършва за да отстъпи място на нещо още по-хубаво..винаги е така когато се изреждат един след друг само лоши неща, винаги идва един момент, когато е ред на хубавото то понякога закъснява, но винаги идва

ami nz kaji i 4e nemojesh taka izmy4vash se i da izbira

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Emi i az sam taka v momenta...hodq s momche na koeto mnogo darja ama prodaljavam da mislq za 1-vata si lubov... I da revnuvash i da ne revnuvash nishto nqma da promenish tq shte postapi kakto si reshi v momenta prosto trqbva da i pokazvash kolko q obichash i tq da znae che moje da razchita na teb ..Pak i momcheto kato e ot drug grad nqma problem
    estestveno 4e tq 6te si re6i sama ko da si pravi, ama toi nqma da i pada v krakata. xax, tq obi4ala drug, kaji re4i postavq nego na vtoro mqsto, a toi da i pokazva 4e q obi4a i tq taka ako i se provalqt rabotite s drugiq da si ostane sys sega6niq priqtel. malko naglo struva mi se. pi4, osven da po4aka6 ili direktno da govori6 s neq nqma kakvo da pravi6. ako si sposoben na tova - napravi taka 4e da se razdelite za izvestno vreme, nqkolko dena - sedmica. tva vreme trqbva da i podeistva da otreznee malko i da si preceni situaciqta a ne da se ostavq na te4enieto. 6te po4ne6 da i lipsva6 ako te obi4a i 6te se naredqt ne6ttata. drugo nz, slu4valo mi se e, az napraih to4no taka 4e da i pokazvam "kolko q obi4am" i tq nakraq mi kaza "sujalqvam milo, ama ne 4uvstvam ni6to kym teb ve4e" i si otide pri drugiq. tipi4no jensko

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    eee az ne vidqh 4e si pisal pak pi4......sorry bat. taka stava ponqkoga. digai gore glavata, sys vsqko sledva6to momi4e 6te si misli6 4e si nameril vse po-srodna du6a. dokato ne nameri6 to4no tova koeto tursi6 (e perfektnost nqma da nameri6, no pone ne6to koeto se doblijava). uspeh, nedei da univa6 sega !

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Благодаря ви

Regards

Guest
    Нещата,които не ни убиват ни правят по-силни!Всяко зло за добро...рано или късно и ти ще си щастлив и ще намериш следваща любов...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си