macka,purvo tezi tvoi priqtelki koito ti govorqt 4e taka bilo pisano,s izvinenie,qvno se opitvat da demonstrirat nali4ie na mozu4en dificit.Tova absoliutno ne e taka.Vtoro ne znam kakva e tazi tvoq priqtelka koqto te gleda kak strada6 za smetka na neinoto 6tastie,ili po-to4no znam,4ovek egoist,koito ne moje da bude istinski priqtel.Estestveno e,4e ti nqma da trugne6 da i se surdi6 ili ne6to takova,za6toto nqma6 tova pravo,no tq puk ako ti be6e naistina priqtelka 6te6e da se zamisli i izbora i 6te6e da e drug!Moq suvet e da si vzeme6 ne edno mi pove4e na um za tova kakvo moje6 da o4akva6 ot tazi "priqtelka",a kolkoto do tova mom4e,znam 4e 6te ti e trudno no poloji malko usiliq i volq i 6te go zabravi6.Ne izlizai s tqh,ne govori za nego,dori za malko moje6 da ignorira6 i neq.Namirai malko vreme da si sama sus sebe si,griji se za sebe si,misli si za mnogo drugi i hubavi ne6ta,za6toto sum sigurna 4e ima i takiva i izlizai s drugite si priqteli i se zabavlqvai.6te stane burzo ubedena sum i 6te e samo v tvoq polza uspeh