.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

:(

...horca...neznam veche kak da se syvzema..az samo kato vidq priqtelkata mi se seshtam za tqh dvamata i mi stava mno gadnoo..pak kvo ostava da se opitam da go zabravq..dnes cql den sa bili zaednoo..moita pr be6e mno shtastliva...cql den sam se trajkala i sam spala..za da ne mislq..no tova ne moji da prodaljava dylgoo..sysipvam se...

Lonely_Boy
    Guest
    Просто говори! Няма смисъл да премълчаваш... Ясно е, че ти е гадно... другият начин е да чакаш и да плачеш и да плачеш ГОВОРИ! Уточни какво точно искаш в момента и ГОВОРИ!

spored men te e qd 4e tvoita priqtelka e vzela mom4eto koeto ti si sre6tnala i si iskala da ima6 bade6te s nego no vse pak tq ti e priqtelka i lubovta ne pita kakto ima edna duma ne se ot4aivai jivota prodaljava!!! draj se s tqh kakto obiknoveno. badi estestvena!
    from
    hot_sexy_lady

:{

ne ne me e qd..no prosto me boli...4uvstvam se super predadena..gadno mi e..4e predi nie s nego gradqhme byde6te ako tragnem kak 6te stoqt ne6tata..koga 6te se vijdame i t.n i sq kato si predstavq 4e kakto toi predi me celuvashe sega neq celuva..prosto ne moga da svikna s taq misal...i dori da znam 4e nqmam nikvi 6ansove ve4e toi iska da e s neq..vse se nadqvam da se preobyrne ne6to i da byda az s nego..ima momenti kogato mislq 4e trqbva da svikna s taq misal i po4vam da mislq kak 6te gi vijdam tqh dvamata pregyrnati i az s tqh 6te hodq na kafe a u..no na momenti mi e v glavata kolko 6te izdarji tqhnata vryzka dali 6te moga da si go spe4elq otnovo 6tom me e haresval v na4aloto dali moga po nqkakav na4in pak da go nakaram da si vyzvyrne 4uvstvata kam men....

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Е да е те такива приятелки с лопата и снегорин да ги ринеш
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Guest
    Ei milata o6te ne si se suvzela a

mnogo lo6o i vse pove4e namrazvam pr ti taq tupa kurva kak mojeee ne tq e unikat spokoino mila dano sre6tne6 po skoro drug 4ovek mnogo 6te se radvam

:(

...horca..do sq si chatih s tova mom4e...opitvam se da se dyrja normalno..no toi mi vika 4e ne se dryjda normalnoo..i mu bilo gadno i na nego i na dvamata ni e gadnoo...i vse si mislq 4e na nego pone malko mu puka za men..no edva li ima 4uvstva..sigorno e samo sa4yvstvie zashtoto mi e mno gadno...no leka po leka po4nahme pak da si govorim normalnoo..obadi mi se i malko si pogovorihme po skype...nemoga da go zabravq..vse pove4e i pove4e se nadqvam da se promeni neshtoo..ne iskam da go zabravq..puk sega kato znam 4e v tozi moment sa zaedno..naprao poludqvam..i kato gledam 4e pr`kata mi zapo4va vse pove4e da se privyrzva kym nego..dokat ne priklu4i tqhnata vryzka az nqma da moga da se syvzema..vse pove4e i pove4e mislq za tqh..naposledak po4nah vsqka ve4er i da gi synuvam abe nqma nikaf red...((((

Фен
    Град
    В Лудницата
    За това никога не запознавай приятелка с човека, с който имаш намерение да тръгнеш преди да си тръгнала с него

:

neznam ve4e...tolkova sam obyrkana 4e vse o6te ne moga da uznaq kvo stava s men i okolo men..takava obyrkvaciq i nai-gadnoto..4e tova e pyrvata mi nai-golqma myka i to pri4inena ot nai-dobrata mi priqtelka..no tova nqma da go zabravq

Just A Man
    Guest
    Не искам да ти давам празни надежди, само искам да спомена, че един от най-добрите ми приятели беше влюбен в момиче, което ходеше с най-добрия му приятел. Ходеха заедно на тренировки с него... постоянно бяха заедно... той чака много време и накрая дочака своя час... факт е, че бяха заедно с това момиче...

:P

uff...vse po-obyrkano stava polojenieto..ei sq edna moq syo4eni4ka,koqto poznava tova mom4e si govori s nego.i toi i e kazal 4e sam go kefila,4e mu e bilo gadno za men.4e kogato samo go vijdala sam praila nqkvi mili4ki fizionomii no misli 4e s moita pr...i toi neznael kvo iska..mno e bilo obyrkano pri nego..a pak moita pr`ka mi govori ot vreme na vreme i za edno dr mom4e,koeto tq si haresva otdavna i kat q pitah dali go haresva o6te tq mi kaza..4e nqmala da zabrai i onva mom4e..no 6tqla da si hodi s mom4eto koeto az iskam..tova ne e 4esno spored men..no az mislq da ne se otkazvam..iskam si go tova mom4e..min ve4er izleznah na disko imah shansa da byda s dve mom4eta..bqha sladki no otvytre ne6to me spira6e da ne praq ni6to..syvesta ne mi pozvolqvashe dori da imah nujda pone ot edna celuvka..no ne stana ni6to..prekaleno mn se omotaha rabotite

da,gadno mu e,puk s tvoita priqtelka si gleda kefa.az mislq,4e v predniq post, po-v na4aloto na temata,tui kato pita6e kak da se spravi6,ti napisah pove4e da ne kontaktuva6 s nego i da se otdrupne6 ot sredata okolo nego,za6toto realno poglednato,tova e edinstveniq na4in,za momenta.
    A kolkoto do tova,4e si go iska6,mislq 4e trqbva da znae6,4e podoben tip otno6eniq se formirat ot dvamata du6i,a ne ot edin i 4e v jivota rqdko se slu4vat ne6tata koito iskame.A dori i da se polu4i ne6to v posledstvie 6tom po tvoite dumi NE ZNAE KAKVO ISKA,zamisli se,kakvo 6te pravi6 ti s 4ovek koito ne znae kakvo iska,za6toto kakto dnes e s priqtelkata ti i ne znae kakvo iska,analogi4no e mnogo vuzmojno da se slu4i i s teb.
    Ne e nito purviq nito posledniq,za tova moeto mnenie e,4e trqbva da go zabravi6,da spre6 da se interesuva6 na kogo kakvo govori i za moment da se otdrupne6 ot vsi4ko okolo nego.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ei tva ot strana na teq "priqtelki",
    deto nikoga ne bih posmqla da gi nareka taka,
    ne moga da go razbera! mnogo e gadno da ti
    izmaknat mom4eto koeto haresva6 pod nosa,
    da ne govorim ako tva go napravi tolkova blizak 4ovek.Spored men e nai dobre da obqsni6 na tova
    momi4e 4e ti ne i se sardi6, no se 4uvstva6
    gadno predadena, 4e postapkata i ne e kato
    na edna istinska priqtelka i te naranqva.
    Posle ve4e tq sama da re6ava kakvo 6te pravi...
    ako tragne s toq zna4i izob6to ne zaslujava
    priqtelstvoto ti
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

:)

mersi na vsi4ki za syvetite..no polojenieto si e vse syshtoto ne mogda da go zabravq tova mom4e..a kolkoto do moita pr`ka ve4e po4ti ne se vijdame..gledam da q izbqgvam zashtoto samo kato q vidq po4vam da mislq za tqh..ne 4e prez drugoto vreme spiram da mislq za tqh..samo kato nau4a 4e sa zaedno..v tozi moment neznam kvo praq..super gadno mi e..a mom4eto prodaljava da si govori s men..4atim si,koeto me radva ne iskam da prekysvam vryzkata ni..makar 4e pove4eto mi pr`ki me karat da ne si 4atim ...super obyrkano mi e..ne iskam da go zabravqm..((

6tom ne iska6,nikoi ne moje da ti pomogne.

:

pri men neshtata oshte pove4e se obyrkvat vsi4ko stava ot zle po-zle...zapoznah se s priqtel na mom4eto,koeto tragna s moita pr`ka i zapo4nahme da si 4atim s neg priqtel..no toi vze da se drazni 4e sme 4atili s neg priqtel..ne vijdam za kakvo da se drazni pri polojenie 4e uj hodi s moita priqtelka..mno se obyrkaha ne6tata..ve4e se 4udq dali da spra da si 4atq s neg priqtel,za da si ostanem pone priqteli ..a s moita priqtelka po4ti ne se vijdame i kato se vidim ne govorim za tqh dvamata..nz kak da postatq...help me plss

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си