- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hora v depres sam
A zashto te zapla6vat kaji?I kvi 6a sai priqteli deto iskat da te razdelqt s tebe?! A razkaji po podrobno...
Ако скъсаш с гаджето или ако искаш малко свобода и спокойствие пиши едно ЛС да се позабавляваме !
Abe kaji sega ne se pritesnqvai..nali tuka nikoi ne te poznava ...Aide kaji moje i da mojem da ti pomognem po nqkyv na4in {}Първоначално написано от mimi_gothica
To luda rabota eIma lesno vzimash nqkoi poznat na 18 godini sabirash pari karash go da ti kupi pistolet i Im ebaash maikati raziiShh li az pone li4no tei 6tqh da napraq ;]
![]()
What`s Up Baby ????{P}
Bash their heads with a louisville slugger
Ако наистина се обичате с твоя приятел , просто му кажи какво са ти казали подготви го за това и ако наистина се обичате няма за какво да се притесняваш.
Struggle for what is yours!!!!!!!
Минаваш през магазина на Airwaves-а и си земаш една бензинова резачка.. така ще ти е по лесно и ще имаш сили за нещо повече с приятеля си ..Първоначално написано от mimi_gothica
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !