Ex sladuri molq vi pomognete! Imam malak problem s gadjeto....nie sme ot razli4ni gradove blizko sme i vseki den de vijdame Laughing samo 4e.... ne mojem da ostanem nasame mamka mu iskame da go napravim no vse ne6to ni spira edin pat tehnite ( ne mu davat da doide i na kafe daje ) tova be6e oficialnata versiq 4e 6e doide samo na kafe Wink drug pat se nqkoi 6e go izvika i ne mojem da ostanem nasame Sad posavetvaite ni kakvo da pravime za6toto iskame da sme zaedno a ne mojem Rolling Eyes mn 6te sam vi blagodarna ako mi dadete savet Razz
Vij vie trqbva sami da se opravite dvamata.^toto vie si znaete v kva situaciq ste i pogovorete izmislete ne6to zaedno.Ima na4ini,no vie trqbva da si gi namerite.
Какви са тези родители, които не пускат момчето, че не мога да се сетя? Ако теб те спираха разбирам. Ако и двамате се харесвате и го искате отидете в друг град и там на хотел. Сигурна ли си, че родителите му не го пускат? Смешно е това.
sexy_love_16 Devinski e absolutno prav tova e sme6no ne tova e.....hahaha....sry mila no ne e normalno.no da priemem 4e e bilo taka,slu4va se .togava se uveri 4e i toi iska sy6toto koeto i ti ako ne ili go zareji ili go priemi takyv kakyvto e i sys svoite jenaniq...no ako iska tova koeto i ti kyv e problema .kaza 4e sa go vikali ,mi prosto e ako e po telefona da go izklu4i ako toi ne se navie davai malko po hard kato jena-ti go izklu4i
mi ko da vi kaja negovite roditeli hi4 ne mi haresvat ne mu pozvolqvat dosta ne6ta i tova e problema ina4e mi e dokazval mn pati 4uvstvata si... Devinski tova 4e moje bi teb te puskat ne zna4i 4e nqma takiva slu4ai v koito mom4eto ne se puska na sre6ta blagodarq ti za mnenieto DA sigurna sam 4e e taka za6toto sam go vijdala s o4ite si... mimi_gothica prava si nii si znaim v kakvo polojenie sme samo 4e ako moje vse pak nqkoi da mi pomogne 6e e hubavo CuNki pO MuCuNki mn blagodarq za saveta drugiq pat 6e go napravq li4no mn blagodarq za mneniqta vi