.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Фен
    Град
    mircmax

Kak da kaja na moite 4e pu6a?

Predpo4itam li4no da im kaja 4e pu6a otkolkoto te da me zbarat i da se po4uvstvat razo4arovani ot men. O v drata slu4eq niama da sa dovolni i se 6te se tzupiat, ama vse pak mi kajete Kak da im kaja 4e pu6a?
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

a te samite pushat li?shtoto ako pushat, v 90% ot sluchaite, priemat novinata po-leko, otkolkoto da sa nepushachi
    Everything's gonna be alright...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Мамо,тате аз пуша и готово.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    дам дам на колко години си,
    ваште пушат ли...и откога пушиш

Фен
    Град
    mircmax
    Az sum na 15 godini, py6a ot godina i niakolko msetza, a samo ba6ta mi pu6i i toi gi spira, taka 4e v momenta az pu6a pove4e ot nego, a maika mi ne pu6i

Guest
    недей да казваш

DiDky
    Guest
    Znai6 li kvo ti predlagam....Da spre6 da py6i6!!!Edno 4e e vredno i sq kato stanat 3 leva VICTORY i si e*lo mamata

Цитирай Първоначално написано от DiDky
    Znai6 li kvo ti predlagam....Da spre6 da py6i6!!!Edno 4e e vredno i sq kato stanat 3 leva VICTORY i si e*lo mamata
    Взе ми думите от устата

Фен
    Град
    mircmax
    Me4si Ama tova i moite mogat da mi go kajat

Цитирай Първоначално написано от Sugar_metalka
    Me4si Ama tova i moite mogat da mi go kajat
    Ми че спри наистина тогава, за кво пушиш да се напраиш на интаресна, вече не е модерно да се пуши

На кой "мойте"?
    Приятели или родители?
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Фен
    Град
    mircmax
    Цитирай Първоначално написано от dataworm
    На кой "мойте"?
    Приятели или родители?
    na roditeli te mi

Guest

Re: Kak da kaja na moite 4e pu6a?

Predpo4itam li4no da im kaja 4e pu6a otkolkoto te da me zbarat i da se po4uvstvat razo4arovani ot men. O v drata slu4eq niama da sa dovolni i se 6te se tzupiat, ama vse pak mi kajete Kak da im kaja 4e pu6a?
    на колко си години?
    ако имаш 16 давай смело.
    За трева или за цигари стаа въпрос?
    ако е за трева- кажи им напролет като си засееш растения и поникнат.
    Кажи им 4е пердпо4иташ сам да си гледаш вместо да даваш грешни пари и даже ще по4нат да ти поливат растенията като те няма.
    Ако е за цигари- НЗ с тея нови цени и аз бих се нацупил ако децата ми по4нат да ми искат по 3 лв за цигари.

Супер фен
    as ako imam deca i razbera 4e pu6at 6te gi ubiq prosto ot kade na kade te moita zaplata 6te q davat za cigari a moli se maika ti i ba6ta ti da nqmat moite razbiraniq 6toto 6te spi6 na istrivalkata otvunka sus djobni na den 50 stinki to4no malki poburkani deca brat mi e su6tiq i sa mu se slu4va slu4ka ... poneje e tup i prosto i toi e kat tebe na 15 i pu6i ot godina i polovina ama vajnoto e da si guzar nali TUPI DECA !

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не им казвай, няма да го приемат добре... Крий се още известно време, защото колкото по-късно разберат, толкова по-добре ще го приемат- поне според мен... Аз казах на наште като бях на 15, и мнооого съжалявах после, примириха се 4ак сега, по4ти 5 години по-късно, и то не напълно. Ина4е са много готини хорица, но това просто не можаха да го приемат- така 4е не се надявай на разбиране от ваште, няма как да одобрят факта 4е пушиш, да не говорим 4е си още малка...
    Моя съвет- из4акай! Не ги лъжи много, ако те питат им кажи, но ина4е-не!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от korn___
    as ako imam deca i razbera 4e pu6at 6te gi ubiq prosto ot kade na kade te moita zaplata 6te q davat za cigari a moli se maika ti i ba6ta ti da nqmat moite razbiraniq 6toto 6te spi6 na istrivalkata otvunka sus djobni na den 50 stinki to4no malki poburkani deca brat mi e su6tiq i sa mu se slu4va slu4ka ... poneje e tup i prosto i toi e kat tebe na 15 i pu6i ot godina i polovina ama vajnoto e da si guzar nali TUPI DECA !
    Точно казано

Guest
    Пи4ка жи лелина!

Фен
    Град
    mircmax
    Цитирай Първоначално написано от Dr.попръцов
    Пи4ка жи лелина!
    Kvo???

Цитирай Първоначално написано от Dr.попръцов
    Пи4ка жи лелина!
    Kvo???
    Тоя май е от мъглата обаче

Абе лъ жи и тва не им казвай! Като станеш на 18 им кажи , ааз сега се чуда обица на езика, татоо или концерт.
    hell is still overburdened

Guest

http://members.lycos.co.uk/neogea/pr...wforum.php?f=8
    задръж рестото

abe gadno e nqkoi da ti zabranqva kot i da bilo primerno nashite znaqt i za narkoticite i za cigarite i vikat ko mojem da napraim pri polojenie che nie pushim nqma kak da zabranim ti da pushish kaji si im i tfa e ko

jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto

xux moite znaqt 4e pu6a treva i piq kat guz ama ve4e sa me otpisali pa ti za cigari

Голям фен
    mi ne vijdam nishto losho da im kajesh ..v smisal veche si na 15 i ne si tolkova malka i dori i da marmorqt malko shte sviknat... Lichno az cigari ne pysha ama mama i tati shtqha da sa po dovolni da pusha i da mi davat po 3 lv za cigari ot kolkoto da pafkam treva
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Аз съм на 21 и те не знаят, ама ще им кажа лятото, понеже е бахти гадното да ти се пуши и да не можеш. Ама не ме тревожат мама и тате (непушачи), ами баба и дядо, понеже аз съм единственото внуче, дето още е "добро детенце", хаха. Ама те може и да не знаят. А тва за парите - ами в момента аз изкарвам с 3 цигари на ден и не чувствам нужда от повече. Тъй че една кутия от 3 лв за 5-6 дена ми стига.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си