- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak da kaja na moite 4e pu6a?
Predpo4itam li4no da im kaja 4e pu6a otkolkoto te da me zbarat i da se po4uvstvat razo4arovani ot men. O v drata slu4eq niama da sa dovolni i se 6te se tzupiat, ama vse pak mi kajete Kak da im kaja 4e pu6a?
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
a te samite pushat li?shtoto ako pushat, v 90% ot sluchaite, priemat novinata po-leko, otkolkoto da sa nepushachi
Everything's gonna be alright...
Мамо,тате аз пуша и готово.
дам дам на колко години си,
ваште пушат ли...и откога пушиш
Az sum na 15 godini, py6a ot godina i niakolko msetza, a samo ba6ta mi pu6i i toi gi spira, taka 4e v momenta az pu6a pove4e ot nego, a maika mi ne pu6i
недей да казваш
Znai6 li kvo ti predlagam....Da spre6 da py6i6!!!Edno 4e e vredno i sq kato stanat 3 leva VICTORY i si e*lo mamata![]()
![]()
![]()
![]()
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от DiDky
![]()
Me4siПървоначално написано от DiDky
![]()
![]()
Ama tova i moite mogat da mi go kajat
![]()
Ми че спри наистина тогава, за кво пушишПървоначално написано от Sugar_metalka
да се напраиш на интаресна, вече не е модерно да се пуши
![]()
![]()
![]()
На кой "мойте"?
Приятели или родители?![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
na roditeli te miПървоначално написано от dataworm
![]()
на колко си години?Първоначално написано от Sugar_metalka
ако имаш 16 давай смело.
За трева или за цигари стаа въпрос?
ако е за трева- кажи им напролет като си засееш растения и поникнат.
Кажи им 4е пердпо4иташ сам да си гледаш вместо да даваш грешни пари и даже ще по4нат да ти поливат растенията като те няма.
Ако е за цигари- НЗ с тея нови цени и аз бих се нацупил ако децата ми по4нат да ми искат по 3 лв за цигари.
as ako imam deca i razbera 4e pu6at 6te gi ubiq prostoot kade na kade te moita zaplata 6te q davat za cigari a
moli se maika ti i ba6ta ti da nqmat moite razbiraniq 6toto 6te spi6 na istrivalkata otvunka sus djobni na den 50 stinki to4no
malki poburkani deca
brat mi e su6tiq
i sa mu se slu4va slu4ka ... poneje e tup i prosto i toi e kat tebe na 15 i pu6i ot godina i polovina ama vajnoto e da si guzar nali
TUPI DECA !
Не им казвай, няма да го приемат добре... Крий се още известно време, защото колкото по-късно разберат, толкова по-добре ще го приемат- поне според мен... Аз казах на наште като бях на 15, и мнооого съжалявах после, примириха се 4ак сега, по4ти 5 години по-късно, и то не напълно. Ина4е са много готини хорица, но това просто не можаха да го приемат- така 4е не се надявай на разбиране от ваште, няма как да одобрят факта 4е пушиш, да не говорим 4е си още малка...
Моя съвет- из4акай! Не ги лъжи много, ако те питат им кажи, но ина4е-не!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Пи4ка жи лелина!![]()
Kvo???Първоначално написано от Dr.попръцов
Тоя май е от мъглата обачеПървоначално написано от Sugar_metalka
![]()
Абе лъ жи и тва не им казвай! Като станеш на 18 им кажи, ааз сега се чуда обица на езика, татоо или концерт.
hell is still overburdened
http://members.lycos.co.uk/neogea/pr...wforum.php?f=8Първоначално написано от Sugar_metalka
задръж рестото
abe gadno e nqkoi da ti zabranqva kot i da bilo primerno nashite znaqt i za narkoticite i za cigarite i vikat ko mojem da napraim pri polojenie che nie pushim nqma kak da zabranim ti da pushish kaji si im i tfa e ko
jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto
xux moite znaqt 4e pu6a treva i piq kat guz ama ve4e sa me otpisali pa ti za cigariПървоначално написано от Sugar_metalka
mi ne vijdam nishto losho da im kajesh ..v smisal veche si na 15 i ne si tolkova malka i dori i da marmorqt malko shte sviknat... Lichno az cigari ne pysha ama mama i tati shtqha da sa po dovolni da pusha i da mi davat po 3 lv za cigari ot kolkoto da pafkam treva![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Аз съм на 21 и те не знаят, ама ще им кажа лятото, понеже е бахти гадното да ти се пуши и да не можеш. Ама не ме тревожат мама и тате (непушачи), ами баба и дядо, понеже аз съм единственото внуче, дето още е "добро детенце", хаха. Ама те може и да не знаят. А тва за парите - ами в момента аз изкарвам с 3 цигари на ден и не чувствам нужда от повече. Тъй че една кутия от 3 лв за 5-6 дена ми стига.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.