.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

:)

be vij sa moje si pu6i6 .. spokoino kato sedish v zavedenie se edno pak pu6i6 taka che pak si natrovena i v dvata slu4aq )! :P
    Лошо има,но по-лошо от мене няма

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Реплика от сорта "Бро,имаш ли огънче?" ще свърши работа
    First rule - I rule

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от DiDky
    Znai6 li kvo ti predlagam....Da spre6 da py6i6!!!Edno 4e e vredno i sq kato stanat 3 leva VICTORY i si e*lo mamata

Ти си решаваш, защото само ти си познаваш родителите и можеш да предполагаш каква ще бъде реакцията им. Всъщност няма чак толкова много варианти - или ще ти се понакарат(както предполагам, че ще стане), но така или иначе няма как да те спрат(освен ако не ти спрат джобните); или ще ти обяснят вредата от тютюнопушенето и ще ти кажат да се тровиш, щом искаш; или открито ще те заставят да ги откажеш. Но все пак има време, след година-две може да ти писне и да ги спреш. Абе не им казвай според мен.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еми не им казваи ве ...! баси ..за кво им е да знаят

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

пи по принцип мислех че майка ми и баща ми незнаят че пуша докато един ден баща ми не ми пойска цигара... както и да е сега майка ми ми дава пари за цигари или направо тя ми купува

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sa3ana3a
    Цитирай Първоначално написано от Sugar_metalka
    Цитирай Първоначално написано от DiDky
    Znai6 li kvo ti predlagam....Da spre6 da py6i6!!!Edno 4e e vredno i sq kato stanat 3 leva VICTORY i si e*lo mamata
    Me4si Ama tova i moite mogat da mi go kajat
    Ми че спри наистина тогава, за кво пушиш да се напраиш на интаресна, вече не е модерно да се пуши

Brat4e 4estno da ti kaja sa neznam v kco polojenie e tq ama ne e 4ak tolkova lesno da gi spre6!!!nay-ve4e sled godina i ne6to!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ПодПрикритие
    пи по принцип мислех че майка ми и баща ми незнаят че пуша докато един ден баща ми не ми пойска цигара... както и да е сега майка ми ми дава пари за цигари или направо тя ми купува

awe i na men mi e su6toto!!!az pu6a ot kogato bqx na 11 i mn sum zle!!!ama ve4e moite razbraxa...nqma kvo da se pravi!ama po-dobre krii se o6te nqkolko godini!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ми..при повечето родители реакцията е различна..Например имам приятелка, на която майка й и купува цигари, но пък моята майка ако разбере че пуша..ще ме изсели от нас/затова и си мълча/ И може малко да сменям темата, но все пак да попитам: Как да се крия по-добре от наще..щото почвам да си мисля, че ме подозират
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    trqvna
    naistina spri mnogo po dobre 6e ti e vmesto da dava6 3leva za cigari na den moje6 da si kupi6 ne6to ot koeto naistina 6e ima6 nujda pak da ti kaja 4e e mnogo grozno da se virvi po ulicata momi4e s cigara v ustata a i na 20 godini 6ew prili4a6 na 30 i taka si smtai za sl4ed tova kato znai 4e nai haresvanoto v edno momi4e e mladosta i svejestta i taka 4e sas cigarite 6te ti e mnogo trudno da se podarja6 sveja i mlada no kakto ti si re6i6i ako pak si re6i8la tvardo da pu6i6i o6te sega hoda pri va6ite i im kaji za6toto kolkoto pove4e otlaga6 tolkova polo65o 6e stane

Голям фен
    dam tapo e da se krie6,no po dobre ne kazvai
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си