- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой си харесва тялото?
Az si haresvam tqloto i ne iskam da spazvam nikakvi dieti, a vie?
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Ммм...харесвам си тялото ама съм минал покраи 4-5 сериозни спорта за не по малко от 2 години всеки. В момента съм волейболист, тичам всяка сутрин, плувам всяка събота и недедля, ходя на фитнес 1 път седмично и всяка вечер имам тренировка по волейбол. Ми...освен да съм доволен от себе сиХи-хи-хи
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
А пък аз не надебелявам! Много пъти ям като прасе и то по 4-5 пъти на ден и не наддавам. Не съм била над 48 килограма. Имам коремче, но не ми дреме.![]()
мда и при мен е така...Първоначално написано от `Death`Whore`
и аз на моменти пускам шкембенце ама си го харесва,колкото и невероятно да звучи![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Преди се сдухвах...и преди среща не ядях цял ден, защото мислех, че ми е ужасно грозен корема...
nikoga ne sum spazvala dieti..ne moga da mrudna ot 47 kg, kakvoto i da pravq!!!!![]()
![]()
Everything's gonna be alright...
Хах, аз и диета? Всъщност, може... ама такава за дебелеене, така да се каже. Имам уж добър метаболизъм и не дебелея, ся съм 56 кила, но пак прогрес, преди година бях 55 ;/ ,
Но иначе съм си много доволен от тялото, имам си релеф, ала бала. поне така ми казахааз си се харесвам такъв какъвто съм си :Р
Don't hate me, I'm just blind.
ами чувствам си се прекрасно в своето тяло![]()
Аз също си го харесвам но за диетите почти винаги се ограничавам ама не е лесно.Много се кефя на момичетата,който каквото и да ядат-сладко,хляб изобщо не им се лепи и могат всичко да ядат
ААААаААААаааааААаааА откачалки сте .. мое ли да си харесвате коремчетата и то момичета![]()
аз си харесвам тялото, но искам да съм малко по-високнаскоро забелязах че съм заякнал ... ръцете ми .. ма тва е от борби под коша
Ми не е перфектното тяло на фотомодел но го харесвам що не
абе яяаа...Първоначално написано от WILD__BOY
що пък да не си харесваме коремчетата?
то не е някво гигатско шкембе,но пък за мен не е смисъла на живота в това да пазя диети!
ям каквото ми се яде и слава Богу не качвам...
плюс това след като аз си се харесвам и другите около мен ме харесват не виждам къв е зора?!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
еми некво грозно е като си с къса тениска и над данките да ти искача косматия корем .., е надявам се ти да не си такаПървоначално написано от California
![]()
и ... не знам ама мен си ме кефят стегнатите коремчета
1. Май не си виждал гола жена, защото напите кореми не са космати.
2. Какво би предпочел: момиче с малко коремче, което си яде нормално и се кефи на живота и няма комплекси, или някаква адски слаба, която не яде почти нищо и е постоянно депресирана от това?
ахаххха...имам и брадавица на носа с три косъма...ахаххах...
по темата-
няма нищо лошо в това да си имаме стегнати коремчета,но немисля че тва треа да се превръща в няква фикс-идея и да се чувстваме винвни ако изядем едно парче торта!
вярно е че някои момичета имат много лош матаболизъм,но положението може да се облекчи със някакъв спорт например...щото и нищо да не ядеш,ако лежиш в леглото цял ден ефект няма да има!
Az sam 49-50 kg i si haresvam tqloto,Prosto se 4uvstvam dobre v kojata si.E, vqrno, 4e imam malko korem4e,no tova ne e bolka za umirane.Dieti ne spazvam, za6toto nqma smisal, no pak za smetka na tova sportuvam usileno
Първоначално написано от `Death`Whore`
не съм виждал гола жена, не съм виждал и жена с късо потниче.![]()
айде стига ве ...
представи си има и момичета които се подържат без да се комплексират![]()
Първоначално написано от California
мноо ясно че ако се превърне във фикс идея ще е супер тъпо и скучно момичето до теб да мрънка само за тва ...
Ако се подържате няма да имате нито коплекси нито коремипросто малко повече занимание е ... но избора си е личен, а аз си избирам с кой да ходя и кой да харесвам
![]()
Agreed!Първоначално написано от Пепи Окото
Ти по-добре гледай момичето да се поддържа умствено и да има интелект, вместо да ги гледаш по коремите.
Първоначално написано от `Death`Whore`
еми ... мноо ясно - няма да е тъпа путка дето мое само да се кълчи по Витошка
Ясни са ми приоритетите ти, щом започна да обиждаш, защото имам коремче.
absolutno sam saglasna sas vas.momi4eta ne se zaqjdam nito ni6to.no ne moje vie da ste mi na po 16,17 ili 18 godini i da kazvate 4e si haresvate korem4etata.vie gi imate ot SEGA!ami kato stanete na 25 kvo 6e praite 6e se 4udite kak da gi svalite.ok sq sa malki o6te.100% sam sigurna lqtoto kato slojite kasa bluzka i si kazvate sega dali e mnogo golqmo dali si li4i.ne moje edna krasiva jena da bade otpusnata.tova e marlq6tina,nevejestvo i kvo li ne.govorq taka za6toto sam akrobatka ot 6 godini.tam ti promivat mozacite na tazi tema.momi4eta,molq vi.pravete ne6to za telata si.6te vi trqbvat.vie prosto nqmate pravo da kazvate.HARESVA ME SI KOREM4ETAT.!NAPALNO NEDOPUSTIMO.MOLQ VI.Първоначално написано от WILD__BOY
Аз на 30 може да имам коремче, обаче ще изглеждам много по-млада от всички кобили. Майка ми е на 45, има си корем и се ебава, че докат отиде до магазина, получава 2 комплимента и едно неприлично предложение. Естествено, преувеличава, но мъжете редовно И казват, че е хубава и младолика.
А госпожица Амалия, която не си е написала името с главна буква: държиш заповеден тон. Не можеш да заповядваш на непознати.
Ще ви кажа едно: целият ви живот ли ще мине в коремни преси, фитнес и диети? Сега правите по 5 минути упражнения на ден, но след години ще трябва да седите по цял ден във фитнеса, за да поддържате перфектните си тела...които пак ще личи, че са стари. Вижте Памела - отпуснато тяло с огромни бицепси.