- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой си харесва тялото?
ОБИЧАМ ТЯЛОТО СИ!!!!!!!!!!! Плюскам яко, а не дебелея. Висока съм 168 и тежа 51кг, а ям най-малко 4 пъти на ден. Не спортувам нищо от 3 години вече. Наполедък даже стигнах едни килограми и не качвам нагоре, въпреки че ставам по-висока. Ндявам се да си остана така и да не дебелея! Останалите части като корем, дупе и гърди също си ги харесвам честно казано.![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз не си харесвам тялото-но и нямам намерение да го променям..не ме интересува,който те хареса такава 6е те хареса-МОЕТО МНЕНИЕ!!
харесвам си тялото и досега не съм пазила диети, но ако се наложи голямо спортуване ще падне.
SMILE FOR ME NOW
Аз не си харесвам тялотоискам да сэм по висока и около 45 кг...са съм 55 кг и 168см :/
Еми,след зимата има за сваляне,но като цяло си го харесвам.Чувсвам се добре в кожата си!
Just haters make me famous! εĭз
И аз си го харесвам!2 години поддържах еднакви килограми-47-48...сега не6то съм се поотпуснала и се ходя на фитнес,за да си ги върна...2 килограма и
Еми аз нещо не си го харесвам много, много мойто.![]()
ami az si go haresvam. sportuvam i bqh malko slabi4uk vupreki muskulite(i sega sum si malko slabi4uk) ama po4nah ot skoro vreme da trupam masa
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
харесвам си го .. нямам какво да правя по него върпеки че продължавам да го стягам![]()
Az mnogo si haresvam tqloto...Ne spazvam nikakvi dieti, qk kolkoto iskam i vypreki tova sam slaba (daje malko trqbva da napylneq), ama az mnogo si se haresvam :P
ami si4ki mi go haresvat no az sam mnogo kriti4na kam sebe si dieti![]()
ami samo lunata ina4e ne moga drugo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
никви диети!
тялото ми...си е мое и си го харесвам!
само може да съм малко по-висока![]()
аз не го харесвам много висока сма и мноого слаба ен ми харесва![]()
харесвам си тялото..много даже![]()
само дето трябва да го постегна мъничко...че след зиматааа![]()
иначе за мен си е идеално :P
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
+1Първоначално написано от babylove
Няма да е излишно да си постегна малко коремчето, че съм като бременна клечка за зъби
Не се вижда много,ама като се наям - лелеееее какво става
Иначе си харесвам тялото, но няма да е лошо още 4-5 см да порастна, че да стана поне 174-175см
Искам да съм 174-175см незнам защо, но много искам
Другото всичко си го харесвам, нали си е мое (ама съм скромна...
)
![]()
i as i as :P170cm 50kg mislq 4e e dobre
![]()
Да сме скромни? О не, мерси!
Първоначално написано от charlies_angel
И аз ти го харесвам .. такова де , и аз си го харесвам![]()
![]()
Сега по моето тяло ... еми , слаб съм , висок съм .. не съм кой знае колко як , нямам мускули , но да му се не види .. харесвам си тялото , и то много .. особено като си погледна корема![]()
![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Че аз си харесвам тялото много,без да пазя диети и без да се притеснявам дали ще надебелея или прочие
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Харесвам си го,никога не съм спазвала някви диети.Само дупето ми нещо се е опуснало,но с упражнения ще стане работата.![]()
visoki ste 170 i iskate da stanete 175..
![]()
az kato sam 162-3 trqbva li da placha
![]()
![]()
![]()