.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Аз си обожавам тялото.Както и много други хора...
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

много си харесвам тялото,но за сметка на това косата ми е много гадна.
    cool

ае колкото и да ядете простотии няма фаида най лесно се отслабва на работа аз лично си го харесвам моито раце що годе имам нямам корем краката ми са добре така че аз си го харесвам

I az sum taka ! Chovek trqbva da se priema takuv kakuvto e i dietite , osobeno na tazi vuzrast sa dosta opasni taka , che... Puk i shte rasta oshte !

ем мойто тяло..вси4ки ми казват 4е било страхотно ама за мен си има доста недостатъци..първо 4е иам малки цици второ 4е иам корем4е..ама се пак тфа си е мойто тяло и си го харесвам
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    И аз го харесвам, само задника не си харесвам Защо трябва момичетата все да се разширяват в ханша Иначе всичко друго ми е добре...За диети - никога не съм спазвала, голяма глупост са според мен. Просто се старая да ям по малко (не винаги се получава ) и често. И не ям много сладко (какъв късмет,че мразя торти ),само от време на време някоя бисквита или шоколад. И газирани напитки не пия, ама от полледното изкушение - тестеното не мога да се откажа по никакъв начин. Обожавам пица

Хах и аз съм така,но не си харесвам краката.Всички казват,че съм много слаба,но според мен има какво да се желае-168/9см-48кг,но искам да стана 46 поне.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

abe shto puk da ne go haresam ne e hubavo obache ne sum debela a i da bqh mi e tochno prez ..... shtoto az nqma da pazq dieti i da gladuvam za da sum slaba koito ne me haresva da se obrushta i da ne me gleda tova e moito mnenie narode
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Az su6to si haresvam tqloto... :P Hodq na tanci... da ne kazvam predi prez kolko sportove sum minala... Ne pazq nikakvi dieta, prosto ne vijdam kakuv e smisulut... Korem4eto mi ne e nekfo adski plooskkoooo ,no ne e i nqkvo razpliokano kato jele na vsi4ki strani da se murda az si go haresvam... 44 kg sum i 165 ... :P

Град
    Враца
    Има още какво да се желае...
    еlsy

Аз винаги съм си харесвал тялото, но последните 1-2 годинки се заех по сериозно с фитнес и сега вече е доста добре.
    (Всички които не си харесват телата и искат да ги променят могат да ми пишат и аз ще им кажа един много прост и ефективен начин за отслабване)

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Харесвам си го. Е, има какво да се желае естествено, например 1- 2 килца отгоре, но и без тях е добре. Не спазвам диети, от спортуването се отказах още след първия урок по аеробика в детската градина.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на pinki
    е повечето се гордеят с телата си и въобще със самите себе си ... аз сигурно ще съм единствената, която ще каже, че се мрази ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Да харесвам си тялото много,ама и не ми е трудно да го поддържам.По принцип мразя мазно и пържено(каквото и да е) направо ми се повдига от него,бял хляб отдаааавна не ям,аз никакъв не ям,но ако все пак се случи е задължително пълнозърнест(щото вкъщи винаги има само такъв) .
    Постоянно съм в движение и просто няма как да напълнея.Абе супер ми е тялото.Който не си го харесва може да пробва така и без диети става перфектно.

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    +1
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Винаги може да стане по - добре... :P
    Love Ickooo

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Същото
    Ако не опиташ все едно не си живял ..

Град
    плевен
    az si haresvam tqloto samo malko pokrai zimata sum napravila malko koremche
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Az ne si haresvam tqloto mn mu se draznq bahti shirokiq hansh deto go imam a i koremcheto mi ne e savsem hubavu

Аз си го харесвам

Много го харесвам,не искам да променям нищо
    offline forever!

Аз си харесвам тялото.Никога не съм спазвала диета и си ям каквото обичам..43кг съм и от доста време не съм мърдала от тях..Е естествено превя по някое упражнение колкото да отбия номера..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

аз не искам диети единстженото не6то за отслабжане е спорт (и е готино) по няколко упражнениица на ден и LALQ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си