- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой си харесва тялото?
Аз си обожавам тялото.Както и много други хора...![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
много си харесвам тялото,но за сметка на това косата ми е много гадна.![]()
cool
ае колкото и да ядете простотии няма фаида най лесно се отслабва на работа аз лично си го харесвам моито раце що годе имам нямам корем краката ми са добре така че аз си го харесвам![]()
I az sum taka ! Chovek trqbva da se priema takuv kakuvto e i dietite , osobeno na tazi vuzrast sa dosta opasni taka , che... Puk i shte rasta oshte !![]()
ем мойто тяло..вси4ки ми казват 4е било страхотно ама за мен си има доста недостатъци..първо 4е иам малки цици![]()
второ 4е иам корем4е..ама се пак тфа си е мойто тяло и си го харесвам
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Първоначално написано от Axel_f
Хах и аз съм така,но не си харесвам краката.Всички казват,че съм много слаба,но според мен има какво да се желае-168/9см-48кг,но искам да стана 46 поне.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
abe shto puk da ne go haresam ne e hubavo obache ne sum debela a i da bqh mi e tochno prez ..... shtoto az nqma da pazq dieti i da gladuvam za da sum slaba koito ne me haresva da se obrushta i da ne me gledatova e moito mnenie narode
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Az su6to si haresvam tqloto... :P Hodq na tanci... da ne kazvam predi prez kolko sportove sum minala... Ne pazq nikakvi dieta, prosto ne vijdam kakuv e smisulut... Korem4eto mi ne e nekfo adski plooskkoooo ,no ne e i nqkvo razpliokano kato jele na vsi4ki strani da se murdaaz si go haresvam... 44 kg sum i 165 ... :P
Аз винаги съм си харесвал тялото, но последните 1-2 годинки се заех по сериозно с фитнес и сега вече е доста добре.![]()
(Всички които не си харесват телата и искат да ги променят могат да ми пишат и аз ще им кажа един много прост и ефективен начин за отслабване)![]()
Харесвам си го. Е, има какво да се желае естествено, например 1- 2 килца отгоре, но и без тях е добре. Не спазвам диети, от спортуването се отказах още след първия урок по аеробика в детската градина.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
е повечето се гордеят с телата си и въобще със самите себе си ... аз сигурно ще съм единствената, която ще каже, че се мрази ...
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Да харесвам си тялото много,ама и не ми е трудно да го поддържам.По принцип мразя мазно и пържено(каквото и да е) направо ми се повдига от него,бял хляб отдаааавна не ям,аз никакъв не ям,но ако все пак се случи е задължително пълнозърнест(щото вкъщи винаги има само такъв).
Постоянно съм в движение и просто няма как да напълнея.Абе супер ми е тялото.Който не си го харесва може да пробва така и без диети става перфектно.![]()
+1Първоначално написано от nicolepcd
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Винаги може да стане по - добре... :P
Love Ickooo
СъщотоПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Ако не опиташ все едно не си живял ..
az si haresvam tqloto samo malko pokrai zimata sum napravila malko koremche
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Az ne si haresvam tqloto mn mu se draznq bahti shirokiq hansh deto go imam a i koremcheto mi ne e savsem hubavu![]()
![]()
![]()
Много го харесвам,не искам да променям нищо![]()
offline forever!
Аз си харесвам тялото.Никога не съм спазвала диета и си ям каквото обичам..43кг съм и от доста време не съм мърдала от тях..Е естествено превя по някое упражнение колкото да отбия номера..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
аз не искам диети единстженото не6то за отслабжане е спорт (и е готино) по няколко упражнениица на ден и LALQ![]()