Цитирай Първоначално написано от amaliq
Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
Цитирай Първоначално написано от Пепи Окото
Харесвай те си коремите... после ще се наложи да си харесвате и паласките и големите гъзове... щото е п-лесно така, нали!?
Agreed!
absolutno sam saglasna sas vas.momi4eta ne se zaqjdam nito ni6to.no ne moje vie da ste mi na po 16,17 ili 18 godini i da kazvate 4e si haresvate korem4etata.vie gi imate ot SEGA!ami kato stanete na 25 kvo 6e praite 6e se 4udite kak da gi svalite.ok sq sa malki o6te.100% sam sigurna lqtoto kato slojite kasa bluzka i si kazvate sega dali e mnogo golqmo dali si li4i.ne moje edna krasiva jena da bade otpusnata.tova e marlq6tina,nevejestvo i kvo li ne.govorq taka za6toto sam akrobatka ot 6 godini.tam ti promivat mozacite na tazi tema.momi4eta,molq vi.pravete ne6to za telata si.6te vi trqbvat.vie prosto nqmate pravo da kazvate.HARESVA ME SI KOREM4ETAT.!NAPALNO NEDOPUSTIMO.MOLQ VI.
ами аз пък спокойно мога да ти кажа,че когато сложа къса блуза никога неси задавам въпроси дали ми е голям корема... от години се занимавам с балет(всякакъв вид),но не правя коремни преси като невидяла!