- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си променили принципите заради момиче/момче?
Първоначално написано от NSрi4
Мога да ви кажа едно:НИКОГА НЕ КАЗВАЙТЕ НИКОГА.Първоначално написано от МразяКурвии_20
Сега може да ме усмеете.Давайте.Смейте се ако изкате.Не ми пука,защото вие даже не ме познавата,но да карам по същество.Както са казали хората любовта е сляпа.NSрi4 каква ти е гаранцията,че няма да се влюбиш някоя красива циганка или еврейка преди даже да си разбрал че са такива,айде негърките са черни та можеш да разбереш ама нищо не се знае.И не казвай че това никога няма да стане и ти винаги ше ги разпознаеш преди да е станало нещо.Както казах нищо не се знае.
МразяКурвии_20 ти си представи същата ситуация като NSрi4 само,че с курва.Да видим тогава какви принципи ще отстоявате.Както казах по горе:НИКОГА НЕ КАЗВАЙТЕ НИКОГА.
Ne mi se e slu4valo da promenqm ne6ty zaradi mom4e koeto haresvam ili obi4am...ne se enalagalo..no mislq 4e i ako to me haresva ili obi4a 6te me prieme takava kakvato sam i nqma da se nalaga da se promenqm.....no ne ne bih promenila sas sigyrnost az sam takava kakvato sam i ne bih se promenila zaradi nqkakva pri6tqvka na nqkoq vremenno pribivava6ta osoba v moq jivot..![]()
А не е ли по-лесно просто да си подбираш приятелките? Така няма да имаш такива проблеми.Първоначално написано от NSрi4
kratko i kategori4no ... NEot kade as 6te se promenqm puk
ako e nqkva leka promqna po vun6niq vid aide moje ama edva li ne da si smenq principite i povedenieto ... nikoga as ne sum ku4ence be
![]()
![]()
Ма пич ти на тфа принцип ли му викашПървоначално написано от Питащ
Па скиай ся значи тъй кат ми гледаш подписа и т.н ма скиаш бг рап слушам така нататъка. да верно е ама 2години под редя ходя на планета на концерта и 1път на славито заради моите приятелки и си избухвам яко щото е купон. пък тея другите зависи ако ме кара да и извадя тампона с зъби - твърдо не и тем подобни зависи в любовта трябва да се разбирате но не винаго това разбирателство означава премирение
уфф ако нещо не се разбере ще съм благодарен на Пича горе..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Да{ ама не е правилно
}
Според мен, ако някой ме харесва ме харесва такива каквато съм и не би трябвало да иска да ме промени.
Темата е стара ама все пак ..
Хората не се променят, така че и да ми се иска да се променя ще ми е трудно или временно? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мхм, направих го заради бившия ми приятел..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Тръпки ме побиват при тая мисъл
/отговарям на заглавието, не съм чела съдържанието на темата/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Прекрачвала съм и съм изменяла някои принципи заради момче. Някои съзнателно, други- не. Съзнателните се оказаха грешки от които се научих. Несъзнателните ми помагат да съм по-добре.
Дали бих ги променила... зависи. Надявам се като попадна в такава ситуация да се замисля преди това дали си струва. Ако не се замисля, значи ще ги променя.
(Страхотна логика... аз се разбрах)
Първоначално написано от djipsito
ХАХАХХААХХАХАХАХХАХАХАХАХ
ПХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА
ПХАХАХАХАХАХАХХА
Имаш ебати якото чувство за хумор.
Трябва да станеш писател.
Само ако си ми личния критик.Първоначално написано от NieSmeTraktori
Зависи. Да правя компромиси - да, да си променя принципите - не.
Хората не се променят. Всяка такава "промяна" ще е само временна и лъжлива, да не говорим, че е безсмислена. Ако начина да задържиш някой е да "промениш" нещо в себе си, този някой не си струва да бъде задържан. Опитвала съм, не се промених, радвам се, за което.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
НЕ..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сегашният ми приятел се е опитвал да ме промени,но без успех.В стила на обличане например,за кецовете.Мина ми периода с тоя стил на обличане,не се чувствам добре и себе си дори само с 1 обувки.За музиката пак е различна,но не пречи.По характер много си приличаме,колкото и да съм проклета,жестока непукистка и ината не искам да се променя.
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Не, не бих се променил, само и единствено да й се харесам- или ме харесва или не. Насила хубост не става !
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
За чалгата... бих направил компромис рядко да ходим на чалга, но най-често ще се ходи в рок/хаус/денс/ретро клубове и барове. Не ми е принцип да не слушам чалга, просто не ми харесва и рядко бих се прежалил да ида.Първоначално написано от Питащ
Какво означава принцип... ако принцип за теб е нещо, което никога не би престъпил... нали затова са принципите - да се нарушават. Един от моите е веднъж бивша - завинаги бивша. Ако ме е зарязала или аз съм я зарязал никакъв шанс за поправка, освен може би за секс, ако не са останали чувства.
Рано е да се говори за принципи. Човек напълно гради характера си най-малко до 30 годишна възраст. Принципи... глупости.
Temet Nosce
벨야카
НЕ или ме харесва такава каквато съм или ....да се спасява![]()
Hostis Honori Invidia
Не бих.
Или ще ме харесва такава, каквато съм..
С всичките ми плюсове и минуси, или изобщо да забрави за мен..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
За една кифла да си променя принципите...Направо.
![]()
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Бих се променила... Но всичко си има граници.. Ако ще ме кара да пуша, пия, правя секс без предпазни средства и т.н неща, които могат да навредят, не..Но да започна да слушам друга музика, да се обличам по друг начин и т.н защо не?
Не бих си направила и пиърсинг и татоси също.. За татосите поне засега мисля така.. Но не съм чак до там категорична за тях.
I MISS YOU . . . ;[