- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първото нещо, което забелязвате в едно момиче/момче?
Кое е първото нещо,което забелязвате или по-точно гледате в едно момиче/момче,когато за първи път го видите?
Зависи от повода
Момичето ако е надарено, просто няма как да не се забеляжи първо това... очевадно е така да се акже, но това е просто неизбежно, особедно ако си нисичък като мен, си точно на това ниво... а иначе очите естесвено, аз страшно лесно се "влюбвам" в очите на някое момиче... какво да направя, че всички сте прекрасни ;РРР
Don't hate me, I'm just blind.
mi principno vsi4ko no parvo liceto![]()
ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...
1-Дупето,косата;2-Лицето(усмивката);3-гърдите
Тфа е май ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
А аз първо забелязвам как е облечен и с каква коса е. Ако това ми хареса, се заглеждам и в другото.
и на мен първо как е облечен и как му е косата ми праи впечатление...Първоначално написано от `Death`Whore`
И как трябва да е облечен според теб ?Първоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Както на мен ми харесва.
Ахахах е ок може ли да разберем как ти харесва щото мн момчера нз как да се обличат мисля че твойто мнение няма да е излишноПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Харесва ми алтернативен начин на обличане, предимно метълски. И дълга коса.
А човек не трябва да се облича, за да впечатли някой, а да се облича както него го кефи.
Ахам значи не си от мойте :~(Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
Така и предположих, затова не конкретизирах.![]()
ахахах умно момиче си ти .. не си за мене![]()
ами първо забелязвам очите му и усмивката...по-нататък и другите неща...въпреки че понякой път и само очите и усмивката веднага ме грабват!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Аз също гледам първо очите, косата, усмивката... Имам една приятелка, за която най-важното нещо в едно момче са веждите![]()
ми дааа много са важни!предстви си да са некви огромни и да му заемат половината глава!
[/i]
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Лицето много ясно, ама и тялото да не е някоя мецана![]()
Gledam cqloto tqlo na momi4eto! :P
In dreams there are no rules...
pyrvo gledam viso4inata,o4ite i pri4eskata na mom4eto posle ve4e se zaglejdam za drugoto![]()
![]()
![]()
pyrvo gledam drehite, kolkoto i typo da zvu4i, posle liceto...ako izob6to gledam oklonite![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ми първото което ми прави впечатление е усмивката и очитенз цялото лице
a след тфа тялото и всичко останало
![]()
![]()
f@nt@zi@
spored men ne se gleda samo v1v v1n6nia vid na mom4eto ili momi4eto a i v xaraktera za6toto moje da nqkoi mnoo gotin/a ama da e adski t1p/a
emi na purvo vreme liceto kato cqlo a posle harakter
The pain is temporary!