- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първото нещо, което забелязвате в едно момиче/момче?
Absolutno,o4ite sa parvi i ustnite i posle usmivkata!Първоначално написано от rusalkata_
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
rusalkata_ - http://petarcho.hit.bg/
кажи ми дали това момче ти харесва(бивш мой съученик е) ахахахахахахахах
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
потрепям таПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Vinagi mi se nabiva v o4i purvo liceto,sled tova zapo4vam da uglejdam navsqkude-pravi mi vpe4atlenie kak e oble4en,posle vednaga poglejdam o4ite i precenqvam dali sa studeni ili dobronamereni i po tova precenqvam i 4oveka ot pruv pogled-ne vinagi se okazvam prava.I absolutno vinagi mi se nabiva v o4i ako mom4eto ima ne6to blestq6to po sebe si-naprimer lanec ili obica,prosto blqsukat me privli4a...
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
1-vo za mn godini na si4kisq po temata ...ami gledam na pyrvo mqsto feisa ... usmivkata...
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Цялото тяло+ погледа.![]()
kolkoto i stranno da zvu4i...obuvkite![]()
usmivkata
ОЧИТЕ (ДЕТО СА НА ЛИЦЕТО) И УСМИВКАТА
Deto sa na liveto,pone e hubavo 4e uto4nqv6!!!Първоначално написано от МразяКурвии_20
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
1.Лицето
2.Дупето
3.Гърдите(те обаче за мен не са от такова голямо значение).
И ако са ми харесали 1,2и3 гледам характера и акъла.
purvo poglejdam liceto sled tva o4ite sled tva kosata i drehite nadolo sled tva ve4e odelnite 4asti ot tqloto![]()
Миризмата.
Определено първото нещо,което ми прави впечатление.Можеш да съдиш много за човека по миризмата му.И не казвам,че всички трябва да носим маркови парфюми,нито че трябва да се обливаме преди да излезем,защото и това си е гадно(всичко в прекалени количества от хубаво,става лошо),говоря и за телесната миризма.Имало е случаи,в които съм губила какъвто и да е интерес към супер облечени,добре изглеждащи момчета само заради миризмата им.Както и обратното.Просто това ми сетиво е силно развито и съм се научила да му се доверявам.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Az purvo gledam ysmivkata, sled tova kak e oble4en i kak se durji s okolnite, a gledam i tqloto my... Moje vsi4ki da my e super gotino ama da ima prosta6ki durjanie![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Първо поглеждам момчето в очите,след това лицето и продължавам надолу![]()
Може да ви се стори странно за момче, но аз винаги гледам първо очите.Ако не ме грабнат очите й после много трудно може да ме впечатли или да ми привлече вниманието![]()
Кой пробира - масторбира
[CSKA]f0r3v3r-казах че първо гледам очите и усмивката но това не означава че не оглеждам после и цялото му лице и тяло!!!а този от снимките-гадничко му се подиграваш...то и от моя клас има такива кат тоя ама това не означава че им се подигравам публично...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
epa az purvo gledam kak e oble4en posle gledam dali ima plenitelen pogled i t.n.
Love:The key that unlocks the hars of impossibility
o4i usmivka i dupe![]()
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Първо поглеждам ръцете, раменете и стойката- не знам защо, но за мен от това се формира голяма част от излъчването. После погледа, косата, миризмата (защото на двама различни един и същи парфюм стои различно) После обръщам внимание на гласа- много е важен поне за мен. И май е това
![]()
Oчите лицето устните.Понякога толкова се захласвам че забравям да погледна дупето и циците.(по дефоут първо мъжете си гледат там)
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Аз първо гледам очите, след това устните, усмивката и косата, после лицето, врата, после чакам да чуя гласа и начина на говорене, и след това другите неща![]()
o4ite![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
познавам едно момиче, дето първите и думи винаги са "А той има ли плочки ?" . Егати...