Случайно попаднах на този форум и реших да споделя моя проблем.Много хора биха казали,че не е никакъв проблем,а трябва да съм щастлив,но на мен ми е адски гадно и смятам,че си е точно проблем.Ами преди 1 месец тръгнах с едно момиче и всичко е ок,разбираме се перфектно и сме много щастливи.Проблема е в това,че примерно като не се видим някой ден(сега поне е ваканция,не знам как ще живея като тръгна на училище)просто изгарям от болка,знам,че звучи странно,но е точно така.Не ми е първото гадже и знам какво е някой да ти липсва много,но това,което изпитвам сега е просто ужасно.Например не сме пропускали да се видим от много дни,но утре няма да можем и направо не знам какво да правя,такова нещо не съм изпитвал.Най-точната дума е именно БОЛКА и то в огромни количества Много хора биха ми се присмяли,защото все пак любовта е най-голямото щастие,а аз вместо да се радвам се тревожа,но какво да правя Всъщност това най-вече го пиша за да споделя с някого,не толкова за съвет.И все пак има ли начин да не мисля толкова за нея и да не изпитвам това мъчение?