- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mom4eta haresvate li momi4eto da vi pravi striptiz?
ei mom4eta haresva li vi momi4eto da vi pravi stripiz?vyzbujda li vi i koe to4no vi vazbujda?are kajete![]()
Възбуждам се много ясно де да можеше сега някой да ми потанцува![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
О да.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Включи телевизора на fashion тв!Първоначално написано от [CSKA
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Абе може ли сте толко тъпи вемалоумен въпрос
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Saglasen sam s teb Oyama![]()
dude Ти май се кефариш повече на бирката :PПървоначално написано от Oyama
![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Ти кво си мислиш че гледам докато си пияПървоначално написано от thEClown
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
oooooo are malko stoped ...saglasen sam 4e vaprosa e malumen ili 4e na vseki mu xaresva ama stoite sa malko ako gajeto vi ima tqlo kato na shampiona po sumo nqma da vi xaresa ......xaresva ni nqkoe malko finno telce..lele ....ox lelee na batko igra4kata
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
abei az ne mislq 4e e ot foxi za6oto do kolkoto znam foxito me haresva...a pak i ne sam debela.......Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
q pomisli o6te malko![]()
to4na taka sam ne sam klio6a ne sam debela normalna sam si..Първоначално написано от mis_marry_jane_13
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
a ti be nz kkoi si ama za6o ne se faka6 foxi ne e takav.dokolkoto znam mi haresva tqloto.zatova4e hodi se ebi v gaza......Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ve4e sam tuk koito me mrazi pog gaza da mi lazii duxai .....ami mnoo qsno 4e e brutalno vse pak ot batko se e nau4ilaa
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Първоначално написано от mis_marry_jane_13
gracias muchacha :P :P :P :P![]()
![]()
haha stiga s tiq kompleksi.....zatova4e hodi se ebi v gaza......
Досега не са ми правили,но съм 100% сигурен,че ще ми хареса.
Първоначално написано от mis_marry_jane_13
a toi me u4i nammn gluposti macka pissala sam ti li4no saob5enie.vidq li go.....
<-Аз пък изооообщо не съм на мнението,че въпросът е "малоумен".По-скоро смятам някои отговори за тъпи!Аз мисля,че не си опредлил точно за коя играчка си говориш,щото единствената твоя("на батко...")играчка би могла да бъде (и сигурно да си остане)оная в гащите ти,ако наречеш "финното телце" така...Първоначално написано от Foxi_v6
![]()
АЗ не правя стриптийз.