- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za svirkite
kakvo mislite za pogla6taneto na spermata kogato se pravi svirka dali e vredno? Za6toto sam go pravila nqkolko pati i ne e osobeno priqtno posle mi e gadno na korema i mi se povra6ta. mislite li 4e e opasno da se pravi?
Доколкото знам, спермата е полезна и хранителна. Не може да ти стане нищо от нея.
Su6to taka spermata ima razl4ni vkysove do kolkoto znam. Poneje nqma kak da sum q opitval nali razbirateZnam samo 4e kakvoto si konsymiral predi akta ima nqkakuv opredelen vkys.
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
Грънци!
del
Аз па имам друг въпрос. След свирки взимате ли дъвка?
Авторката на темата може да има проблеми със стомаха.
хах.. попринцип спермата представлява доста голяма част протеини. Такаче, в известан гледна точка е полезна....А за "вкуса" зависи от наситеността на солите, белтъците и тн... а те зависят от отганизма на момчето.
Don't hate me, I'm just blind.
баси простотията![]()
Интересно ми е да чуя.Първоначално написано от Анонимко
понякога отиват да пият вода или някакъв алкохол, за да убият вкуса... но за дъвка какъв е проблема?
Don't hate me, I'm just blind.
Мдаа вече няма да питаме моми4етата дали искат да гълтат а дали искат протеинив шеик![]()
e nqq prao mom4eto da predloji duvka na momi4eto sled kato mu e lapala gultala sukala vurtqla i tn..
aZ sUSHTo sUM ChuVAl cHE ImA raZLIchNI VkusOVe i chE BIla PoLeZNa taKA cHE... JEnKI LaPAiTe i GuLtaITe POLezNO e![]()
ne az go pravq 4esto..no si zavisi i ot spermata.4atka6 li......![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Ne mislq 4e e vredna!Daje moje da e i polezna do nqkakva stepen!Az kato galtam posle ni6to mi nqma,e gadno mi e izvestno vreme i vse edno mi e zalepnala na garloto,ama piine6 li malko voda ili ne6to drugo i izpu6i6 edna tsigara i vsi4ko otnovo si e OK
Am az da vi popitam..vie imate li pipe v glavata?! kolkoto i da e polezna taq sperma si q poglashtaite vie! Tfa e se edno nekoi da ti se izdraifa u ustatahahaha
Vqrno e che na nqkoi momcheta im e priqtno za takiva neshta no si e mn razvratno i gadno za momicheto,osven ako tq ne e vrytnala!![]()
Frozen Heart
ne e nito razvratno,nito gadno!mnogo si e gotino daje da gultash!a otnosno vaprosa-ne smqtam 4e spermata e vredna.ako beshe taka do sega da sum puknala 293465239465 putiПървоначално написано от Frozen_Angel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koeto ni navezda na misulta kakuv tie telefonniq nomer ...Първоначално написано от {{{P}}}
![]()
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
hm interesno mnogo interesnofrozen dali naistina negaltash? a?
Fuck The Religion
roken4o pak li ti we :P ne gyltam spoko!
Frozen Heart
nz na kfi misli te navejda ama po dobre ne misliПървоначално написано от TheSoulOfDeath
![]()
![]()
![]()
Emi...gultaite ...polezno e![]()
Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!
nqma da ti navredi ...no ako iskash da ne ti e gadno dokato galtash galtai po barzo i posle s voda ama studena si takovai ustata i si gotova ina4e spermolina e polezen
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
мда тва е вярно,ако не задържаш дълго спрермата в устата си,вкуса почти не се усещаПървоначално написано от Foxi_v6
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...