Защо в днешно време чувствата са нещо лошо? Защо ако си влюбен те приемат за лигльо? Защо като харсеваш някое момиче/момче си тъп/а или изостанал/а! Защо любовта вече не е "модерна", както доста от днешните тийнейджъри биха се изказали? Защо всичко трябва да се свежда до секса? Но аз съм 100 % сигурен, че всеки, ама всеки един човек тайно иска, желае и на него да му се случи това неописуемо чувство! Точно тия "гъзари", който отричат това, точно те най-много го желаят! Но защо става така? Защо носим тия маски, защо сме такива лицемери! Ако някое момче е чувствително, то той е боклук! Всички момчета са чувствителни, но просто повечето го крият, защото да си чувствителен е "нещо от миналите векове"! Това явление е нещо като цигарите - щом другите пушат и са модерни и аз ще започна да пуша и аз ще бъда модерен! Така и с чувствата - щом другите не изпитват чувства(това е привидно), значи и аз няма да обращам внимание на любовта и ще търся само секс и ще съм "гъзар", ще правя бройки и ще съм като другите, няма да съм тъпак я! Защо човек, който залага на чувствата е тъпак, не е ли тъпак този който ги отхвърля? Което е по-лошо има и много момичета мислещи по същия начин! Защо да си романтичен е остаряло? Защо всичко се свежда до материалната страна на нещата? Не че отричам секса и удоволствието от него, но секса без чувства е просто едно ръгане, едно мушкане!
Ще ми е интерсно какво ви е мнението по въпроса и да видя дали има някой, който мисли като мен или обратното! Моля обосновете си мнението!