4uvstvam se ujasno oburkana...nz kakvo da napravq,nz kak da postapq...na NG imah planove da se zaribqvam s edno mom4e...moi priqtel,haresvam go i prosto iksah da si izkaram NG s nego...ne iskam ni6to seriozno ot nego,ne jelaq da sme gadjeta nito d aimame vrazka prosto da si napravq veselo,zaribqvka,celuvki,natiskane.Bqh govorila s moita nai dobra pr za tova,ot dva meseca go pravq i to pred priqtelite,kato na bazik...ta...doide NG,si4ko vurve6e po plan,4asovete predi NG znaeh 4e sled kato mine si4ko 6te si buda s nego...no sled 12g,tazi su6tata moq priqtelka se napi,svarih q v kuhnata s moq pr,da se celuvat.Po4uvstvah se ujasno gadno,predadena!Znam 4e e bila piqna..no sam ujasno oburkana...qvno sam mislela 4e ne haresvam mom4eto tolkova silno...nz...nz kakvo da napravq,vsi4ki mi kazvat da ne obru6tam mn vnimanie na tova za6toto e drebno,no az se 4uvstvam ujasno zle...moq li e gre6kata...az govorih s neq i nego,tq sajalqva..tvurdi 4e e bila piqna,4e ne e iskala,moje bi...nz...molq vi,daite mi savet,molq vi