.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: sado-mazo lubovta

sado-mazo lubovta

kakvo mislite za sado-mazo lubovta ? Smqtate li 4e e izvrateno ili vazbujda6to? Az li4no sam go probvala i mislq 4e s podhodq6tiq partnior moje i da e qko . Razbira se ne stava vapros za nqkakvi izdevatelstva ili ne6to podobno

Супер фен
    на който му харесва може да си я практикува. То затова за различните видове любов и секс си има различни видове хора и предпочитания

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    всеки с вкуса си
    но определено това НЕ приляга на моя вкус
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofiq
    A,da te 6lqpa leko po dupeto,i kogato si na zadna da te dere leko po garba smqta li se za sado9mazo sex???

Цитирай Първоначално написано от Mandy2
    A,da te 6lqpa leko po dupeto,i kogato si na zadna da te dere leko po garba smqta li se za sado9mazo sex???
    Не ако дранието не е до кръв или до кокал или след пляскането да не можеш да си седнеш на задника.Виж камшици накрая с метални топчета токчера върху славините може и да се смята.

Dont hate dont fight be polite

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Мега фен
    Аз не съм чак садо-мазо, но на фона на другите сме доста извратени с мъжа...аз лично обичам грубия секс, да ме шляпа по дупето, да е брутален и груб...ех...размечтах се...и обожавам дране и хапане. Няма нищо по-хубаво от това да те хапят по врата по време на секс!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз не съм чак садо-мазо, но на фона на другите сме доста извратени с мъжа...аз лично обичам грубия секс, да ме шляпа по дупето, да е брутален и груб...ех...размечтах се...и обожавам дране и хапане. Няма нищо по-хубаво от това да те хапят по врата по време на секс!
    Ти баш по кучешката я подкара
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Дам ритам я докато се ебеме на земята и я карам да плюе кръв като я блъскам с чук по зъбите много е забавно

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NSрi4
    Дам ритам я докато се ебеме на земята и я карам да плюе кръв като я блъскам с чук по зъбите много е забавно
    Ако добавиш и малко кисел чесън в дупето ще се подпали и ше бяга като флинстоун преди убийствен удар ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Поредния фетиш...често явление днешно време(не в повечето случаи)
    Всяка двойка би го направила поне веднъж по този начин...
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

az tova koeto sam probvala e bilo imenno s bezeznici . Be6e prosto igri4ka ni6to brutalno i be6e qko i dosta vazbujda6to

Мега фен
    А връзването с колан?

Повече от фен
    Град
    (:
    a bieneto s to4ilka
    sheguvam se sado mazoto ne mi e na vkusa
    no obi4am dokato go pravq s priqtelq si da me hape leko i da me dere (no ne do kruv i do kokal ) :P
    The pain is temporary!

ot hot_sexy_lady

Az li4no ne sam privarjenik na sado-mazoto,za6oto smqtam 4e seksa trqbva da dostavq udovolstvie,a ne bolka
    from
    hot_sexy_lady

Мега фен
    За някои болката е възбуждаща. Не болка от рязане на пръсти, а леко дране, хапане...теб какво те възбужда? Само това, че той ти пипа половите органи, ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си