.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    PepiІ
    Guest

Гаджето отказва ли ви СЕКС?!

Нормално ли е гаджето ти да ти отказва да правите СЕКС... заедно сме от 2 години всичко между нас е ОК тя ме обича аз не също ужасно много. Но не обича да правим СЕКС много много и даже гледа де се измъкне, пъвопначално не ми е отказвала но от доста време насам не иска да правим СЕКС. Или ако го правим се чуствам че съм си го изпросил.. аз в повечето случай не иска да го правим и намен ми е много криво.. все пак съм на 20г сега ако не правим секс... кога

Фен
    Град
    Sofia
    Ima nqkolko variqnta.Ili na gadjeto ti ne mu haresva sexa i zatova da ti otkazva na teb i da se zadovolqva s nqkoi drug taino.Ili moje bi te obi4a po tozi priqtelski na4in koito ne vklu4va sex vzemi da si pogovori6 s neq za6toto ina4e....ne vurvi na dobre to nakaraq 6te ti pisne da ne se ebe6 i 4ao.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Pepil
    Guest
    знам че секса не е всичко в една връзка1 но мисля че не може и без него... няма бъдеще никоя връзка без секс... а някак почвам да се чусвам унизен когато супер много ми се прави секс и тя ми откаже.. разбирам да е 1 път 2 пъти... 10 пъти но на мен ми се случва постоянно... даже ми се случва да сибия по някоя чикия..че ще полудея...
    имал съм възможност да и изневеря не веднъж но прекалано много я обичам и сърце не ми дава да го нправя.. ще полудея хора честно ви казвам..

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]

Abe ne6to naistina da ne i da ti izneverqva , abe nai dobre q pitai za6to taka... tq 6te ti kaje nai-dobre

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    добре де,щом ходите от 2 години,значи не би трябвало да има проблем да поговориш с нея относно този въпрос
    питай я защо така се получава,какъв е проблема ..
    а да,не,че нещо ама не е невъзможно да има друг мъж в живота и..
    ти казваш,че тя страшно те обича ,НО защо реши така?!
    за твойте чувства към нея може да си сигурен,НО определено не може да си сигурен за нейните чувства към теб
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofiq
    Abe moje prosto da ne i haresva sexa,ne spetsialno sas teb,a po printip!Za6to vinagi trqbva da ima drug,nali te obi4a MNOGO????Togava spored men ne trqbva da se samnqva6 vav neq!No q pitai vse pak!Za6to ne iska???

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Бившата ми приятелка не ми е отказвала,даже понякога тя ме е карала.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Abe moje prosto da ne i haresva sexa
    Смех..
    Хахахахаха абе ти нормална ли си хахахахха

Пич намерил си точно кой да питаш...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe moje prosto da ne i haresva sexa
    Смех..
    Хахахахаха абе ти нормална ли си хахахахха

Пич намерил си точно кой да питаш...
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен
    Moje da e frigidna ili pak prosto da ne q zadovolqvash ..abe ima mn prichini za tfa nai dobre q pitai naprau ...ne e normalno za vrazka koqto prodaljava 2 godini da ima podobni problemi ..Govorete i opravete neshtata zaedno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    хм...
    абе ти знаеш ли кво значи "фригидна"?
    човека пише,че преди не му е отказвала...

може би има нужда от някво разнообразие,знам ли...пробвайте нещо,което до сега не сте
    но определено както написаха по-горе вземи да си поговориш с нея,щото ние тука можем само да гадаем къв е проблема
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен
    Не съм чела постовете, но фригидна е жена, която не изпитва абсолютно никакво удоволствие от секса.

По темата...2 години не са малко време и щом тръпката И към теб е угаснала напълно, това не е на добре.

Vij sq nz zakvo tochno ti otkazva ima hilqda prichini no az hodq s pr ot 2 godini i neshto i imam sashtiq problem postoqnno mu otkazvam nz zashto no ne mi se pravi sex i nerazbiram prichinata,no mislq che tq ne e v nego abe nz mai oshte poveche te obarkah

Фен
    Град
    lulin
    или не я кефи или нещо не енаред

Супер фен
    Ne 4e q opravdavam, no se zamisli - moje ti da si vinoven. Da ne bi da ne uspqva6 da q zadovolqva6 i tq da ne uspqva da svur6i
    Frenska liubov pravi6 li i? Ama po-dulgo, za da moje tq da svur6i???
    Zamisli se naistina dobre, da ne bi tova da e problema i da q boli i az ne znam...moje i s drug da e! No zaduljitelno trqbva da pogovorite otnosno ZA6TO TI OTKAZVA DA PRAVITE SEX....i vse pak gledai da se prestavi6 "po-dobre" sledva6tiq put Ne e sigorno, 4e v teb e problema, no se zamisli vurhu tova...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аве нормално е.. даже много нормално.. се пак жените са жени
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

еми и на мен гаджето ми отказваше,защото я беше стра да не я зарежа след като спа с нея.....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    еми и на мен гаджето ми отказваше,защото я беше стра да не я зарежа след като спа с нея.....
    ама ти верно ли си девствен ве ??
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    ама ти верно ли си девствен ве ??
    да нещо лошо?

e az pyk na moq nikoga nqma da mu otkaja! pyk i toi ne mi otkazva...taka 4e
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

e nali shte mi otkaje i ...ebasi shamara ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от foxi_V12_turbo
    на майка ти миризливата уста да го дам.. педаллеее... не та ли е срам вече да флизаш тука веееее

f0r3v3r]
    на майка ти миризливата уста да го дам.. педаллеее... не та ли е срам вече да флизаш тука веееее
    ei rapar maikati ..da....vidq na kafe ...i posle nqkade na same.....kvo da me e sram be rom skapan xodi si v getoto i tam neka te e sram ....marshlqk kvo se me citirash a ...ili si pravish samo broi postove ama mai tova pravish samo postove i iskash da stanesh mega fen ...a be muxal takav

Град
    Варна
    f0r3v3r]
    ei rapar maikati ..da....vidq na kafe ...i posle nqkade na same.....kvo da me e sram be rom skapan xodi si v getoto i tam neka te e sram ....marshlqk kvo se me citirash a ...ili si pravish samo broi postove ama mai tova pravish samo postove i iskash da stanesh mega fen ...a be muxal takav
    аве тъпако аахах.. нз аз дали ше стана мега фен ама ти си тъпо коплексарче.. балък.. вече знаем че foxi_v6 и dj`tigricata бяха един и същ човек ве долен коплексар.. майка ти да еба докат и са скъса путката ве педалеее.. кефиш са а .. прайш са на интересен.. някой та нарежда.. и после .. с ник dk`tigricata се защитаваш.. путко прост си.. вече няма да ти вървят гнусните номерца балъко.. вече не си интересен путьо !

to i makati mi e bez interesna shtoto ve4e 3 ti den q eba tuka ama nesto i se vla4i putkata po asvalta i ne i stiga ...az ako sam kompleksar nqma da vzilzam tuk i nqma da se zaqjdam s laina kato tebe....seshtash li se malko a ti pone si grozen i smeshen shto ne si slojish edna snimka a be muxal ili nepash 2 kinta da idesh do nekoi klub da si izvadish ....balak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си