- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Леки жени
Значи до колкото прочетох от всички мнения, няма такова нещо като жена, която може да изпитва удоволствие от разнообразен секс с различни партньори. Тя го прави или защото е комплексирана, или защото е тъпа п***а или по хиляди други причини, но не и защото може да и е хубаво.
Прочетох също и че е ОК, ако жената го прави с гаджетата си, ами ако те са 10 за една година? Значи тя освен че им е ду***а, им е обяснявала, че го прави с чувства. А това не е ли лицемерно?!? Я се замислете наистина колко хора можете да обичате един след друг!
Според мен жените, които просто се чукат без задължения и без очаквания от типа "той дали ще ми се обади" го правят наистина за кефа. И защо не, защо само на мъжете да им е хубаво.....????
Продължавам да се удивлявам, на думи като тази (к***а)!!!!
Хора, мъчно ми е, че не приемате нещата по-леко!
Наречете ме К***А, замеряйте ме с камъни, съблечете ме гола на площада и ме оставете на слънцето и мухите, линчувайте ме за Бога......Само не забравяйте, че живеем в свободна държава! Освен това се замислете колко много удоволствие сте изпитвали от секса, и дали сте готови да се откажете и от една частица от него. Аз не се срамувам от това, че ми е хубаво, а това като кава ме разнасят.......ами и аз мога да разнеса малките пишки или големите комплекси на мъжете---и какво от това????
Life is a Bitch and then you DIE, so let's f**k the Bitch!!!!