.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Веднъж на една Нова Година имаше пиратки и такива простотии. Имаше една пиратка тип хеликоптер. Точно като се издигаше да гръмне във въздуха ме тресна по челото на сантиметри от очите и на сантимтри от главата ми гръмна. Отървах се с леко поизгоряло теме и шито чело.

Хахахах има и още една смешна случка....то аз сега се смея,ама тогава не беше за смях. Точно на 24.12(Денят на Бъдни вечер) майка ми донесе някакви бонбони,ама от тея стъклените,дето се смучат. И имаше два много яки и със сестра ми се скарахме коя да ги вземе.Понеже аз съм тарикатка направо ги налапах и двата и сестра ми като ми се нахвърли,ама ме изненада в гръб и аз от стрес се задавих с тях. Двата бонбона се бяха запелили един за друг и за гърлото ми. Опитах се повърна и какво ли още не,но нищо не ставаше,а вече почнах да дишам все по-тежко и по-тежко и добре че майка ми дойде,вкара си пръстта много надълбоко в гърлото ми и ги изчопли,та успях да ги повърнах.

Друго,за което съм се разминавала е да ми правят операция на ръката. Понеже съм си я чупила 6 пъти на едно и също място и лекарят каза,че счупя ли я още веднъж директно операция ще ми направи. И (да чукам на дърво) вече 5 години ръката ми не е мръднала. От това поне се измъкнах

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    като бях на 8 щях да скоча през балкона за една вафла...и май трябваше да скоча щото боя дето ми хвърли баща ми бешееее...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Задължително ли е "ненормално" да се равнява на удар/падане/катастрофа и тем подобни нещастни случаи За мен не това ще рече ненормално...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Най-ненормалното (гадно) нещо беше, че ходих в "Море от любов"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Най-ненормалното (гадно) нещо беше, че ходих в "Море от любов"
    Кога и защо си ходила в Море от любов? Ти ли си канила някого или теб те каниха?
    Излучили ли са го вече и ако не кога ще те дават?
    Разкажи поне историята.

Guest
    Gurmqli sam i nai-razli4ni smesi pred men/zad men / do men

Град
    Lovech
    purvo 4e bqh zaspal i dokato spa i nemskata mi ov4arka mi puska6e ezici posle da ne vi kaam kolko pasta za zubi otide
    drugoto e 4e za da ida do daskalo minavam po liniqta za po naprqko i na 5 - 6 puti na edin 90 gradusov zavoi vlaka mi se razminava na 1 - 2 metra ot men i az bukvalno ska4am vuv hrastite da ne me sma4ka.Na nqkolko puti padah na meko tva dobre ama drugite puti padah vuv 6ipkata koqto be6e na blizo nqma da vi kazvam kakvo mi be6e izrajenieto i posle kolko vreme sum si mahal trunite ujas

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

когато бях малка, се събудих и до мен видях едно момченце, което беше ъъъм... "направено" от слънчева светлина. премигнах няколко пъти, бях съвсем будна, но то си стоеше там, усмихвайки се и след минута изчезна.
    хубаво беше.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Еми...гони ме кон Добре че беше с вързани предни кпита...иначе хубаво щях да си изпатя...не е нищо особено, но тогава яко се стреснах...а пък и бях още по-малка
    What you give is what you get!

Guest
    Към следната случка малко пояснение- момИче съм Бях на около 14-15 не помня точно, с приятелки и много спешно трябваше да се изпишкам... Вечер, тъмно, пуста уличка и нещо като коридорче между блоковете, такова покрито, тъмно... едната отиде там, после аз... обаче виждам че има нещо във най-вътрешния край, нещо като купчина, чувал, нз... и чувам как изведнъж от там идва леко ръмжене, което се усилва и купчината се мърда /явно куче и то голямо/, а аз в това време не могада спра са пикая нали, само се местя леко леко към изхода и направо изтърчах на улицата по гъз и си обувам гащи и панталони в движение, в панически бяг
    На едно село бика се беше отвързал и стоеше на пътя между къщата и мен и не можех да се прибера, после ме видя и се крих в една кошара такава оградена, няколко пъти се опитах да мина ама той все към мене тръгваше, а ме е страх да викам, да не би да се ядоса, добре че дядката го видя и го прибраха с мъжете там
    Гони ме една коза
    Паднах два пъти по стълбите отгоре до долу /на две различни места де/, все в даскало, единия път бях с пола и като паднах не стига че ми се видя гъза, ами и обувките ми летяха в различни посоки и много ми се смяха, а вторя път паднах в краката на един млад даскал и много ме беше срам, щот малко...го харесвах
    Едно опасно нещо- за малко да се удавя в морето на два пъти, и двата пъти някакви непознати ме изкарваха на плиткото, ама бях мъничка тогава де
    Учих се да карам колело /на дърти години/, паднах на една страна, ожулих си рамото и си сцепих веждата, сега ме е страх да карам колело
    Това са уж по-опасните, иначе често се пребивам и все пред хора

vada la sam ot vtoriq etaz na ka6ta
    opit za hadane ot ku4eta ednoto go otnese edin kamak ot moq strana

Охх ,, хора ебаси късметлийте сте ,, че сте живи .. заклеам се .
    Мене ме е блъскала кола,ама се отървах само с лепене на главата,една брутално голяма рана и още много мънички .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен
    претърпях катастрофа, колата се обърна няколко пъти (2) и застана на таван, беше най-адреналиновото нещо в живота ми! ако има гаранция че няма да умра, бих го направил пак!!!
    получих подкожен кръвоизлив в главата и много много екстремни спомени...

Фен
    Цитирай Първоначално написано от assd
    претърпях катастрофа, колата се обърна няколко пъти (2) и застана на таван, беше най-адреналиновото нещо в живота ми! ако има гаранция че няма да умра, бих го направил пак!!!
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от skailer
    Цитирай Първоначално написано от assd
    така беше - супер зверски яко, мога и снимка да приложа, снимахме я за спомен колата - тотална щета...

Преди две години се запознах с няколко румънци,дошли от Кълъраш,в Дунавската градина. Говорихме си на английски. Единият беше с руса коса,сини очи и каза,че се казва Даниел (с меко "л"). Много готян. Лафихме си известно време,но трябваше да тръгват. Тогава той ме попита "Girl,can I kiss you?". Беше с пиърсинг на езика. Пита ме за скайп,ама тогава още нямах. Язък.

Мега фен
    Какво ли не....опит за скачане от терасата

Град
    Valhalla
    Днеска щех да падна от 7 етаж от един блок. А иначе съм чупил стъкло с глава и съм се отървавал без драскотина. :P Веднъж пък реших, че ще е яко до като си карам колелото да си кача краката на кормилто, да се облегна и да си затворя очи.. И верно беше яко, ама паднах, първоначално лежах на земята в следващия момент си казах баси якото, станах и не си чувствах крака, но се оказа че само ми е изтръпнал пръста на крака и нямаше никакви сериозни последици. Случвало ми се да ми влезе муха в окото до като съм карал колело, затворих очи и се опитах да я махна, отворих очи и видях пред мен някакво дете на 3-4 години да тича.. За малко да го бутна, но паднах и го спасих.
    ПП Т'ва са доста малка част от нещата, които са ми се случвали, просто ме мързи да пиша.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Най-редовно и безцеремонно припадам по трамваи.Накрая ще взема да си залепя една табелка 'Ставай,че тая ще припада' ..
    К'во още..2005 май беше,лято и ние с една съседка решаваме да ходим в кварталното басейнче..Тръгваме с нея,братчето й и дядо й..Всичко си върви най-добре,купон,плуваме там ала-бала..Решаваме обаче,че трябва да скачаме от парапета в басейна..Редя се аз,и едно момче като ме избута,прегърнах преградата м/у малкия и големия басейн..Два счупени зъба и сцепена уста..Като отидох в Пирогов ме лъжеха че няма да ме шият,дори и тогава,когато ме внесоха на носилка xD
    Един бивш съученик бутна един чин върху крака ми..Т'ва беше някъде 3 час,а ние имахме 7..Добре е поне,че търпя на болка..Като видя тате ми кво ми е щяха да му паднат очите как съм издържала толкоз много..
    Кучето ми ме позахапа..Може би щото му показах наморника,а той има страх от такива атрибути,и както го галех изведнъж ръката ми се оказа в неговата уста.. Тъй де,в Пирогов ме знаят доста добре Не за друго,просто обичам да ходя там

Супер фен Аватара на lDoLLl
    не мога да се сетя кое е най-странното, което ми е е случвало до сега, ама миналия петък се наплаших доволно.
    От едната страна на алеята, по която трябва да мина, за да се прибера до вкъщи има нещо като ъъ... рехава горичка, която като се покрие със сняг, пак има видимост. Прибирам си се мирно и спокойно аз след училище, времето е абсолютно мъртво - 2-3 часа следобед, няма ама нииииикакви признаци за човешки живот и минавайки покрай горичката, виждам, че в нея стои един младеж, който ме гледаше супер супер супер втренчено и злобно. След тоя поглед потръпнах, буквално, супер гадно беше, и забързах крачка и бях благодарна, че не ме е последвал, ама не. 20тина метра пред блока усещам, как някой ме пипа по рамото и се обръщам и кво да видя - СЪЩИЯ. Аз зацепих, чувствах само как ми бие сърцето и изпищях много силно и докато се опомня оня се беше разкарал (слава богу). След това обиколих квартала почти на бегом, защото ме беше страх да не ме проследи до нас.
    ебати странното О.о
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Bие изкарахте тема, бе

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Нова година - стара тема
    ама как точно са уцелили датата..
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    бълХаристан
    я и аз съм писал с ник-a assd
    туй ми е сериознио ник, хую е за спам

Град
    Непостоянно
    ми не знам чак много ненормални... ама един път след двучасово ходене пеш трасето Сухата Река - Люлин в 12 през нощта стигнах до вход със сетни сили отключвам си аз вратата и си влизам и си я затварям след мен.. на второто стъпало от стълбището обаче се усещам как ключовете са ми останали от външната страна, а вратата се отваря с ключ и от двете страни следовотелно си направих сметката и че вкъщи няма никого, няма кой да ми отвори и трябва да спя ПРЕД нас.. стигнах до извода че треа си зема ключетата.. качих се на козирката нали тва над входа м/у първи и втори етаж с мисълта да скоча долу.. тъпото е че кво стана хвана ме параноята че някой ме гледа, почнаха некви шумове да ми се причуват щот съм си малко шубе понякога и както се бях обърнала се изтърсих на земята и после 2 седмици ме боля гърба и пловината тяло. нз как не си счупих нещо

дам много дълго стана ама е една от най-абсурдните ми случки
    .!.

С приятел карахме колело по един черен път на село и аз незнайно защо му се бях залепила, когато той започна да крещи нещо, но то така друсаше, че нищо не чух само усетих как летя във въздуха, а колелото ми остана в една грамадна дупка. Върнах се цялата окървавена, добре че баба ми спеше, че... лошо ми се пишеше
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си