.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен
    Град
    SF
    vuprosut si e edva li ne retori4en.vsqkakuv United Kingdom Hardcore vur6i mnogo dobra rabota (Beatdown Fury 50 caliber Stampin"Ground Knuckledust Freebase) ako ne e pod ruka i Suffokate ili Folsom e dobur variant

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Ami nqkoi put na muzika-druk put ne...To si zavisi,Ne vseki put sum na takova nastroenie,nqkoi put iskam samo ose6taneto ot nego(tozi s koito sum)i ne iskam ni6to koeto da me razseiva.Druk put qko muzika...

Est...to na myzika e nai-qko nqkfa nejna baladka ili ne6to takowa e 4ak kef...na tiho e po......kak da se izrazq....ae na muzika rulez!
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Da,na nqkolko 4alga par4eta..."Sipvai barmane""Kak predade luboFta""Vsichko vodi kam teeeeeeeeeeb"
    I sega kato gi 4uq vinagi se se6tam za tozi moment

Повечето пъти, когато съм го правил е било на музика.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

мм прваили са ми свирки на метал.......пФ

Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    Според мен няма значение музиката толкова много.Тя е като въведени.Веднага като стане интересно тя изчезва ( ня се чува колкото и да е силна мислите са само в ебането).Сигурен съм че никои от вас не обръща внимание на музиката като се вглъби в секса.Има значение на каква музика го правиш все пак няма как да е HARDCORE на Travis - Sing.mp3 предполагам няма как да се прави по нежен секс на Slipknot ili Sepultura.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Цитирай Първоначално написано от thEClown
    Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    Според мен няма значение музиката толкова много.Тя е като въведени.Веднага като стане интересно тя изчезва ( ня се чува колкото и да е силна мислите са само в ебането).Сигурен съм че никои от вас не обръща внимание на музиката като се вглъби в секса.Има значение на каква музика го правиш все пак няма как да е HARDCORE на Travis - Sing.mp3 предполагам няма как да се прави по нежен секс на Slipknot ili Sepultura.
    хахах....подобна беше

Мда на музика е много приятно:> Правил съм го на Енигма и на Partner Massage - Earth
    Чувството е върховно...

Regards

Guest
    Stakka Bo - We Vie ... Savage Garden - To The Moon And Back... i 7 seconds away ama zabraih koi pei... idealni za SEX ))

ми много е готино, макар че по някое време не я чуваш вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си