- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Tarsq si tattoo
Zdraveite na vsi4ki!Problemat mi e sledniqt iskam da si napravq tattoos ama nikade ne moga da vidq gotini!Zatova molq vi pomognete mi da si namerq!PLS![]()
Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря!
Абе как може да искаш да си направиш татуирока и да не знаеш ква искаш че и да караш некви други да ти изберат. Смисъла на татуировката е да си направиш някакъв образ който има смисъл за тебе самия, тва са най безличностните хора които си правят татуиорвки с някаква драсканица която смисъл нема ама то твойто е още по балъшко - дори не можеш да си избереш сам драсканица ми изскаш аз да ти избера - наеш ли кво е тва си тауирай
![]()
![]()
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Е тая е за тебе![]()
![]()
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
pahahahhahahaПървоначално написано от Oyama
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Незнам каде върху тялото искаш да си направиш и какво харесваш,но аз лично бих си направил ->
Само,че съм момче и незнам дали на теб ще ти хареса.
апффффф 6то ли си мисля че
си една от тези пикли дет изоб6то
незнаят кфо искат. видела си че некоя
тъпа путка има татус на кръста или там
некъде и си решила че и ти тряа да имаш.
хах! няам думи.
Ei marlovtsi prosto iskam AZ da si izbera nqkoq i vi molq da mi dadete nqkakav sait!Ama kvo da se obqsnqvam na nekakav marlio!A tva kolko tattoosa i kade 6te gi napravq si e li4no moq rabota!Taka 4e ili pomognete ili prosto si spestete komentarite,6toto me draznite,sas svoite selski i stra6no prosta6ki iztsepki!!!![]()
![]()
A NA VSI4KI KOITO ISKAT DA MI POMOGNAT VAV IZBORA SARDE4NO BLAGODARQ!!! :P
a za6to prosto ne otide6 v nqkoe studio i tam ne si haresa6Първоначално написано от Mandy2
ima tolkos modeli 4e ne e istina .... li4no kogato as vlizah i raglejdah si haresah samo kum 3-4 ....
se i na teb 6te ti se haresa 1 ne misli6 li ?
Da ama trqbva da razglejdam sas 4asove,za da gi vidq vsi4kite!Първоначално написано от korn___
znae6 li .... lesno nqma ... ti iska6 ako moje sa nqkoi da ti dade nai hubavoto tatos4e na sveta edva li ne i ti samo da hodi6 i da ti go napravqt ...i nqma da s 4asove az 3 li 4 li kataloga gi razgledah za okolo 10 minuti i si haresah 2-3 tatos4eta a ti nito si kazala kade iska6 da ti e tatos4eta nito kolko da e golqmo ? znae6 li kakvi griji se polagatza zapazvaneto na edna tatoirovka izob6to zapoznata li si ?Първоначално написано от Mandy2
Emi da zapoznata sam imam ve4e edin na krasta!A segaiskam na kraka(glezena-mislq,no ne sam mnogo sigurna)i malko pod korema(znam sas sigurnostПървоначално написано от korn___
)i da e nqkakva malka,ili sredno golqma.Misleh si za skorpion4e ama se otkazah i sega neznam kakvo da bade,a mnogo iskam!
Влюбих се!Първоначално написано от xaxo_xixi
http://www.pawas.com/avatars/tattoos.htm
Tук има някои яки идейки
Препоръчвам ти обаче да изчакаш. Аз по едно врвеме много се бях навила, но после размислих и сигурно сега щях да съжалявам, ако си бях направила. Просто едно, че може да решиш, че искаш нещо друго и второ може да решиш, че въобще не искаш татуировка. Така, че изчакай до лятото или поне до края на пролетта, ако не си промениш решението и все още си твърдо решена - тогава си направи![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Бул шит.
Първоначално написано от Josefinne
Мноооо грешиш мацка...лятото е най-неправилното време за правене на татос, щото 2-3 месеца нетрябва да се излага на директна слънчева светллина. А иначе Mandy2 си знае к'во да праи и без т'ва пак ще ходиме заедно така че само и намерете сайт4е за татоси![]()
HMSU.ORG
Всички така мислят - аз искам татус или пиърс, обаче мама и тати не дават...ще изчакам, докато стана на 18...и когато са на 18, изобщо не ги влече това и дори са забравили...точно в това е тръпката - решаваш да се дупчиш, купуваш обица или отиваш в студио и се дупчиш.![]()
Първоначално написано от exploitedteen
exploitedteen е прав/а и напълно подкрепям мнението, че татуса е нещо лично и трябва да символизира нещо важно за теб. Само казвам , че е хубаво да се изчака, за да не съжаляваш после, защото все пак една дупка на ухото, на носа или където и да е може лесно да се скрие. Махаш обицата и дупката не се вижда, като зарастне. А татуса не се крие толкова лесно. Пък и не е само за самата татуировка, може после да си промениш мнението и да ти се иска друго да си си татуирала. Аз години наред исках да се татуирам - още от 8ми-9ти клас. Първо исках пепруда, после тигър, после дракон, после слънце. Ако се бях юрнала да си надраскам всичко сега много щях да съжалявам. Сигурно трябва човек да се замисли, защо хора, които много са искали рпеди татуировка, но техните не са им дали, като станат на 18 сами се отказват. Ако толкова те кефи - отиваш и си правиш, на 18 никой не може да те спре. Вашите ще ти дигнат скандал - голяма работа, вече не могат да ти махнат татуировката или пиърсинга. Пък и кой някога го е спирало да си направи нещо такова, особено акто е на 18? Сигурно не си правят татуировка, защото сами не искат, а? Защото не ги влече... Татуировката е за цял живот.Всички така мислят - аз искам татус или пиърс, обаче мама и тати не дават...ще изчакам, докато стана на 18...и когато са на 18, изобщо не ги влече това и дори са забравили...точно в това е тръпката - решаваш да се дупчиш, купуваш обица или отиваш в студио и се дупчиш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
татус се прави, когато си избрал някакъв символ, който означава нещо много за теб и чак след това идва идеята да го "жигосаш" върху кожата си.
а не, както каза някой по-нагоре, някфа смотана гъзарска картинка, която да показваш наляво и надясно.путки смотани
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
На някои може да му се стори тъпо или егоистично,но аз бих си татуирала моето име на английски на кръста.
Прав си доста е вулгарно,но пък замисъла е добърРазкри ме че точно за това ще си го татуирам там!
mi shto ne si izmislish sama po iako she e....![]()
we like it DARK&HARD