- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Tarsq si tattoo
e kakvo si se razfu4ala nali pita6e![]()
![]()
aide stiga tolkova da ne preqde6
Ne sam se razfu4ala!Prosto mnogo me draznqt tezi hora koito dori neznaqt za kakvo stava vapros i vednaga po4vat da te hranqt qko!TAPITE SELQNI!!!
Малката, ти може да си сладурче, ама не разбираш. Не виждаш ли че професорите във форума ще се гръмнат ако не успеят да те убедят да си татуираш малтийския кръст на или пък портрет на хер Хитлер на гърба ти със малка свастичка в цепката на гъзето тиа защо не някоя пентаграма на челото ти и да си обръснеш косата. Е тва са татуировки, дето значат нещо.
![]()
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
a na teb na tupata ti pri4es4ica v stil "star6inata mi mina s bager prez kofata" i na bEloto selta6ko potni4e i diskote4kite s bu4vite nai-6e ti ti4a UVO 94 ili nqkoq rusalka travers,zadulje na ramoto.
p.s.kvo zna4i "da si obrusne6 kosta" be deeba maika mu?cql den se 4udq?
definition of maltese cross on the web
The Maltese Cross (✠) has been the symbol of the Christian warrior since the First Crusade. It is in the form of four "V" shaped arms joined together at their bases, so that each arm has two points, and the cross has eight points in all.
kude vidq ne6to ob6to s nacizma tuka be kofa?
Ми преди бях с фешънска прическа ама ми омръзна и я подстригах късо за да махна русото, кво лошо има, а тва с нацизма е насочено с известна доза заядливост към експлойттед и неговия карабинер ама той е свикнал.
Грам нямаш.
e ti puk sega...takiva slojni raboti
p.s.m/u drugoto R.A.S.H. za men e malko nerazbiraemo ponqtie 6toto levite idei sa mi mnogo...mmm...nepriqtni,taka da se kaje.a i solidarnostta kum nelepata "gay skinhead" organizaciq ne q odobrqvam.no tova e za druga tema.
Баси, как й се нахвърлихте. Трябвало задължително да символизира нещо, иначе било безсмислено. "Недей си прави, ако ще е само за гъзарията". Аз пък ще кажа да прави каквото иска, все пак тя ще си прави татуировка, не вие. Дори и да е за гъзарията и после да й омръзне, вас к'во ви грей не мога да разбера ? Все пак е попитала каква да си направи, не за дълбокия смисъл и философията на татуировките. И аз, както някой преди мен беше казал се кефя на tribal плетките и разни такива мацаници. Не виждам да символизират нещо, просто си ме кефи как изглеждат повече от някой дракон, скелет и т.н. и не виждам защо да не си нарпавя примерно. Какво като всеки трети вече има такава ? По-грозна ли я прави ?
abe ti 4uva6 li se be kakuv idiot trqbva da si izob6to da pita6 nqkakvi nepoznati hora v nqkakuv forum kakvo da si tatuira6 ti lud li si!??!! ebasi nelepata istoriq i produljava da se razduva...ebi mu maikataПървоначално написано от LunaTriCk
Pi4 trqbva da ti kaja,4e nai-dobre stava tazi koqto si si napravil ti ... narisuvai si neshto ili dai ideq pone i q dai da ti q dooformqt tova shte te zadovoli nai-mnogo,a i shte e neshto interesno i unikalno.