.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha

lubov po praznicite

Az iskam da popitam kolko ot vas sa se sdobivali s gadje po koleda ili p1k nova godina? Az mislq 4e e dosta romanti4no osobeno na nova godina za tova i mi e interesno dali pri nqkoi ot vas se e slu4valo.

Аз останах на сухо...Но все пак "Нова година-нов късмет!"!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз!

Re: lubov po praznicite

Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Az iskam da popitam kolko ot vas sa se sdobivali s gadje po koleda ili p1k nova godina? Az mislq 4e e dosta romanti4no osobeno na nova godina za tova i mi e interesno dali pri nqkoi ot vas se e slu4valo.
    Е да ама много са на мнение че не е романтично и с малко повече водки ще се гушат между женските крачка.Губи се кеко романтиката като всички са се омотали до камбанарията.
    Аз все още не съм имал "придобивки" по празниците

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

az se zdobrih s moito na 31 i si kazahme 4e prez novata godina 6te prestanem da praim gre6ki i 6te spre da me prenebregva,ama pak starata pesen.

[size=10][b]

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    В моя град, на нашия концерт сички ф-чета беха с авери и нямаше как ... :~(
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

az puk vinagi sum bila protiv tova da zavyrje6 nqkoe gadje na Koleda ili puk na Nova godina,za6toto tova obiknovenno stava sled nqkolko 4a6ki i posle byrzo se razdelqte i posle sqka Koleda ili Nova godina 6e se se6ta6 za toq 4ovek i za gre6kata koqto si napravil...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Nqma zna4enie koga nqkoi se sdobiva s gadje-vajnoto e da gi ima 4uvstvata i da stane zrava varzkata.To otna4alo vinagi e hubavo,posle stava po-trudno
    No da,hubavo e da si hvane6 gadje to4no po praznicite,valnuva6to e,a i vinagi e hubavo da znae6,4e ne si sam i ima koi da gu6ne6 po praznicite.Na men ne mi se e slu4valo,za6toto v blizkite 3 godini sam hodila samo s 1 mom4e,s koeto o6te hodq i trite novi godini bqh s nego,ne sme tragnali po koleda,no pak mi be6e qko da sam s 4oveka kogoto obi4am,osobeno po praznicite
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

pozdrav s George Michael- Last Christmas ...svalete si i teksta i ima kakvo da 4uete/pro4etete

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Невероятно роматично в точно в 12:00 да имаш някой да целунеш.А като предложение за връзка е неповторимо.Никога не ми се е случвало и се надявам това да се промени (;
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

МразяКурвии_20
    Guest
    И ТАЯ ГОДИНА ЗАПОЧВАМ САМОТЕН, ТОВА Е СЪДБАТА...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    E ako govorim za 4a6kite opredeleno ako gi ima 4uvstvata edva li te biha navredili s ne6to...az 2ra godina karah praznicite dale4 ot 4oveka, s koito iskah da b1da i o6te mi e malko kofti za tova.No p1k naistina mislq 4e e mnogo v1lnuva6to da te iznenada, to4no koito iska6 s edna celuvka ili ne6to pove4e to4no na nova godina

Re: lubov po praznicite

Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    po dobre nedei po nova godina che obiknovenno sichki sa piqni i posle moje i da se chystvash naranena no pa ako izleze neshto hubavo nqma da sajelqvash abe s dve dumi NE ZNAM

Град
    в приказките.. :)
    И на мене още не ми се е случвало Ма звучи адски сладко.. Точно в 12 някой да те израдва.. ) колкото до чашкитее... еми има го и тоя момент .. ама все пак :P
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Emi az trugnax s priqtelkata mi na nova godina!!! Nqma ni6to lo6o spored men v tva da se zabie6 s nqkoi na koleda ili nova godina. A i 4estno da vi kaja i dvamata ne bqxme piqni bqxme si napulno trezveni!!!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от Awazate Ippon
    pozdrav s George Michael- Last Christmas ...svalete si i teksta i ima kakvo da 4uete/pro4etete

Last Christmas I gave you my heart,
    but the very next day, you gave it away....

Tova e nai-pravilniq otgovor na vyprosa.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си