- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък ли ми е???
На 14 съм и ми е 12-13см !Малък ли ми е???
Не ти е малък за годините + това не забравай,че има още време да се развиваш.Ти си само на 14 все пак.![]()
ne ne ti e.....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
spo ko be edna jena mogat da q zadovolqt samo 7sm !! tai4e ne se kosi
felacio za si4ki
malak ti e\mo besh 16 a sa da ne govorim
O bojee....kolko takiva temi ima ne e istina...! No vse pak po tem,ata- ne ti e malyk a kakto nqkoi po gore spomena ima o6te mnoogo da raset taka 4e ne se bezpokoi!
![]()
celta opravdava sredstvata!
i qko dimitrobkiПървоначално написано от lady_p
ami ne ti e malak ne slushai vsqko mnenie tuk...normalen ti e nqkoi sa po nadareni drugi ne....
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
da na drugi sam im malkiПървоначално написано от Foxi_v6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tolkova malki 4e ne se vizdat i se predstavqt i za momi4eta ...Първоначално написано от street_force
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Първоначално написано от TheSoulOfDeath
4i6 gadna mazga kakto kazvat foxi i kikite zatvarqi si ustata .tva sa strahotni pi4ove..ako iska6 da znae6.....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Това не е нормално!Предполагам, че не правиш достатъчно чекий!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
nemoze6 da me opla6i6Първоначално написано от dj_tigrica
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
az kvo obesnaqvam respectПървоначално написано от dataworm
Първоначално написано от TheSoulOfDeath
аве смешник виж са първо ве ! и незнам къв ти е проблема момчето е на 14 съвсем нормално е пич донт уъри би хепи..Първоначално написано от street_force
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
parvo moga da ti kaja 4e kikito e golqm pi4aga a foxi e prosto super i abe 4e ima sme6nik tuk ima amamai si se obarkal.....
o virtualen poboinik a da si ebe maika ta a si kazvam mnenieto na vie kato ste tupani i se vregate fack offПървоначално написано от [CSKA
dj_tigrica от това което съм видял като мнения foxi_v6 е катил ама тоя изрод с авиаторските очила като го видя и изтървам мишката по смешно НЕЩО от него до ся не бях виждал ..Първоначално написано от dj_tigrica
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
a maika ti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смени си аватара ве глупак не мога да те гледам ти тъп ли си виж са в огледалото ве смешниииииик
Не са ли виждаш къв си ве тръгнал за майка ми да говори ахахаха смешно е чесно !
Лапай чурката животноо ..
\Първоначално написано от [CSKA
xa xa xa koi go kazva s smeshniq avatar ....a se pogledni be bolkluk ..sho ne mi lijesh gaza a....putio.//// xa xa laino pone ne pikaeme varxu fenovete si be smeshnik ....grozen si pove4e ot smarta sigorno
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Първоначално написано от [CSKA
male ako go vidi6 na jivo 6e ti iztekat o4ite.golqm sladur e...i za6o da si maha avrrara mnogo si e gotin.ti mai javijda6..hahahaha..ti sa6o ne si s cvetu6 avrarar am toi ni6o ne ti kazva tai 4e ostavi strreeeet_FORCEEEE
az sam si slojil snimka pone drishi a to sigorno si tolkova grozen che i tva te e sram da napravish are nakarai me da si smenq avatara