.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от street_force
    az sam si slojil snimka pone drishi a to sigorno si tolkova grozen che i tva te e sram da napravish are nakarai me da si smenq avatara

etova e mnenieto na temata po spora koi e grozen ...duxai debelako vij kaf si vij koi ti e idola nekaf debel rapadjiq .. xa xa xa xaxa ...hip hop xa xa xa laina .....xa xa bg hip hop shamara axa xa xa xa laina lainaaa

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

az sam si slojil snimka pone drishi a to sigorno si tolkova grozen che i tva te e sram da napravish are nakarai me da si smenq avatara
    tva e to4no taka....a ti nqma da si smenq6 avrara super si tuk..a toq da se nau4i da duha pak posle da se hvali....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]Смени си аватара ве глупак не мога да те гледам ти тъп ли си виж са в огледалото ве смешниииииик
    Не са ли виждаш къв си ве тръгнал за майка ми да говори ахахаха смешно е чесно !
    Лапай чурката животноо ..
    \

xa xa xa koi go kazva s smeshniq avatar ....a se pogledni be bolkluk ..sho ne mi lijesh gaza a....putio.//// xa xa laino pone ne pikaeme varxu fenovete si be smeshnik ....grozen si pove4e ot smarta sigorno
    foxi_v6 толкова ли си зле че не можеш да познайш че тва на снимката не съм аз ве
    а и не се фаля че съм хубав но поне не съм смешен като силата_на_улицата ахахах ше са спукам от смях а foxi_v6 на тебе да не ти знай мн устата щото против тебе нищо лошо ок ?
    не съм педерунгел с очила от зрънчо дет са мноо фешан и с залепнал потник като на памела така че дей нарежда и не ми са прай на катил щото в софия сичките сте лайнари тфа е истината прекрити педалчета дет си бъркат в гъза с точилката ! стреет-а съкс
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Fe NE sE PriTisKIskaI naLI ZNaeSh... Ne e VaJNo KoLKo e goLqmA vuLsheBnatA PriChKa, vaJnoTo e kolKO e VULSHeBna

f0r3v3r]
    f0r3v3r]Смени си аватара ве глупак не мога да те гледам ти тъп ли си виж са в огледалото ве смешниииииик
    Не са ли виждаш къв си ве тръгнал за майка ми да говори ахахаха смешно е чесно !
    \

xa xa xa koi go kazva s smeshniq avatar ....a se pogledni be bolkluk ..sho ne mi lijesh gaza a....putio.//// xa xa laino pone ne pikaeme varxu fenovete si be smeshnik ....grozen si pove4e ot smarta sigorno
    foxi_v6 толкова ли си зле че не можеш да познайш че тва на снимката не съм аз ве
    а и не се фаля че съм хубав но поне не съм смешен като силата_на_улицата ахахах ше са спукам от смях а foxi_v6 на тебе да не ти знай мн устата щото против тебе нищо лошо ок ?
    не съм педерунгел с очила от зрънчо дет са мноо фешан и с залепнал потник като на памела така че дей нарежда и не ми са прай на катил щото в софия сичките сте лайнари тфа е истината прекрити педалчета дет си бъркат в гъза с точилката ! стреет-а съкс

parvo na foxi ustata moje da znae mnogo no ti govori istinata a pak i ima pravi.negovite ustni kakto gledam na snimkata sa mnogo qki.....a za street_force sega razbrah.tebe te e qd za6oto ne si kato nego qd te e 4e ne moje6 da nosi6 takiva rizki kato nego za6oto 6e ti se vidqt tlastinite.....svah6am az....hahahha
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Фен
    Град
    Sofia
    f0r3v3r]
    \

pich ok nqmash nishto protiv ama ne e redno taka sa...vseki si kazva mnenieto ako sam te zasegnal sorka bate ama ne si prav nqma nijda da komentirash mneniqta na drugite....neka si pishat kvoto iskat i ne zabelqzvai na svi4ko kazano ako znaesh kolko me ebavaxa i xranixa mene lele nemash si naideq ama kvo dreme mi ...sa sa se zaxvanali s tebe i tova e ....i gledam 4e anglinski rabirirash ..i se prevejda uli4na sila ....ane silata na ulicata....sajalqvam za pravoppsinite greshki

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    stana mi interesno
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Фен
    Град
    lulin
    ти пак ли се обади бе като разжален гарамофон си шшш еи геи кажи на майка ти че пих хапчета за одебеляване на пениса ми
    сега ми е станал фи-50 , кажи че ще и разнищя бримката , кажи и че ще я блъскам като болно прасе
    КАЖИ И ЧЕ ЩЕ ИЗПИТА ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ОНЯ ЛАКЪТ ДЕТО МИ Е В ГАЩИТЕ
    аве ако искаш докаи цялото семеиство всичките ще ги наеба майка ти дето та е изкарала такъв дрипав селски педерас наи мнооо ще и скубя косата

aRe MlUkNetE Fe DeCa vSichKi sTE nqKVi POsErKOvCi osVen [CSKA]f0r3v3r. kVo sTe TrUGnaLI dA sE zaSHTitaVaTe... HoMo DrujiNkA kaLInKa aKO sHTe PisHeTE pisHETE po TeMAta sTIgA sAMo sTe raZPraVqLi koi biL pICh i KOi BIL nesHTasNIk... KOiTo kaKUvTo e shTe sI ProLicHi Ne sTE viE HOraTA KOiTo tRQq da GO KaZvaTe

Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    aRe MlUkNetE Fe DeCa vSichKi sTE nqKVi POsErKOvCi osVen [CSKA]f0r3v3r. kVo sTe TrUGnaLI dA sE zaSHTitaVaTe... HoMo DrujiNkA kaLInKa aKO sHTe PisHeTE pisHETE po TeMAta sTIgA sAMo sTe raZPraVqLi koi biL pICh i KOi BIL nesHTasNIk... KOiTo kaKUvTo e shTe sI ProLicHi Ne sTE viE HOraTA KOiTo tRQq da GO KaZvaTe

o golemiq batko se obadi...hahahahahah q se skrii be..a pak ti ne si 4oveka koito 6e narejda to4no pak na men...razbrali....4atka6 li be tapako.....

Фен
    Град
    Sofia
    are stiga sme se zaqjdali kvo pe4elim s tova samo se draznim i sled 2 - 3 dena s drug shte se zaqjdate...i kakvo edin kur sega nqkoi pishat kontra postove drugi mislqt oshte po kontra a treti se opitvat da si ukrotqt trigrice ko se obnadish ahte vednaj tuk v taq tema shte ima nakazanie ....shtew razberesh kakavo qsno li e....a srtetr_froorescee to stiga s prostotiii ako po4nem vsi4ki s laina kakvo shte stane edin golqm kenef...stiga tolokva please stoped boys .....please...sory za pravopisnite greshki

Guest
    кажи ве пигмеи ти ли са обади ве лайнян бухал , да си пребираш майка ти с чорбаливата путка че хората казват че течала из селото само докато и се осмихнели да не би целивия ви лайнян род да сте номфомани ве
    МАЙКА ТИ ОСРАН МИНДИЛ И МАЙКА ТИ С КЛИТУР КАТ БОДИЛ , САМО ТИ СИ ШИШ КАТЪК КАТО БАЩА СИ ГОЛЕМИЯ МАРСЪК , ЛЕЛЯ ОСРАНА ГАНА ИЗПРАЛИ Я В ГАЗА С ТИГАНА
    тва добре ли въняра , да еба майка ти одъвкана
    пишкамекошава

ти пак ли се обади бе като разжален гарамофон си шшш еи геи кажи на майка ти че пих хапчета за одебеляване на пениса ми
    сега ми е станал фи-50 , кажи че ще и разнищя бримката , кажи и че ще я блъскам като болно прасе
    КАЖИ И ЧЕ ЩЕ ИЗПИТА ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ОНЯ ЛАКЪТ ДЕТО МИ Е В ГАЩИТЕ
    аве ако искаш докаи цялото семеиство всичките ще ги наеба майка ти дето та е изкарала такъв дрипав селски педерас наи мнооо ще и скубя косата
    a Ti Purvo sI SvaLI sUtIENa i JensKiTe OchILa GosPdIN EBacHev. i vzEmI sE PsTriJi malKO cHE PriLIchASh nA NosHTNA LaMPa. MnOGo sTE Mi INtEResNi KVi sTE ebAChi pO IRC i pO RazNi ForUMi

Фен
    Град
    Sofia
    uvajavam mnenieto ama xaide da ne ni slagash pod obsht znamenatal...

Guest
    кажи ве пигмеи ти ли са обади ве лайнян бухал , да си пребираш майка ти с чорбаливата путка че хората казват че течала из селото само докато и се осмихнели да не би целивия ви лайнян род да сте номфомани ве
    МАЙКА ТИ ОСРАН МИНДИЛ И МАЙКА ТИ С КЛИТУР КАТ БОДИЛ , САМО ТИ СИ ШИШ КАТЪК КАТО БАЩА СИ ГОЛЕМИЯ МАРСЪК , ЛЕЛЯ ОСРАНА ГАНА ИЗПРАЛИ Я В ГАЗА С ТИГАНА
    пишкамекошава

Фен
    Град
    Sofia
    uvajavam mnenieto ama xaide da ne ni slagash pod obsht znamenatal...

Град
    Варна
    хахаха смешен още по смешен ставаш - за одебеляване ахахах така е баща ти като е с малка пишка ше пийш путко пий и се трови смешнииииик
    foxi_v6 аре прегледай тфа xa xa xa koi go kazva s smeshniq avatar ....a se pogledni be bolkluk ..sho ne mi lijesh gaza a....putio.//// xa xa laino pone ne pikaeme varxu fenovete si be smeshnik ....grozen si pove4e ot smarta sigorno и тогава ми говори че съм дебел и грозен ся ко ми са мажеш сети са
    а за dj_tigrica ей како да не се познаваме хмм сланините ще ми са влачат ти като се кефиш на азис с якото дупе и лилито готината ок
    как разбра че като се кефя ja rule требе съм дебел как си прайш изводи от това кой какъв е по стила музика който слуша зак`во сички тука сте такива ве
    аз съм тъп не се гордея с това но не се и срамувам тъп съм си и тфа е
    а за бг рапа мога да кажа който каже че е ляйнян да му изсъхне лявото мъдо
    Foxi_v6 ти пък и ти ся с тоз твоя превод може да съм тъп ама съм учил 4 езика и ти и аз много добре знаем че не винаги превода отговаря по обем рима и така нататък ...
    уфф незнам требе да търся номер на психиатър ся ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Sofia
    уфф незнам требе да търся номер на психиатър ся ..

za edno si prav....ako neshto navapreki imash men ....so so sory ama ne si struva da laesh po moi adres....pich mi se vijdash ama govorish gluposti....dushice shte ti kaja 4e e podobre da mal4ish po nokoi pat zashtoto e polezno za zdraveto

sory za pr.greshki

Град
    Варна
    напушен радвам се че поне един е от мойте и се бори АНТИ ПЕДЕРАСТИЯТА а за уличния - мерси че го махна страшна услуга ми напрай
    тигрице мила успокой топката и се спри знам че се кефиш на болни от педерастията ама ..
    айде не се обиждай и се стегни малко успокой мисленето и така

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пишкамекошава
    MuLchA MuLcHA i NisHTo NE kazA... Ti aKO sI GeYcHeTo sI VleZ s ProfiLA PurVo i POsLE PisHi. pUk aKO Ne Si GeYcHeTo sLABo Me InTEREsUvaSh

a TiGriCo... aZ 100% sUM TI baTKo i 100% moGa da TE naRejdAm sTIgA da isKAm tAka cHE NEdEi MnoGo dA zNAeSh

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пишкамекошава
    MuLchA MuLcHA i NisHTo NE kazA... Ti aKO sI GeYcHeTo sI VleZ s ProfiLA PurVo i POsLE PisHi. pUk aKO Ne Si GeYcHeTo sLABo Me InTEREsUvaSh

a TiGriCo... aZ 100% sUM TI baTKo i 100% moGa da TE naRejdAm sTIgA da isKAm tAka cHE NEdEi MnoGo dA zNAeSh

kvoto i da mi kaje6 ne me interesuva.o.k. doki.4atka6 li.....

Фен
    Град
    lulin
    аре да не спамваме темата на човека тва дали му е малак или голям тва трябва да го прецени гаджето му аз спрямо мене казах схе му е малакк а не че изкам да кажа нещо гадно пияния бухал е прав че си мериме пишките за глупосто кои какво е казал и кво му е мнението за некои дето се обаждат неподготвени и пишат само да имат с кои да общуват щото са задрастени са прави т цска общуваи на воля ти ме не ме излагаш ти сам се излагаш защото се вижда колко си ограничен и повтаряш едно и също като зацепил диск затова стига спам и (девиза ми е които не ме харесва може само да го лапа) аз си се харесвам жена ми ме харесва приятелите ми ме харесват а дали некои си там дето като се е ргистрирал е натиснал да под 13 год съм си е негов проблем защото ми е писнало от виртуални побоиници дето още учат 10тични уравнения си е техен проблем смятам че темата е изчерпана и нема повече кво да кажа помисли си ЦСКА и сметни дали е така

Град
    Варна
    фокси няма смисал да ми пишеш сори щото и него с пр.грешки го пишеш а и мене кфо ма е*е важното е че разбирам сичко

Фен
    Град
    София
    абе не се ли научихте-не е важна толкова дължината колкото дебелината

Цитирай Първоначално написано от Bleika
    абе не се ли научихте-не е важна толкова дължината колкото дебелината

da i tva e taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си