- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък ли ми е???
хахаха смешен още по смешен ставаш - за одебеляване ахахах така е баща ти като е с малка пишка ше пийш путко пий и се трови смешнииииик
foxi_v6 аре прегледай тфа xa xa xa koi go kazva s smeshniq avatar ....a se pogledni be bolkluk ..sho ne mi lijesh gaza a....putio.//// xa xa laino pone ne pikaeme varxu fenovete si be smeshnik ....grozen si pove4e ot smarta sigorno и тогава ми говори че съм дебел и грозен ся ко ми са мажеш сети са
а за dj_tigrica ей како да не се познаваме хмм сланините ще ми са влачат ти като се кефиш на азис с якото дупе и лилито готината ок
как разбра че като се кефя ja rule требе съм дебел как си прайш изводи от това кой какъв е по стила музика който слуша зак`во сички тука сте такива ве
аз съм тъп не се гордея с това но не се и срамувам тъп съм си и тфа е
а за бг рапа мога да кажа който каже че е ляйнян да му изсъхне лявото мъдо![]()
Foxi_v6 ти пък и ти ся с тоз твоя превод може да съм тъп ама съм учил 4 езика и ти и аз много добре знаем че не винаги превода отговаря по обем рима и така нататък ...
уфф незнам требе да търся номер на психиатър ся ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !