- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък ли ми е???
Първоначално написано от Bleika
resprct
знайш ли ко си мисля: че и с аватар и без си се същия смешник и тъпако аз за ко почнах да те заяждам - причината не беше снимката а дето са смейш на лапето надявам се да си го осъзналПървоначално написано от street_force
И ОТ МЕНЕ ДА ЗНАЙШ ПЪЛНЕНЕТО С ПРОСТОТИЙ НЕ СЕ КАЗВА СПАМ А ФЛУУД ама сигурно тфа със спама го знайш от твойте яките приятели, или не сигурно жена ти ахахаха а тъпако ко та ебе мойта възраст бе може и на 10 да съм и пак да ти протрия устата от свирки така че(пак ще повторя тъпите си лафове) ЛАПАЙ ЧУРКАТА ЖИВОТНООО(тфа е девиза ми за сички самозвани смешници като тебе дет от 3 метра не можеш да разбереш ф ли са м ли са.. така че помисли си по въпроса и се пак мерси че махна оня смешник отляво..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
hAhahAha [CSKA]f0r3v3r KeFi ObaChe![]()
TiGrICaTa ChaTkAM saMo cHE sI NqKVa UMrqLa![]()
Първоначално написано от Napushen_Buhal
ne mi puka za dri6liovci koiyto ne me poznavat.mainata vi ne mi se zanimava s umrqli tapi bebeta
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Отрежи го, за да не ти пречи !
Да те карам да се занимаваш
Айде беги и смажи устните на стрей-та че голямо духане го чака ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
пичове тука ставасхе дума на писха за оная работа а вия се насрахте цска не се ояждаи прекратих с тебе то се виде кав тупан си
ахахахахахах ей къцьо млъкни ти ве ахааха тупан много яки думи имате на село ахахахаха
Spoko pi4 i az sum taka.Ne e ot osobeno zna4enie razmera a kak izpolzva6 patoka.Първоначално написано от KaKRAKA
аз сам о сф люлин 9 а ти от каде си а Отдавна хората говорят че ти миришеш на кенефа – заливаш теми във форума – нали си прост като матрос,понеже уекинко ми писна ши кажа тука аз на всички – педал си долен – недоклатен, какво да правиш-това съдба. Да вярвам форумно не искам – за мене ти си каналджия – лайната пускаш със усмивка, усираш здраво със замах. И още хората говорят че ти напомняш ибрикчия-изпразваш всички със замах – нали се цани за монах.Понежи дупето ти скъсах ми писна тук да те еба, ходи го заший като ти мине – ела пак
ахаха смешен
София не е ли село ве село е
селянин на майка ти челото да го дам
аз съм от вн нещо повече путьо ?
добре бе газ и кжо като си от варна (варна е мн готин град)но си има истрески чувал ли си за тони келеша а бе момцхето от морето
Mi SkIF sEa... az i dA Te pzNAvAm i da NE TE pOznAVAm sI UMrqLA takA cHE nqmA goLQmo zNAcHENIe... koLKoTo dO TvA dALi sUM DrisLIo... aZ dOkaTo sUM dRisLIo Ti nQMA da SI GlaDna. pUK aZ aKO sUM Bebe Ti tRQq da SI sPERmaTozOid... i NisHTO Chudno dE... taKA kaTO GLedAM v TEbe MAi NQmA POvechE MOzUK oT koLKOTo v EdIN SPeRmaTozOIdПървоначално написано от dj_tigrica
![]()
2т.системно.
аре пиши малко по книжовно ве сопол не съм умен кат тебе да разбирам селски езици нали така ?
ми ядеш лаината бе бардук измизерел схто не ходисх да се одависх в некоя схахта с лаина тъкмо няма да умреш гладен бе
Ne6taSnik!![]()
смисал на мене ли говоришПървоначално написано от Nаpu6en_Buhal
![]()
Ти за друг подобен да си чувал в тоя форум ?Първоначално написано от street_force
Ne zNAM Toi za KOi GovORi aMA aZ zA TEbe GovoRQПървоначално написано от street_force
![]()
2т.системно.
ox na mama umni4eto qvno dosta prosta te e israla a...kolko si umen krasiv i tarikat ...lele padnaxa mi bokserkite kato te vidqx auuu vulk znaesh li kvo e ...tva deto pishe raz4epateno i se misli za interesen ...umriii be neshtastnik moje da ti se isera naliceto i da mi se molish za oshte...tigricata e super momi4e i znae kakvo pravi i pishe a ti si edno lainence israno ot marshavata ti maika.....umri i ne se osmelqvai da pishesh po ne4i adres neshtasnik...umrel si ot gadel be muxall drebenПървоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Брех много страшен си бил беПървоначално написано от Foxi_v6
![]()
nishto ne si vidqlll...
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
варна не се обаждаи бе кенеф казах ли ти да с скриесх б диария кенеф изпростел лановоз![]()
![]()
sorru mai te zbravih ne ti prochetoh prikazkata za golemiq varnenski razprobitlqk nestasten
SELQNITE SA NA IZ4EZVANE OLE SAMO SOFLA KOTO E OT VN E MIRIZLIV SHIBANQK I LILIPUT MAZEN TOVA E SAMO SOFIA I LEVSKI OLE OLE OLE CESEKA SA SVINE XA XA XA XA XA XA XA XA