.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Guest
    stree_force CHALGIQ SLUSHASH LI ?

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    не е ли време някой да я махне тая тема?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

mi pi4aga ne znam to4no ama ne se pritesnqvai shte porasne ako e malak oshte ne si se razvil !

Guest
    Малък ти е... дърпай го по десет минути всеки ден...
    на мен така от 15 ми стана 17 за 2 години

Stiga be kak shte si durpa pishkata be
    ti ne si 4ovek

pi4ove stiga s teq prostoti be ne si durpaite pishkite be kakwito sa takiva lelele vie ne ste u red seriozno

pi4 ne znam kolko ti e golqm
    ama znam 4e moq e dosta golqm za da ne go durpam sutrin kato tebe ebati mazohista

XaXo_oTBcuaKage
    Guest
    a we narode, syvsem izmenihte temata! A otnosno dyrpaneto, ne vi go prepory4vam, 4e s tova dyrpane i tiq tejesti da nqma impotentni devstvenici!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от street_force
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    ami ne ti e malak ne slushai vsqko mnenie tuk...normalen ti e nqkoi sa po nadareni drugi ne....
    da na drugi sam im malki
    аве смешник виж са първо ве ! и незнам къв ти е проблема момчето е на 14 съвсем нормално е пич донт уъри би хепи..
    o virtualen poboinik a da si ebe maika ta a si kazvam mnenieto na vie kato ste tupani i se vregate fack off
    iska6 li dat e vpregna as be keleme ? 6te ti ibu maikata smotana ! nqmav problem li ima6 sus forumcite be ?muhlio ? aide tva 4e se durvi6 na nqkav det slu6a 6amara e druga tema ... i 4e ne obi4am RnB e o6te po razli4na tema ama moje li da ne se fali6 pred si4ki i da se pravi6 na golqm muj a ?

ina4e po temata spoko kakto kaza onzi fen na 6amara .. don't worry be happy

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    SELQNITE SA NA IZ4EZVANE OLE SAMO SOFLA KOTO E OT VN E MIRIZLIV SHIBANQK I LILIPUT MAZEN TOVA E SAMO SOFIA I LEVSKI OLE OLE OLE CESEKA SA SVINE XA XA XA XA XA XA XA XA
    има и още тука да хохят да ровят в боклука щот на мен за такива лаинояди не ми пука

Guest
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    f0r3v3r]
    ami ne ti e malak ne slushai vsqko mnenie tuk...normalen ti e nqkoi sa po nadareni drugi ne....
    da na drugi sam im malki
    аве смешник виж са първо ве ! и незнам къв ти е проблема момчето е на 14 съвсем нормално е пич донт уъри би хепи..
    o virtualen poboinik a da si ebe maika ta a si kazvam mnenieto na vie kato ste tupani i se vregate fack off
    iska6 li dat e vpregna as be keleme ? 6te ti ibu maikata smotana ! nqmav problem li ima6 sus forumcite be ?muhlio ? aide tva 4e se durvi6 na nqkav det slu6a 6amara e druga tema ... i 4e ne obi4am RnB e o6te po razli4na tema ama moje li da ne se fali6 pred si4ki i da se pravi6 na golqm muj a ?

ти па от каде се намери бе жмулию за кво се фала бе дрисх а ти ниекадето си мериме пишките ти що си слагаш гъза ме мога да разбера 1 не понасям R&B И НЕКВИ СМОТАНИ РАПЕРЧЕТА ДЕТО СЕ МИСЛЯТ ЗА МЪЖЕ
    затова плс не се обайдаи за кво го саблуждавате момчето че мъ е норм нека са да предприеме мерки на като стане на 18 и вече почти е приключил половото си развтие

Фен
    Град
    lulin
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    f0r3v3r]
    da na drugi sam im malki

ти па от каде се намери бе жмулию за кво се фала бе дрисх а ти ниекадето си мериме пишките ти що си слагаш гъза ме мога да разбера 1 не понасям R&B И НЕКВИ СМОТАНИ РАПЕРЧЕТА ДЕТО СЕ МИСЛЯТ ЗА МЪЖЕ
    затова плс не се обайдаи за кво го саблуждавате момчето че мъ е норм нека са да предприеме мерки на като стане на 18 и вече почти е приключил половото си развтие
    така е

Мега фен Аватара на machoka
    Спам, а темата се изчерпа преди доста страници и няма какво да се каже повече по нея.

Не ти е 'малък', спи спокойно.

Лека вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си