- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za Shpaklite..!
Звучи гнусно! А самото нещо не е гнусно!
точно...мен кат ми кажат мъзга сиПървоначално написано от `Death`Whore`
представям нещо разложено и овратително...
абе нещо ужасно просто незнам...супер кофти е
нещо от рода на парчетата шкембе в шкембе
чорбата...![]()
vsqko neshto si ima polojitelni i otricatelni strani,no mislq che tova ima povechko polojitelni![]()
Frozen Heart
Tva e super qko ne6to!Napravo se raztapqm....
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Ей мишоци
Първоначално написано от dj_tigrica
![]()
The pain is temporary!
Първоначално написано от beB_
i az taka smqtam![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Ммм и аз определено обожавам шпаклите !!! Това е моментът, в който жената може да се отпусне максимално и да се наслаждава на игричките на партньора сиМакар че, да, има жени, които не харесват френската, ама са малко. Имам приятелка, която води редовен полов живот и почти никога не дава да й правят френска. Различни вкусове, различни предпочитания.
И на момчетата им е готино, щото това е един вид да се изявят като добри любовници и се кефят като доставят удоволствие на приятелката си. Както ние се кефим като им правим на тях френска. Пък за "мъзгата" наистина е ебаси отвратителната дума... Точно мъжете като кажат мъзга звучи супер отврат...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Est ,4e e qk0o ,oba4e mn zavisi koi to4n0 go praviPr0st0 nqkoi mom4eta davat vsi4k0 ot sebe si ,a dr go pravqt za6t0t0 tq im e duhala predi tova ili 6te im duha posle,po zadyljenieK0gat0 TOI si razbira ot rab0tata izjivqvanet0 e neveroqtn0
![]()
Аз предпочитам да доставям удоволствие на момичето отколкото тo на мен.Не че второто не е яко,но аз ще сам по-удоволетворен ако аз доставя удоволствиеда баси якото! лиже ми се бе хора!
![]()
маа фака
и на мен такаПървоначално написано от ^SpideR^
![]()
а дано да има все повече и повече момчета,които да мислят по този начин![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
te hubavo si mislqt taka ama dali naistina e taka spored tebeПървоначално написано от California
spored men si4ki kat oprat do moment i totalno zabravqt i gledat da go m6nat nqkade da im olekne...
ina4e mnenieto mi po vuprosa e 4e si4ko det dostavq odovolstvie dori samo na otsre6niq partior trebe da se praviponqkoga trqbvat i jertvi
a puk i na dvamata im haresva o6te po dobre
ina4e as si q obi4am taq 4ast poprincip
![]()
to si e super tui frenskata lubov ako se pravi s jelanie
s vsi4kite si nedostataci,pak si e strahotno![]()
Frozen Heart
мм кефя. Момци стимулирайте по редовно на приятелките си клиторен оргазъм побъркват се.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
преди да го направя и аз си мислех,че е гпусно и гадно,но сбърках)
ЕЙ КУРВА ШИБАНА! АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЪМ ЧУЛ ДА МИ ОБИЖДАШ ШКЕМБЕ ЧОРБАТА ЩЕ ТИ РАЗЕБА ТЕЛЦЕТО КИРЛИВО! РАЗБРА ЛИ, БЕ, КУЧКО! ЩА ТЕ ИЗНАКОЛЯ И ОТ ТЕБ ШКЕМБЕ ЩЕ НАПРАВЯ! А ОТ ГАДНИТЕ ТИ ЛОЙ ЩЕ НАПРАВЯ СЛАНИНА!ШКЕМБЕТО Е ВЕЛИКО! КОИТО ГО ОБИЖДА ДАНО ИЗМРЕ КАТО ЦИГАНСКА СГАН В ГАЗОВА КАМЕРА! ИДИОТИ!Първоначално написано от Lola Bunny
мен си ме кефат спаклите....и то много![]()
Estestveno,4e ni haresva! a az obojavam kogato mi pravqt ii kogato me dokarat do strahotno 4uvsstvo...hah.
![]()
![]()
koi li neobi4a frenska..........
![]()
ujassssssssssssssssssssssssssssssssssssssss otvratitelno e tvaaaПървоначално написано от street_force
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха бебе пак ли развъждаш рокфор не те е срам колко пъти да ти казвам че не искам да те лижа когато отглеждаш сирене в което зародилите се форми на живот са исмислили колелото .......ххахахахахПървоначално написано от {{{P}}}
![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
HAHAH basi temata e stiga da se izmila predi tva e qko no neq i dostavq golqmo udovolstvie na men ne 4ak tolkova~
Сигурно човекът който те е "замазвал" не е билПървоначално написано от gaf4eto_f
доста добър и за това не си останала с добро впечетление..