.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    izmislen
    Guest

ami nemoga da go zabelq

zna4i kogato ne e nadyrwen stawa no kogato se nadyrwi nemoga da go zabelq samo malko ..
    trqbwa li da hodq na lekar ili moje i taka .. predi ne misleh 4e e mn vajno no sega mislq da orawq sex i nz dali twa nqma da mi popre4i ili ne6o takoa ..

Guest
    ami ne e normalno idi na lekar ili nz i az ne gi razbiram mn ischakai da vidish kakvo shte kajat po opitnite ot men

izmislen
    Guest
    tolkova li nikoi ne moje da mi otgovori .. ?

Guest
    emi ne si samo ti s tos pr ima i edin moi fr e sashtiq ( i toi se pritesnqq i se chudi kam ki da se obarne bilo go sram da hdi na lekar i nz si ko as se proam mu pomogna ama ne staa ( tai che ako predlojite nekaf savet nqma da e losho sh pomognete i na mene i na moq priqtel

Повече от фен
    Кръц-кръц спокойно все някога ще отидете на военна комисия .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

BadBoyInc
    Guest

...

Oyama ti hodel li si na voenna komisia ? da n bi da ti lapat pishkata da ti stane tam ? shtoto az kato hodeh mai propusnaha tozi moment baluuk.

qki4ko_DESI`f
    Guest
    xaxa Oyama ...ti tyka gi opraa6 na barzo

Пич спокойно това ще се оправи...това залепване го има почти при всички момчета.И аз го имах като бях малък,но от самосебе си ми се отлепи и ся всичко е на 6+.СПокойно

CECI
    Guest

imam re6enie

pi4,ako ne stane s olio,6te stene sus SEKIRA!

Пробвай с зехтин по здравословен е.Миеш ли го редовно.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Повече от фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от BadBoyInc
    Oyama ti hodel li si na voenna komisia ? da n bi da ti lapat pishkata da ti stane tam ? shtoto az kato hodeh mai propusnaha tozi moment baluuk.
    Чакай малко, на тебе не са ли ти направили безплатна свирка? Па после аз съм бил балъка ?

Spot
    Guest

Re: ami nemoga da go zabelq

e pi4 ima edin ot kompaniqta det ima6e sa6tiq problem i otide da vidi kvo stava i te zemaxa ta goo obrezaxa ahahah kofti a....

Guest
    На военна комисия не се гледа това дали се заголва или не, други работи гледат(хирург те преглежда но все пак...) Лошото е че родителите ти не са ти обърнали внимание навреме, и аз съм така, и утре ще ходя на лекар да кажат какво трябва да се прави.....пластичен хирург сигурно, то че ще се минава под ножа е ясно, въпроса е къде точно....

Повече от фен
    АБЕ ТИ ЛИ ШЕ МИ КАЖЕШ КВО ГЛЕдАТ И КВО НЕ ? Аре да видим дали няма да го накарат да си заголи оная работа на комисията, са няма да го карат в надървен вид ама няма начин да не видят че ен е наред.

Супер фен
    Град
    Burgas
    abe na komisiqta koi gleda koi ne......az kat bqh si spomnqm 4e onq samo me pogledna, stisna mi top*ite kolkoto da mi se nasulzqt napravo o4ite i tva be6e. ni6to drugo. kolkoto do obrqzvaneto......vinagi 6te sum protiv tova

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    оффф военна комисия - защо го споменавате на всякъде ? след месец трябва да ходя - ужассссс
    ей при вас като ти стане на военната комисия как ви укротяват?с чаша студена вода или с пласмасова линийка ?
    а какво гледат - гледат те дали си дюстабанлия (петата) ... за това оставаш само по 1 чорап ... трябва да се надупиш и чуваш "отвори бузи ... още ... още ... още ... готов си" самоче не ти бъркат никъде - преди иначе е било така ;0
    друго - стискат ти топките доволно както каза уиндуоъкър-а ... може и да ти го забелт - знам ли ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    АБЕ ТИ ЛИ ШЕ МИ КАЖЕШ КВО ГЛЕдАТ И КВО НЕ ? Аре да видим дали няма да го накарат да си заголи оная работа на комисията, са няма да го карат в надървен вид ама няма начин да не видят че ен е наред.
    Шлушкай какво казва батко ти - имаш ли си на идея какво се гледа!? Аз имам - гледа се главно формата на тестисите, същия ти проверява и гръбначния стълб за изкривявания - беше преди 5 години, но помня, спокойно. И много внимавай с тона - научи се първо да пишеш на български без грешки, след това ми обяснявай.
    И какво ще стане като го видят, а!? Ще извадят една ножица и ще го резнат ли!? То така става - да отиде при личния и да му даде направление. Темата се изчерпа.
    И е много тъпо....ама много, да се обаждаш без да има какво да кажеш.
    Хайде със здраве.

Супер фен
    Град
    Burgas
    be ne se gleda i to4no formata, 6toto 2 ednakvi testisa nqma nikade. po skoro gleda za nqkvi bolesti, zatova kakvo e polojenieto VUTRE v testisite i suotvetno na onaq rabota ako ima ne6to. vij tva za grubna4niq stulb men ne sa me gledali nito edin ot doktorite. kakto i da e, minala rabota

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си