.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Za Shpaklite..!

Za Shpaklite..!

Kakvo mislite za shpaklichkite?Pravi li ste go nqkoga do sega?Kak se pochustvahte?Haresa li vi?
    Frozen Heart

Фен
    Град
    lulin
    stiga da se e zamila i da nema kiselo mleko e qko

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    spored zavisi dali 6e tursi6 put*ata v tropi4eska gora zaidno sus sekvi nasekomi ili e dobre izbrusnata
    az sum za no samo na putk* ot 2riq vid
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Фен
    Град
    sofia
    obojavam shpaklite!!!napravo si umiram ot kef

Град
    Gorata
    Мда и приятелката ми казва се е суепр готино пък и аз много се кефя като ги правя
    Кой пробира - масторбира

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Всички жени се кефят на това, а и мъжете се чувстват много горди след като са и духали въпреки че не откривам нищо ненормално
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

tva e mn qko....kara vsqka jena da se pobarkva ot kef ......super sa si shpaklite
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Em obojqvam gi,dostavq mi golqmo udovolstvie :P olele 4eki 4e kat se setq i mi se preiska

Цитирай Първоначално написано от nejna_orhideq
    Em obojqvam gi,dostavq mi golqmo udovolstvie :P olele 4eki 4e kat se setq i mi se preiska

to4no taka si e.....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Да правил съм както на нея така и на мен ми харесва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

bravo

radvam se che za sega ima polojitelni mneniq po princip i az mislq che e hubavo ako momicheto se poddyrja ,no vse pak ne vsi4ki go obichat(momcheta)
    Frozen Heart

Почти винаги правя !!! И супер много ме кефи да я лижа !Много се кефя като почне да се гърчи и да се вие като змия !

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    амиии кво да мисля...
    хубаво нещо е тва
    като се замисля май би ми било доста трудно да правя секс ако липсва тая част с френската любов...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

OOOOO towa e ne6to weliko, wqrwam, 4e wsi4ki momi4eta izpitali towa biha go potwardili, li4no az obojawam!!!!
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от OlimpiA
    OOOOO towa e ne6to weliko, wqrwam, 4e wsi4ki momi4eta izpitali towa biha go potwardili, li4no az obojawam!!!!
    ахм...така е
    само че тука из форума напоследък виждам разни мнения на девствени девойчета(нищо лошо няма),които твърдят че било гнусно и не биха искали приятеля им да им прави френска любов...

Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    lulin
    лудницата са аз отнацхало не бях фен схтото жената докато още бесхе пресна я болесхе ако не я лизна не се отворило влагалището посредством вазбуда мусколите се отпускат

Guest
    jena mi bese devstvenica predi... 1,5 godini kato q lizah za pruv ptu... edba ve padna ot legloto ot kef xaxaxax

keks4i
    Guest

frenskata liubov

Цитирай Първоначално написано от street_force
    лудницата са аз отнацхало не бях фен схтото жената докато още бесхе пресна я болесхе ако не я лизна не се отворило влагалището посредством вазбуда мусколите се отпускат
    Abe pi4,to hubavo, 4e ne6tata trqbva da se nari4at s istinskite im imena,ma ti mai si go shvanal tova pogre6no(ako izob6to si go 4uval de)-tova mi prozvu4a adski gadno! Moje bi trqbva da se otnasq6 po-seriozno kum tova,a i sum sigurna 4e taka obijda6 partniorkata si....No stiga sum 4ela moral Koq sum puk az 4e da kazvam...A i realno poglednato si prav haha

Мега фен
    Всъщност, с възбудата идва мъзгата(как мразя тази дума!!!) и по-лесното проникване се осъществява с нейна помощ! Затова и мъжете имат онази течност, от която всички се притеснявате. За да има смазка.

Фен
    Град
    lulin
    що мацка така си е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    мъзгата(как мразя тази дума!!!)
    и аз я мразя. ужасна е

бтв, аз съм не-девствено момиче
    и не се кефя на шпакли намирам ги
    за гнусни и незнам кфи още
    + тфа ме е срам и така
    защо тряя целия кеф да отива на
    кино, като не се кефя няма

Мега фен
    Влагалището няма врата. Ако е сухо, пак ще влезеш, просто ще е неприятно.

Град
    Sofiq
    Харесвам шпаклите,но в определени моменти.Не знам не ми допадат винаги,разкрепостена съм в леглото,но не винаги съм настроена за точно такъв тип удоволствие.Веднъж приятеля ми ме лиза 1 час и това беше най-яката шпакла през живота ми.Направо не знаех къде се намирам.

Цитирай Първоначално написано от OlimpiA
    i az

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    мъзгата(как мразя тази дума!!!)
    и аз я мразя. ужасна е

бтв, аз съм не-девствено момиче
    и не се кефя на шпакли намирам ги
    за гнусни и незнам кфи още
    + тфа ме е срам и така
    защо тряя целия кеф да отива на
    кино, като не се кефя няма
    Е защо толкова негодувате с/у тази дума?Аз лично не знам нейн заместител..някоя "по-прилична" от мъзга.
    Според мене не самата дума е "ужасна",а начина,който я използват някои хора.Наистина има големи простаци,които могат да опорочат и значението на мн др.думи и следователно да им придадат съвсем друг смисъл и тълкувание от хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си