- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za Shpaklite..!
Kakvo mislite za shpaklichkite?Pravi li ste go nqkoga do sega?Kak se pochustvahte?Haresa li vi?
![]()
Frozen Heart
stiga da se e zamila i da nema kiselo mleko e qko![]()
spored zavisi dali 6e tursi6 put*ata v tropi4eska gora zaidno sus sekvi nasekomi ili e dobre izbrusnata
az sum za no samo na putk* ot 2riq vid
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
obojavam shpaklite!!!napravo si umiram ot kef
Мда и приятелката ми казва се е суепр готино пък и аз много се кефя като ги правя![]()
Кой пробира - масторбира
Всички жени се кефят на това, а и мъжете се чувстват много горди след като са и духали въпреки че не откривам нищо ненормално
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
tva e mn qko....kara vsqka jena da se pobarkva ot kef ......super sa si shpaklite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Em obojqvam gi,dostavq mi golqmo udovolstvie :P olele 4eki 4e kat se setq i mi se preiska![]()
Първоначално написано от nejna_orhideq
to4no taka si e.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Да правил съм както на нея така и на мен ми харесва.
radvam se che za sega ima polojitelni mneniq po princip i az mislq che e hubavo ako momicheto se poddyrja,no vse pak ne vsi4ki go obichat(momcheta)
Frozen Heart
Почти винаги правя !!! И супер много ме кефи да я лижа !Много се кефя като почне да се гърчи и да се вие като змия !![]()
![]()
амиии кво да мисля...
хубаво нещо е тва
като се замисля май би ми било доста трудно да правя секс ако липсва тая част с френската любов...![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
OOOOO towa e ne6to weliko, wqrwam, 4e wsi4ki momi4eta izpitali towa biha go potwardili, li4no az obojawam!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
ахм...така еПървоначално написано от OlimpiA
само че тука из форума напоследък виждам разни мнения на девствени девойчета(нищо лошо няма),които твърдят че било гнусно и не биха искали приятеля им да им прави френска любов...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
лудницата са аз отнацхало не бях фен схтото жената докато още бесхе пресна я болесхе ако не я лизна не се отворило влагалището посредством вазбуда мусколите се отпускат![]()
jena mi bese devstvenica predi... 1,5 godini kato q lizah za pruv ptu... edba ve padna ot legloto ot kef xaxaxax
Abe pi4,to hubavo, 4e ne6tata trqbva da se nari4at s istinskite im imena,ma ti mai si go shvanal tova pogre6no(ako izob6to si go 4uval de)-tova mi prozvu4a adski gadno!Първоначално написано от street_force
Moje bi trqbva da se otnasq6 po-seriozno kum tova,a i sum sigurna 4e taka obijda6 partniorkata si....No stiga sum 4ela moral
Koq sum puk az 4e da kazvam...A i realno poglednato si prav haha
![]()
Всъщност, с възбудата идва мъзгата(как мразя тази дума!!!) и по-лесното проникване се осъществява с нейна помощ! Затова и мъжете имат онази течност, от която всички се притеснявате. За да има смазка.
що мацка така си е![]()
и аз я мразя. ужасна еПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
бтв, аз съм не-девствено момиче
и не се кефя на шпакли намирам ги
за гнусни и незнам кфи още
+ тфа ме е срам и така
защо тряя целия кеф да отива на
кино, като не се кефя няма
Влагалището няма врата. Ако е сухо, пак ще влезеш, просто ще е неприятно.
Харесвам шпаклите,но в определени моменти.Не знам не ми допадат винаги,разкрепостена съм в леглото,но не винаги съм настроена за точно такъв тип удоволствие.Веднъж приятеля ми ме лиза 1 час и това беше най-яката шпакла през живота ми.Направо не знаех къде се намирам.
i azПървоначално написано от OlimpiA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е защо толкова негодувате с/у тази дума?Аз лично не знам нейн заместител..някоя "по-прилична" от мъзга.Първоначално написано от Lola Bunny
Според мене не самата дума е "ужасна",а начина,който я използват някои хора.Наистина има големи простаци,които могат да опорочат и значението на мн др.думи и следователно да им придадат съвсем друг смисъл и тълкувание от хората.