.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    alele
    Guest

Postinor Duo strani4en efekt

zna4i skusa ni se prezerativa i priqtelkata m ipi ot tiq hap4eta i sega sled 5,6 dena zapo4na da i te4e po malko kruv vse edno ie do6lo ma nqkvo po bludkavo i po mnogo malko tva normalen strani4en efekt l ie ot postinora ili i idva l ineznam i az

Фен
    Град
    lulin
    postinora ne znam da dava stranichnii efekti

Фен
    Град
    Sofia
    bqxa pisali 4e e opasen ako se vzima 4esto

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Нормално е!И на мен ми се е случвало,дори се уплаших и отидох на лекар,но тя ме успокои и каза,че всичко е наред,минава след 3-4 дена някъде.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    lulin
    Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    da de ma tva ne sa bonbonki ako na picha my se sluchva chest togava ne znam

Фен
    Град
    lulin
    da taka e i pak ne e preporachitelno

Guest
    ne be hora gadjeto mi za purvi put go pie oba4e stana e taka i dneska g ovidq i az se pritesnih i za tova pitam i tuk vuv foruma

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6

трябва да се пие максимум веднъж между две менструации...

Трябва да се пие максимум 2 пъти годишно!За да няма трайни странични ефекти...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    София
    При постинора почти винаги има странични ефекти аз като го пих един път и не ми дойде 1 месец цикъла,мойта приятелка драйфаше от него 2 дни и й дойде 1 седмица по-рано...много е шит

Guest
    shefe ne se plashi. Po princip kato e pila postinora trqbva da i doide sled 5-6 dni ako tova kurvebne ne spre trqbva oprosto da idete na genekolog tam shte i biqt edna injekciq i shte i spre. tova e normalen stranichen efekt na postinora ne se pritesnqvai no ne pribqgvaite cheto do tova lekarstvo to e samo za kraini sluchai no edin put nqma da navredi shtom se e nalagalo. USPEH natatuk
    p.s. ne se pritesnqvai nai loshtot koeto moje da e (no ne mi se vqrva da stane) e da hodite da i biqt edna injekciika za da spre

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    П*тко нормално е. По принцип сички лекарства си имат странични ефекти
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    kvo iskate oshte ne moga da rezbera dadoh dostatuchno izcherpatelen otgovor na temeta ( nioi ne beshe otgovril pulno) i sa me zanimavate sus nqkfi gluposti . normalno e lekarstavata da imat stranichen efekt vsichko na zemqta ima stranichen efekt ne samo lekarstvata

Мега фен
    Това е убитата яйцеклетка с малко кръв. Абсолютно нормално е. След това ще И дойде и нормалният цикъл.

Guest
    tova ozna4ava 4e nee bremena nali

a iskam da popitam kato e umrqla qicekletkata ima li 6ans da zabremenee pri nov gaf

Мега фен
    Всеки месец се отделя нова яйцеклетка. Винаги има шанс!

Guest
    za6toto na neq to4no predi 2 dena i bee6 svur6il opredi da pie hap4eto i sega kato e umrqla qicekletkata za tav pitam

Мега фен
    Цикълът може да дойде по всяко време. Жената не е робот! Взимайте мерки! Пак ти казвам - Постинор се пие по веднъж на доста месеци.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цикълът може да дойде по всяко време. Жената не е робот! Взимайте мерки! Пак ти казвам - Постинор се пие по веднъж на доста месеци.
    ПО веднъж на 4-6 месеца.Тея бонбони са голяма химия и ебават мамата на черния дроб ако се прекалява може и деца да нямате след време.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne be hora gadjeto mi za purvi put go pie oba4e stana e taka i dneska g ovidq i az se pritesnih i za tova pitam i tuk vuv foruma
    normalno e ...bez panika!

macka,kato si e kupila tvoita priqtelka postinor4e...ima si listovka,4etete q pribirate si q i nqma da pitash kvi sa strani4nite efekti!a za tova koeto kazvash...ne e mn normalen strani4en efekt(spored men)!lekarstvoto se priema sled polov akt(do tri dni,nai sigurno do 12 4asa)...tova znam az..i se pie povtorno ako sled poemaneto mu se minat 3 4asa i povyrnesh,a ne ei taka...kato bonbonki!
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Какво става с менструацията след спешното дуо хапче?
    В повечето случаи менструацията се появява навреме, но понякога с няколко дни закъснение или по-рано. Ако се появи аномалия в менструалния цикъл, не се безпокой. Обикновено в такива случаи е добре да се консултираш със своя гинеколог. Ако закъснението е повече от една седмица, е възможно да е настъпила бременност и трябва да се консултираш с лекар.

Какви са страничните ефекти на спешните таблетки?
    Като при всеки медикамент, Постинор Дуо може да даде някои други рядко срещани странични ефекти. Рядко се появяват гадене и повръщане. По време на дните след приемането на таблетките може да се появи кръвотечение между двете менструации, но в повечето случаи то е слабо и краткотрайно. По-рядко се срещат главоболие, световъртеж, отпадналост, болезнени гърди. Тези оплаквания обикновено изчезват до 24 часа.
    При всички случаи, тези малки оплаквания, ако възникнат, са нищо, в сравнение с най-големия възможен страничен ефект при секса: нежелана бременност.

НАДЯВАМ СЕ ВЕЧЕ ДА ТИ СТАНЕ СЪВСЕМ ЯСНО!

Фен
    Град
    lulin
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Какво става с менструацията след спешното дуо хапче?
    В повечето случаи менструацията се появява навреме, но понякога с няколко дни закъснение или по-рано. Ако се появи аномалия в менструалния цикъл, не се безпокой. Обикновено в такива случаи е добре да се консултираш със своя гинеколог. Ако закъснението е повече от една седмица, е възможно да е настъпила бременност и трябва да се консултираш с лекар.

Какви са страничните ефекти на спешните таблетки?
    Като при всеки медикамент, Постинор Дуо може да даде някои други рядко срещани странични ефекти. Рядко се появяват гадене и повръщане. По време на дните след приемането на таблетките може да се появи кръвотечение между двете менструации, но в повечето случаи то е слабо и краткотрайно. По-рядко се срещат главоболие, световъртеж, отпадналост, болезнени гърди. Тези оплаквания обикновено изчезват до 24 часа.
    При всички случаи, тези малки оплаквания, ако възникнат, са нищо, в сравнение с най-големия възможен страничен ефект при секса: нежелана бременност.

НАДЯВАМ СЕ ВЕЧЕ ДА ТИ СТАНЕ СЪВСЕМ ЯСНО!
    RESPECT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си