- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Postinor Duo strani4en efekt
zna4i skusa ni se prezerativa i priqtelkata m ipi ot tiq hap4eta i sega sled 5,6 dena zapo4na da i te4e po malko kruv vse edno ie do6lo ma nqkvo po bludkavo i po mnogo malko tva normalen strani4en efekt l ie ot postinora ili i idva l ineznam i az
postinora ne znam da dava stranichnii efekti
bqxa pisali 4e e opasen ako se vzima 4esto
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Нормално е!И на мен ми се е случвало,дори се уплаших и отидох на лекар,но тя ме успокои и каза,че всичко е наред,минава след 3-4 дена някъде.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
da de ma tva ne sa bonbonki ako na picha my se sluchva chest togava ne znamПървоначално написано от Foxi_v6
da taka e i pak ne e preporachitelno
ne be hora gadjeto mi za purvi put go pie oba4e stana e taka i dneska g ovidq i az se pritesnih i za tova pitam i tuk vuv foruma
Първоначално написано от exploitedteen
Трябва да се пие максимум 2 пъти годишно!За да няма трайни странични ефекти...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
При постинора почти винаги има странични ефекти аз като го пих един път и не ми дойде 1 месец цикъла,мойта приятелка драйфаше от него 2 дни и й дойде 1 седмица по-рано...много е шит
shefe ne se plashi. Po princip kato e pila postinora trqbva da i doide sled 5-6 dni ako tova kurvebne ne spre trqbva oprosto da idete na genekolog tam shte i biqt edna injekciq i shte i spre. tova e normalen stranichen efekt na postinora ne se pritesnqvai no ne pribqgvaite cheto do tova lekarstvo to e samo za kraini sluchai no edin put nqma da navredi shtom se e nalagalo. USPEH natatuk
p.s. ne se pritesnqvai nai loshtot koeto moje da e (no ne mi se vqrva da stane) e da hodite da i biqt edna injekciika za da spre
П*тко нормално е. По принцип сички лекарства си имат странични ефекти![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
kvo iskate oshte ne moga da rezbera dadoh dostatuchno izcherpatelen otgovor na temeta ( nioi ne beshe otgovril pulno) i sa me zanimavate sus nqkfi gluposti . normalno e lekarstavata da imat stranichen efekt vsichko na zemqta ima stranichen efekt ne samo lekarstvata![]()
Това е убитата яйцеклетка с малко кръв. Абсолютно нормално е. След това ще И дойде и нормалният цикъл.
tova ozna4ava 4e nee bremena nali
a iskam da popitam kato e umrqla qicekletkata ima li 6ans da zabremenee pri nov gaf
Всеки месец се отделя нова яйцеклетка. Винаги има шанс!
za6toto na neq to4no predi 2 dena i bee6 svur6il opredi da pie hap4eto i sega kato e umrqla qicekletkata za tav pitam
Цикълът може да дойде по всяко време. Жената не е робот! Взимайте мерки! Пак ти казвам - Постинор се пие по веднъж на доста месеци.
ПО веднъж на 4-6 месеца.Тея бонбони са голяма химия и ебават мамата на черния дроб ако се прекалява може и деца да нямате след време.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
normalno e ...bez panika!Първоначално написано от Анонимко
![]()
macka,kato si e kupila tvoita priqtelka postinor4e...ima si listovka,4etete q pribirate si q i nqma da pitash kvi sa strani4nite efekti!a za tova koeto kazvash...ne e mn normalen strani4en efekt(spored men)!lekarstvoto se priema sled polov akt(do tri dni,nai sigurno do 12 4asa)...tova znam az..i se pie povtorno ako sled poemaneto mu se minat 3 4asa i povyrnesh,a ne ei taka...kato bonbonki!
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
Какво става с менструацията след спешното дуо хапче?
В повечето случаи менструацията се появява навреме, но понякога с няколко дни закъснение или по-рано. Ако се появи аномалия в менструалния цикъл, не се безпокой. Обикновено в такива случаи е добре да се консултираш със своя гинеколог. Ако закъснението е повече от една седмица, е възможно да е настъпила бременност и трябва да се консултираш с лекар.
Какви са страничните ефекти на спешните таблетки?
Като при всеки медикамент, Постинор Дуо може да даде някои други рядко срещани странични ефекти. Рядко се появяват гадене и повръщане. По време на дните след приемането на таблетките може да се появи кръвотечение между двете менструации, но в повечето случаи то е слабо и краткотрайно. По-рядко се срещат главоболие, световъртеж, отпадналост, болезнени гърди. Тези оплаквания обикновено изчезват до 24 часа.
При всички случаи, тези малки оплаквания, ако възникнат, са нищо, в сравнение с най-големия възможен страничен ефект при секса: нежелана бременност.
НАДЯВАМ СЕ ВЕЧЕ ДА ТИ СТАНЕ СЪВСЕМ ЯСНО!![]()
RESPECTПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL