.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Пазарджик :P Kou KaTo MeHe :P

Moderated by W.I.M.: Как да пристъпя към целувката ?!

Хора моля Ви много да ми кажете разрешението на проблема ми. Значи проблема ми е свързан с целуването ми с момичетата ( от ник-а ми не се разбира дали съм момче или момиче, така че Ви казвам , че съм момче понеже съм нов и не ме познавате още ) .Та бихте ли ми казали как да правя първата стъпка.Смисъл как да се целуна първия път с момичето.Повечето ми пъти до сега да били докато съм вкарал малко алкохол [ за блясък в окото и кураж в леглото ( второто е шега ) ] , а другите случай са ми били, така че те ме целуват ( смисъл, че те идват при мене и ме целуват ) , а не искам да е така.Моля Ви помогнете ми.

ПС.Само сериозни мнения, моля

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    Не е важно къде си ! Важно е с кой си :P

Emi znachi...gleda6 q v o4ite gleda6 gleda6...priblijava6 se bavno kum neq...pogleda ti ve4e preminava kum ustnite i...i kogato stigne6 na santimetyr ot ustnite i zatvarq6 o4i i.....q celuva6.
    Edva li ti pomognah mnogo ama se pak kusmet

Alex4enceto ako tova koeto kaza nqma da pomogne to togava kvo) SaD_Funlooking az 6te zamyl4a poslu6ai syveta na Alex4enceto po qsno ne moje da se kaje uspeh)

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Prosto otiva6 i q celuva6.6tom si se celuval i predi nqma ot kvo da se pritesnqva6,6te se spravi6 spox.Samo davai po-smeli4ko
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    София

Re: Трее ми помощ

Цитирай Първоначално написано от SaD_Funlooking
    Хора моля Ви много да ми кажете разрешението на проблема ми. Значи проблема ми е свързан с целуването ми с момичетата ( от ник-а ми не се разбира дали съм момче или момиче, така че Ви казвам , че съм момче понеже съм нов и не ме познавате още ) .Та бихте ли ми казали как да правя първата стъпка.Смисъл как да се целуна първия път с момичето.Повечето ми пъти до сега да били докато съм вкарал малко алкохол [ за блясък в окото и кураж в леглото ( второто е шега ) ] , а другите случай са ми били, така че те ме целуват ( смисъл, че те идват при мене и ме целуват ) , а не искам да е така.Моля Ви помогнете ми.

ПС.Само сериозни мнения, моля
    Когато ти се отдаде възможност да целунеш любимата ти просто несе колебай а го направи!Особено като виждаш в очите и че тя го желае

Град
    Пазарджик :P Kou KaTo MeHe :P
    Благодаря Ви за помоща.Скоро време ще приложа някой от тези методи .Вече съм по-спокоен.

Благодаря Ви !
    Не е важно къде си ! Важно е с кой си :P

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    След като идват при тебе и те целуват значи си късметлия..
    прайш го същото ама тоя път ти иди бе момичетата не хапят(само по някой път там кадето не трябва )..
    аре давай и късмет
    П.с. Мисля че тея линкове няма да му помогнат мн ама да се провва ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си