- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mnogo s1m samotna
imam ogromen problem.4uvstavam se adski samotna,izlizam ve4er oba4e ne se 4uvstavam dobre v kompaniqta na ''priqtelite'' mi.Az govorq ne6to te vse me prek1svat ili se pravqt na nedo4uli.Misleh da si namerq nova kompaniq ama ni6to ne izleze,sigurno za6toto s1m grozna i zadr1stena.Imam edna priqtelka kolko da se kaje 4e imam.V daskaloto vse 6te se nameri nqkoi koito da mi se podigrava na kilogramite.Ne znam ve4e kvo da praq,napravo otka4am v nas,pla4a na vsqka balada!PLSSSS pomognete mi!
tez ot foruma ne mogat da ti pomognat...i samotata nai veche sa useshta po praznicite nali?
sami trq si pomognesh za tui ne moe ti sa pomogne
da mersi mnogo![]()
Spoko be 4ove4e!ne se zduhvai!Ai ebi im maikata na drugite i glei na tebe da ti e got.Sq znam 4e e lesno da ti go kajat tova,ama si e taka.
Vij kvo 6a naprai6:
1.ti si qka i ako na nqkoi mu pre4i-da se spasqva-hi4 da ne ti puka
2.Jivei si na puk na drugite-za kvo 6e civri6?
Vqrno seki ima kofti momenti,ama da nqma da trugvame da umirame q.
Ai stegni se molq te,nedei taka
Dai 1 usmivka i se zemi v ruce![]()
![]()
![]()
I az poniakoi put se 4yvstvam taka kofti, ama 6tom si v taia kompatia vse 6te te haresvat,ina4e otdavna da sa te mahnali... Az vinagi predi da izliaza se ysmihvam i si povtariam 4e ne mi puka kakvoto i da stane, ako okolnite me vidiat sdyhata i v kofti nastroenie, 6te razberat 4e poniakoga sum slaba i 6te se vuzpolzvat ot tova, kakto e pri tebe v y4ili6te. Taka 4e ysmihvai se postoianno, dori napyk na ostanalite i znai 4e vseki 4e 4ystva samoten poniakoga, ama samo s rev ne promenia ne6tata![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Вземи един нож и ходи да колиш мангали ще ти мине !!!Пък и да те хванат от МВР-то ще знаеш че си напраил/а едно добро дело за Света !!!А в затвора няма да ти гледат килограмите там на всичко налитат!![]()
![]()
тая тема кво общо има с цигарите и другите зарибявки?
за да не си самотна си намери приятел(и) део да се кефят на същите неща на които и ти.
Пи4ка ти лелина!![]()
xax dan ta ibe ti trqa sama da si naprai6 veseloto trqa izglejda6 pred horata spr 6tastliva nz haha
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
щом си дебела както викаш отслабни се пак не е невъзможно!като станеш слаба си обличай по предизвикателно това ще компенсира ако си грозна в мутрата поне ще въртиш дупе и толкова прави се на отворена и се пак като те обиди някой най добре не му отговаряй че е не знам си къв а се направи че не ти пука за мнението му :P мене някой като ми каже нещо и викам оф кво говориш с мене бе като чели съм те питал нещо и като чели ме интересува такаче си затвори устата ако не искаш да те запълня анално
е може би не чак така да им кажеш.и още нещо се пак нали форума е за наркотици я друсай с амфети чувал съм че се отслабва
![]()
Прави се, че не ти пука - това е едно от решенията. Обичай се, за да те обичат и другите - това е основното, пък другото винаги можеш да го промениш - с някоя диета плюс спорт. Можеш да се поглезиш като отидеш на козметик, фризьор и тем подобни, за да ти се вдигне самочувствието - повярвай ми действа. Излизай - винаги можеш да се запознаеш с нови хора. Най-важното бъди лъчезарна и не се сдухвай, защото другите го усещат и става по-лошо. Няма по-хубава гледка от лъчезарен човек, който е уверен в себе си. Айде и успех, мацка!