- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko godini ste i kolko vi e golqm?
e? Na kolko godini ste i kolko vi e golqm?
na 10 i mi e 38sm(ebavam se)hihihih![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Parvo ti?![]()
Za putkata li govori6?Mi sredno po tolkova e dalboka!Damm!Първоначално написано от dj_tigrica
![]()
Първоначално написано от Анонимко
ne be za kur....hihi ebavam se.... :P :P :P :P :P
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
тва за клитора ли ти се отнасяПървоначално написано от dj_tigrica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сваля гащите и тресва 12 сантиметровото си чудовище на масата![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Първоначално написано от street_force
kikeeeeeee 6e vidi6 ti....q prestani...govorq za majki polov organ.....oooooooo....4i6 ne se zaka4ai s tigara
На 17 съм и ми е 15-16.
Неграмотен пишкодух замълчи ве как клитора ще е дълбок 38 санта ти или си мн тъп или нз ..Първоначално написано от street_force
то тъпо тъпо ама чак па толкоз
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
a ti moje li da ne se namesva6 v 4ujdi raboti
Не!Първоначално написано от dj_tigrica
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Разправяш ми че още таблицата уча а ти някога за анатомия да си чувал се едно аз да кажа
"Ти си ограничено копеле с основно образование" и ти да ме питаш "Колко квадрата ти е къщата" но ..
ЗЛЕ СИ !
абе ронжо клитора е израстака при жената които е като главицхката на пениса при майа само цхе е много по цхустжителен не е дупка а израстак тои старчи не мойе да е далбок на тва схте го учиш по биологияПървоначално написано от [CSKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sled prou4vaniq, provedeni na masa s 4a6a-dve sgrqva6ta gradusova napitka, akad. Gagarii NaVan4uk otkiri, 4e usloviqta v dale4niq Sibir, za vas Magadan, pozvolqvat na myjkiq pol na homosapieans da poddyrja celogodi6no 21santimetrova forma!
Izsledovatelskiqt ekip vi jelae uvajenie![]()
izvinqvai. Kolko ti e casat?Първоначално написано от [CSKA
ей цхе ахахаха още супер хипер много по смешен ставаш
саветските учени напишета тфа чудо кфа порода е че ме заболя главата да са чудя..
на 19
21
12 без малкоПървоначално написано от Grupa Savetski u4eni
![]()
danke sch
аз сам на 16 и ми е 17/ 17 и полвина санта....
If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif
Първоначално написано от ZeleniqT
respect и на мене ми бесхе толкова![]()
а ако на някой му е 10-11 сантиметра и е на 17 или 18 мислите ли че ще напише истината?
аз мога да отговоря - не! и знаете ли защо?защото повечето момчета си мислят че удоволствието на жената зависи от размера на пениса,а тва всъщност не е точно така!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
напълно си права така е има значение как го използвасх но като ти е по глям се е предимство![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Евала жена. май само ти и бухала сте хората дето не са толко тъпиПървоначално написано от California
а за размера ще кажа ако - на мене ми растеше горе долу сант - година, но копелета не се притесняайте ако ви е малко другарчето се ще се намерят жени като california които знаят за какво става дума ..