- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko godini ste i kolko vi e golqm?
Напълно нормалноПървоначално написано от SaD_Funlooking
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
щи порасне нема да се косиш
Спокойно, с годините ще ти се смали![]()
Don't hate me, I'm just blind.
почти на 18 съм и ми е 23 ,в това предполагам са оказали и голямо значение химиите които взимам като тренирам![]()
na mene mi e ima nema tam nekude okolo tolkova
na 17 sam i 16-17
spored proverena statistika sredno na majete po svete im e 15 cm i se priema za normalna daljina![]()
ВСЯКО дърво си има червей да го яде.
nadqvai se...![]()
О аз съм на 17г. и ми е 19см значи съм си ОК
zna4i kato stane6 na 92 6e ti e 94.i 6e te puskat v avtobus 94 na avanta![]()
Абе ако искайте ми вервайте ама сам на 14 и ми е 16-17...не оука дали ще ми вярвате или не..аз си знам че ми е толкоз исъм спокоен ;)
a ne bi trqbvalo za6toto 6te ti se smaliПървоначално написано от Анонимко
![]()
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Браво бате каза му го ама явно тука има многознайковци които са 6-7 клас и се мислят за много компетентни.....Първоначално написано от street_force
На 17 съм и ми е 17.8
na 18 sum i mi e 19 santa
на 17 съм и ми е 20см дълъг и 10см дебелнема такова животно бате
пФ...изказа се малко неподготвен...та моя е по-дебел от твоя,а ми е дълъг 15-16Първоначално написано от if_cho
мисля,че първо треа да изясним какво се има предвид под "дебелина"-обиколката или диаметъра?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Математиката те викаПървоначално написано от Девствен на 19
![]()
Май наистина ще е по-добре да има една такава тема по математика какво е "обиколка, диаметър и дебелина"Първоначално написано от California
мацка едва ли можеш да премериш диаметъра,а и да можеш пича отгоре едва ли тва имаше предвид....та ти 10 см диаметър знаеш ли кво е???Първоначално написано от California
) хаха едва ли ще успееш да го поемеш без да ревеш от болка.
Обиколката много ясно
Абе пич ти по глава ли си паднал ел. стълбовете по улиците са с дебелина около 40см, а на тебе к*ра ти е 10см.Първоначално написано от Девствен на 19
Ходи се прегледай
ами именно и аз тва имам предвид...и все пак който си пуска поста е длъжен да уточни за какво говори....плюс тва защо да не може да се премери диаметъра?може...Първоначално написано от Девствен на 19
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
А какво е дебелина???????????не е ли обиколката според теб?Май наистина ще е по-добре да има една такава тема по математика какво е "обиколка, диаметър и дебелина"Поне аз така мисла,но ако греша ме поправи
Дебелината се измерва в "ЦОЛ"Първоначално написано от Девствен на 19
А Обиколката в "СМ"
Така, че сам си направи извод има или няма разлика
то по принцип може,но не смяташ ли,че е далеч по-лесно да хванеш един метър от онея шивашките и да си измериш обиколката ,отколкото да се зориш за диаметъра...щото доколкото знам в един кръг диаметърът минава през центъра и става доста по-сложно и по-точноплюс тва защо да не може да се премери диаметъра?може...![]()
може да се тълкува и като диаметър...никой не е уточнил!
а пък,че диаметър 10 см. за пенис е невъзможно спор няма![]()
добре добре няма да спора с професори като теб,но едва ли някой би тръгнал да си мери каквото и да било в цолове.......Дебелината се измерва в "ЦОЛ"
А Обиколката в "СМ"
Така, че сам си направи извод има или няма разлика