- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko godini ste i kolko vi e golqm?
Като толкова много знаеш няма да кажеш ДЕБЕЛИНА, а ще кажеш обиколка.Първоначално написано от Девствен на 19
за тела с такава форма измерването на диаметъра се прави с един специален уред,мисля че се казваше шублер,но може и да греша...е той не е предназначен за мерене на пениси,но и линийките не са за това...така че какво пречи?Първоначално написано от Девствен на 19
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Уреда си се казва точно Шублер и е точно за това предназначенПървоначално написано от California
![]()
hahah бати смеха стана тая тема.....ще си мера ... с шублер ...най-много да си го изтърва на кръка и след тва да не мога да хода една седмица.Първоначално написано от California
Искам да се извина на Soldier_OF_Fortune за мойта неграмотностRESPECT DUDE
аз предлагам да спрем да пишем излишни неща,щото вероятно и без тва ще ни изтрият постовете до сега...
по темата-честно казано до сега не съм питала гаджетата ми колко са има големи,пък и не ме вълнуват сухите цифри...![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Важното е да са дастатъчно големи да правят кеф на женитеПървоначално написано от California
пък колко са големи не е важно както каза California "сухи цифри".
A TOЧНО казано затова спрете да си вкаравате филма колко ми е голям проплем ли са 16 или нещо такова оттам идва и ма защо после ми пада и защо свършвам бързо.Стегнете си и мислете първо с главите си .Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
( може и с долните ) кой с която може по добре.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
тва да се чува.......все пак тва е най-=важнотоПървоначално написано от dark soul
Нашите са по около 17 и сме на 16 години
wie kwo да не си ги измерихте?!Първоначално написано от Иван & Искрен
аз съм на 13 и ми е 12 СМ![]()
na 18 godini sym i mi e dylag 22 sm a obikolkata mi e 16.5 tova e
я го снимай и го качи,че нещо не ти вярвам много много........Първоначално написано от Анонимко
Devstven_19 kato si namerish gadje go dai nasam tq shti kaje dali verno mi e tolko) Moje ti go dam ama na private da nego gleda celiq forum
![]()
a i neobi4am da plasha horata![]()
23 god....21 sm![]()
бате виж,че се базиках.....изобщо нямам желание да ти гледам мъжкото достойствоПървоначално написано от Анонимко
А за приятелката ми........всъшност си имам ... ще я питам дали иска да те пробва
![]()
Айде RESPECT
ами на 18 не съм го мерил колко толковаако се обичаме истински това не трябва да бъде проблем :>>
![]()
![]()
Първоначално написано от foxi_V12_turbo
abe.nz...ama trqbva da se zapoznaem..za6oto vie ste..ili aide ti si to4no kato za men...tel....imam ...zvankai i.....6e 4akam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
хехех и после размерът нямал значениПървоначално написано от dj_tigrica
![]()
Ако ви кажа ще ме мислите за комплехар и лъжец.
И все пак ще си я направя рекламата! 18 сантиметра на 15 години!![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
20 вече не съм тийн ,но пък какво.
Та на въпросчето от 17 до към 19 зависи.