.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    Дебелината се измерва в "ЦОЛ"
    А Обиколката в "СМ"
    Така, че сам си направи извод има или няма разлика
    добре добре няма да спора с професори като теб,но едва ли някой би тръгнал да си мери каквото и да било в цолове.......
    Като толкова много знаеш няма да кажеш ДЕБЕЛИНА, а ще кажеш обиколка.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    плюс тва защо да не може да се премери диаметъра?може...
    то по принцип може,но не смяташ ли,че е далеч по-лесно да хванеш един метър от онея шивашките и да си измериш обиколката ,отколкото да се зориш за диаметъра...щото доколкото знам в един кръг диаметърът минава през центъра и става доста по-сложно и по-точно
    за тела с такава форма измерването на диаметъра се прави с един специален уред,мисля че се казваше шублер,но може и да греша...е той не е предназначен за мерене на пениси,но и линийките не са за това...така че какво пречи?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от California
    то по принцип може,но не смяташ ли,че е далеч по-лесно да хванеш един метър от онея шивашките и да си измериш обиколката ,отколкото да се зориш за диаметъра...щото доколкото знам в един кръг диаметърът минава през центъра и става доста по-сложно и по-точно
    за тела с такава форма измерването на диаметъра се прави с един специален уред,мисля че се казваше шублер,но може и да греша...е той не е предназначен за мерене на пениси,но и линийките не са за това...така че какво пречи?
    Уреда си се казва точно Шублер и е точно за това предназначен

hahah бати смеха стана тая тема.....ще си мера ... с шублер ...най-много да си го изтърва на кръка и след тва да не мога да хода една седмица.

Искам да се извина на Soldier_OF_Fortune за мойта неграмотност RESPECT DUDE

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    аз предлагам да спрем да пишем излишни неща,щото вероятно и без тва ще ни изтрият постовете до сега...
    по темата-честно казано до сега не съм питала гаджетата ми колко са има големи,пък и не ме вълнуват сухите цифри...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    В Лудницата
    аз предлагам да спрем да пишем излишни неща,щото вероятно и без тва ще ни изтрият постовете до сега...
    по темата-честно казано до сега не съм питала гаджетата ми колко са има големи,пък и не ме вълнуват сухите цифри...
    Важното е да са дастатъчно големи да правят кеф на жените пък колко са големи не е важно както каза California "сухи цифри".

Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Важното е да са дастатъчно големи да правят кеф на жените пък колко са големи не е важно както каза California "сухи цифри".
    A TOЧНО казано затова спрете да си вкаравате филма колко ми е голям проплем ли са 16 или нещо такова оттам идва и ма защо после ми пада и защо свършвам бързо.Стегнете си и мислете първо с главите си . ( може и с долните ) кой с която може по добре.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    на 14 съм и ми е много красив

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Цитирай Първоначално написано от dark soul
    на 14 съм и ми е много красив
    тва да се чува.......все пак тва е най-=важното

Иван & Искрен
    Guest
    Нашите са по около 17 и сме на 16 години

Цитирай Първоначално написано от Иван & Искрен
    Нашите са по около 17 и сме на 16 години
    wie kwo да не си ги измерихте?!

а.н.о.н.и.м.е.н.
    Guest
    аз съм на 13 и ми е 12 СМ

Guest
    na 18 godini sym i mi e dylag 22 sm a obikolkata mi e 16.5 tova e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na 18 godini sym i mi e dylag 22 sm a obikolkata mi e 16.5 tova e
    я го снимай и го качи,че нещо не ти вярвам много много........

Guest
    Devstven_19 kato si namerish gadje go dai nasam tq shti kaje dali verno mi e tolko ) Moje ti go dam ama na private da nego gleda celiq forum

Guest
    a i neobi4am da plasha horata

Guest

ta

23 god....21 sm

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Devstven_19 kato si namerish gadje go dai nasam tq shti kaje dali verno mi e tolko ) Moje ti go dam ama na private da nego gleda celiq forum
    бате виж,че се базиках.....изобщо нямам желание да ти гледам мъжкото достойство А за приятелката ми........всъшност си имам ... ще я питам дали иска да те пробва
    Айде RESPECT

ами на 18 не съм го мерил колко толкова ако се обичаме истински това не трябва да бъде проблем :>>

Цитирай Първоначално написано от foxi_V12_turbo
    po4ti 18 po4ti 18

abe.nz...ama trqbva da se zapoznaem..za6oto vie ste..ili aide ti si to4no kato za men...tel....imam ...zvankai i.....6e 4akam
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
    Цитирай Първоначално написано от foxi_V12_turbo
    po4ti 18 po4ti 18

abe.nz...ama trqbva da se zapoznaem..za6oto vie ste..ili aide ti si to4no kato za men...tel....imam ...zvankai i.....6e 4akam
    хехех и после размерът нямал значени

Ако ви кажа ще ме мислите за комплехар и лъжец.
    И все пак ще си я направя рекламата! 18 сантиметра на 15 години!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Guest
    20 вече не съм тийн ,но пък какво.

Та на въпросчето от 17 до към 19 зависи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си