- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko godini ste i kolko vi e golqm?
`Сякъв смисъл в темата![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
На 16 години 16 санта.Колкото толкова.Радвам се че го имам.![]()
на 25
голям е според зависи коя го държи
Ами досега никоя не се е оплакала поне не на мен.Но напоследак е понадебелял малко защото качвам кила но някоя жена като го премери ще я попитам колко е голям и ще ви кажа фактите каквито и да са те дори и да е 10 см ебаси.Няма да ме е срам.А на тези които се психират че са им малки гегите ше им кажа че в пилотските кабини на мозъците ви има сериозна авария.А на тези дето се хвалят че са им големи ще им кажа и какво от това дане би да успяхте в живота като са ви мега огромни.Пишката не е най важното нещо в секса.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
awe dqca vie slu6ate li se kvo prikazvate ako edna stotna ot vas im e pone po 15 - 16 santimetra pak 6a e dobre ina4e az sam na 18 i mi e 15
абсолютно съм съгласен с теб брат ми...Първоначално написано от golemiq 4ep
)
Моя също си е на 15 чат пат стига до 15.5Незнам как така става,но тук във форума всички са много надарени
на 18 години съм - на година по сантиметър18 см
Na 15 i mi e 48 cm!![]()
на 16 и е 20 сантима
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
na 25 sam i mi e 35 santa
seriozno
hahaha
15
15-15,5cm
p.р.Всички лъжат ама айдеМН малко хора казаха истината
![]()
be ne e wajno kolko e dylyg wajnoto e da go izpolzwash pyk i nqma golqma razlika dori da ti e s 1,2 santa po dalag ot na drug![]()
ми аз ся на 29-ти януари ще ставам на 16 и ми е 17-17,2 см.
Horata pravqt gre6ki.Gre6kite pravqt hora.
Глупостта бива два вида-мълчалива и бъбрива!
Толкова, колкото да задоволи и най-претенциозния каприз![]()
ммммммм на 13 сам и ми е 14 см хаха на мене ми иэглежда малък![]()
на 17 и изобщо нямамахахахаха простинор ли да пия или една студена вода аааааааааааааааааааааааха хахахахахаха
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
probwah ne staa ot4aqna sam pomognete mi molqda probwam s kremvir6 ako si go warja hubavo dali priqtelkata mi 6te razbere 4e ne e istinski i 6te moga li da q dokaram do vaginalen orgazam ....
![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
лигавче остай да си ги мерят бе
19 год. 17.5см
на 20 съм и ми е 12 см
hahaha...tuka se nachetoh na gluposti ama kakto i da etuka pone ste anonimni we
kvi vi preche da si dadete realnite razmeri
inache po temata.. ako nqkoy iska da vidi kolko mi e dulug... kolko mu e obikolkata..kolko mi e diametura i kolko mi e debel neka doyde da proveri!btw za negramotnite i za prostite f sluchaq diametura i debelinata sa ednakvi! ako nqkoy ne e suglasen prosto moje da se grumne!
Време е този фарс да приключи![]()
Темата поначало е несериозна и е в разрез с 11 точка от правилата. В допълнение от това, шири се спам на воля, лъжливи 'показания' и какво ли още не.