- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- serialite ..........
Nz dali to4no tuk e mqstoto na taq tema ama ...... vse pak ZA ILI PROTIV SERIALITE LI STE![]()
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
между сериали и сериали даПървоначално написано от ^Green_Lady^
а че разлика има,има уточни се
иначе съм за ,има си хора харесват ги гледат ги дори те да са сапунки..
имало е подобни теми!
не харесвама сапунките...иначе приятели...кварталът на богатите...прически...тва са хубваи сериалчета...забавни, а не ония ревливите истории, които се припокриват едно към едно...![]()
На мен сериалите си ми харесват, нищо, че повечето нямат много смисъл, ама все убиват времето като си си у дома![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
i az sam ZA serialite dori da sa sapunki. prosto mi haresvat
BOG e LiUbOv !!!
Обичам сериали,ама да не са сапунки....Преди имаше само един - Приятелки и съпернички - дето ми беше много интересен и го зяпах с кеф...Иначе другите сериали ги обичам...Особено комедийните
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Не гледам много,много телевизия,но понякога има някои сериали които ми харесват.
Trima bratq tri sestri rulirashe![]()
In dreams there are no rules...
ti go kazaПървоначално написано от ycMuBkaTa
as redko sqdam pred tv-to a o6te po redko i zasi4am seriali
![]()
ne sum protiv, no ne gi sledq, a ako gi nqma6e ko 6tqha da pravqt babite ni hhih![]()
аз съм за тях!като няма какво да правиш определено помагат за убиване на времето!!!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ei tva prison break naistina e qko serila4eПървоначално написано от dark soul
![]()
![]()
Zna4i na men mi e se taq dali 6te ima seriali ili nqma da ima vuprosa e da budat takiva taka 4e da ne vliqt na psihikata na 4oveka. Puk i vse pak trqbva da ima nqkakvo zanimanie i za pensiite...
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
mnogo haresvam LOST, THE OC, FRIENDS, no razni sapunki ot tipa na Darzost i krasota sa super tapi
haresvam seriali bez sapunki i seriali s angliiski humor
На лъжата краката.... не са ръце !!!
Az 4at pat gledam sapunki.Liubimata mi sapunka sq e Ognena kruv po btv.Filma si e dosta interesen spored men.V daskaloto si lafim kvo e stanalo v predi6nata seriq,koi kogo e ubil i tei,a kolkoto do Durzost i krasota to toi e evergreen i nego kato moga go gledam.Haresvat mi teq filmi,nqkoi put i v realniq jivot stavat takiva ne6ta kato po sapunkite :P
Ами....не точно сапунки аз се кефя само на "Приятели" и "Трева"![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...