- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dami, EDIn vapRost!
Koq oT vAz se SamuOpreDelQ kaTu KuRvA
?
очакваш ли някоя да заяви "аз съм курва"?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
InStiNktIVno, ko Si PomiSlui Ma?AzE Se seTiH da Vi piTam!ViE aKu 6TetE!Първоначално написано от California
синеоката дардорка си призна![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ми...тя и да си признава и да не си признава,постовете и сами говорят...Първоначално написано от [CSKA
ако нещо не се ебава с нас де....дано да се шегува!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Не че съм дама, ама щом брат ми се самообяви за путка - смейте се до насита.
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
a KOQ oT vaS sE SAMoOOPRedELQ KaTo KurVA koqTo Bi IskaLa dA Mi PraVi biBitKi![]()
2т.системно.
sineokata то човек не може се скрий от тебе бе не се обиждай, даже ще ми е мнооого приятно ако се запознаем{}
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ми да знае ли човек,може да ти излезе късметаПървоначално написано от [CSKA
![]()
по темата-въпрос за този който е пуснал темата-ти какво разбираш под понятието "курва"?
Многооо тъп въпрос.
Sineoka_dardorka защо не ми отговаряш :~(
e To i KurVITe sA tuPi aMa Ima NuJdA Ot TQh naLI...
2т.системно.
До една са Курви !
Be az samo ne razbrah za koq ot "hubavicite" na snimakta stana vupros dali e "k***a":za tazi s jultata li,za taq s svetlosinqta li bluza...Az neznam,vsqka ot tqh mi prili4a na takava...Ne moga da opredelq to4no...![]()
Първоначално написано от NSрi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mhaha
Пусната е тема за леките жени и к-ви пишете там за тези неща
мисля че няма смисел за всеки нов курвъПРОС да се отваря нова
тема.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Винаги има място за една тъпня повече !Първоначално написано от thEClown
BraVo Be KUCi MnOGo sMEsHNoПървоначално написано от keks4i
za KUrvatA dETo Ne e raZBRaLA vuPRosA sE OTnasQsHe, t.E. zA Teb LioLio
2т.системно.